Chris_saxo vts Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ε κάτι οικονομικό ; αν γνωρίζει κάποιος; http://www.xo.gr/profile/profile-911041175/el/ Κάνε ένα τηλ να ρωτήσεις. Βάζει κ συχνά προσφορές. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποιον καθαρισμό στο συγκεκριμένο, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
normal40 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 http://www.xo.gr/profile/profile-911041175/el/ Κάνε ένα τηλ να ρωτήσεις. Βάζει κ συχνά προσφορές. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποιον καθαρισμό στο συγκεκριμένο, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. θα παω απο εκει μενω σχετικα κοντα . 1
Orpheas1992 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Εχει κανεις καποια προταση για βιολογικο καθαρισμο στην Πατρα απο σχετικα προσφατη εμπειρια; Το αυτοκινητο εχει μετατραπει σε χωματερη στο εσωτερικο και σκεφτομαι να τα σκασω
Mikegass Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μάγκες θέλω να κάνω βιολογικό καθαρισμό σε ένα yaris του 2004 12 χρόνια τώρα κάπνισμα εντός.... πιο πολύ με ενδιαφέρει η μοιροδιά είχε πρόσφατα σπάσει μπουκάλι με γάλα και το έκανε κυριολεκτικά μπάνιο το αμάξι ... ότι και να δοκίμασα με αμμωνίες σόδα κτλπ συνεχίζει να μοιρίζει πολύ άσχημα ... ο βιολογικός θα έχει κάποιο αποτέλεσμα και σε τι τιμή πιστεύετε οτι πρέπει να ψάξω για να γίνει δουλειά;;; ευχαριστώ
kristosfm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Φιλε αν θέλεις σωστό βιολογικό μην περιμένεις κάτω απο 120ευρώ και επίσης δύο μερες το αμάξι στο κατάστημα. Για πλύσιμο και στέγνωμα ολων των επιφανειών. Οποιος σου λεει οτι θα κοστίσει 50 ευρώ ή οτι σε 3 ώρες θα είναι ετοιμο δεν εχουν σχέση με αυτό που ζητάς εσυ. Είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία και σου το λεω γιατί οταν πριν 2 χρόνια αγόρασα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, αντί να τα δώσω για βιολογικό πήγα και πήρα μια σκούπα υγρών στερεών μαζι με τα αντίστοιχα χημικά. Οπότε και το έκανα μόνος μου ολες τις ταπετσαρίες (εκτός απο οροφή) και το αποτέλεσμα ήταν άρτιο βέβαια μου πήρε σχεδόν 10 ώρες αδιακοπα χωρίς να κάνω την μοκέτα, έκανα μονο καθίσματα, μπράτσα απο τις πόρτες και προσκέφαλα. Υπάρχουν και μερακλήδες μαστόροι που βγάζουν ακόμα και τα καθίσματα απο τον σιδηρόδρομο για να τα πλύνουν και να τα στεγνώσουν.
Tomahawk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Προ κρίσης μπορεί να άξιζε 120€... Εγώ πήγα πριν 1 χρόνο στο Paintbull στο Περιστέρι και με 40€ έγινε άψογη δουλειά. Το πήγα 7:30-8 το πρωι και το πήρα 5-6 το απόγευμα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μάγκες θέλω να κάνω βιολογικό καθαρισμό σε ένα yaris του 2004 12 χρόνια τώρα κάπνισμα εντός.... πιο πολύ με ενδιαφέρει η μοιροδιά είχε πρόσφατα σπάσει μπουκάλι με γάλα και το έκανε κυριολεκτικά μπάνιο το αμάξι ... ότι και να δοκίμασα με αμμωνίες σόδα κτλπ συνεχίζει να μοιρίζει πολύ άσχημα ... ο βιολογικός θα έχει κάποιο αποτέλεσμα και σε τι τιμή πιστεύετε οτι πρέπει να ψάξω για να γίνει δουλειά;;; ευχαριστώ Έχει ποτίσει ο κετσές που βρίσκεται κάτω από την ταπετσαρία. Μάλλον πρέπει να βγει η ταπετσαρία του πατώματος και να πλυθεί καλά.
lalala2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Ύστερα από μια στοιχειώδη έρευνα και μετά τη μελέτη σχολίων και κριτικών, κλείσαμε για να πάμε για βιολογικό καθαρισμό το αυτοκίνητο στο Paintbull της Μεσογείων. Συμφωνήσαμε για την τιμή του κουπονιού στα 40€ και τηλεφωνικώς με τον υπεύθυνο αλλά και όταν πήγαμε να αφήσουμε το αυτοκίνητο θεωρώντας πως θα γίνει ότι καλύτερο δυνατό και αναμένοντας μία άκρως επαγγελματική συμπεριφορά.. Το αποτέλεσμα ήταν να πάει ο σύζυγος να παραλάβει το αυτοκίνητο ύστερα από 8 ώρες όπως είχαμε συνεννοηθεί και να το βρει εξωτερικά άπλυτο και με τα φανάρια εξίσου θολωμένα (παρότι στο 90% των πλυντηρίων περιλαμβάνεται ξεθόλωμα στην τιμή). Μέσα έχει γίνει δουλειά, όχι ότι είχε καθόλου λεκέδες το αυτοκίνητο πριν, αλλά καταλαβαίνεις ότι έχει γίνει πιο βαθύ καθάρισμα. Όταν ρώτησε εκεί του είπαν πως το εξωτερικό πλύσιμο είναι εξτρα και "οτι συνεννοηθήκατε με τον υπεύθυνο¨. Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με το μαγαζί, μόλις τους υπενθυμίσαμε για το κουπόνι που υπάρχει εν ενεργεία και το οποίο αναφέρει και εξωτερικό πλύσιμο και κέρωμα μας είπαν πως δεν παρέχεται αυτή η υπηρεσία απο το κατάστημα της Μεσογείων, αλλά μόνο απο του Περιστερίου Επιβεβαιώνοντας πρώτα την ύπαρξη του κουπονιού προχωρήσαμε και σε δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία όπου είχαμε ανοιχτό το site με το κουπόνι μπροστά στην οθόνη του λάπτοπ, και τους διαβάζαμε την περιγραφή όπου ξεκάθαρα αναφερόταν το εξωτερικό πλύσιμο και το κέρωμα. Πέραν του ότι δεν μας άφηναν να ολοκληρώσουμε αυτό που προσπαθούσαμε να διαβάσουμε, όταν φτάσαμε στο σημείο που στο κουπόνι αναφέρεται "κατάστημα της ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ", μας είπαν οτι το κουπόνι αυτό βγήκε τώρα, και δεν υπήρχε όταν κλείσαμε το ραντεβού - πράγμα το οποίο δεν ισχύει καθώς υπήρχε άλλο κουπόνι εν ενεργεία τότε και το είχαμε τσεκάρει - αλλά αμα θέλουμε να το πάμε να μας το πλύνουν. (χάρη θα μας κάνανε δηλαδή) Προφανώς και δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία καθώς όλη η μέρα ήταν μια ταλαιπωρία με τις συγκοινωνίες και το αμάξι να μην είναι διαθέσιμο για τη μισή ημέρα αλλά και λόγω εργασίας δεν γίνεται να επαναληφθεί όλο αυτό. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Θεωρώ πως σε άλλα πλυντήρια απ οτι εχω διαβάσει με τα ίδια χρήματα θα παράσχουν τις υπηρεσίες που αναφέρουν και δεν θα κοιτάξουν να κάνουν μισές δουλειές για να πάρουν το 40ευρω. Άλλωστε το δύσκολο ήταν ο βιολογικός, το να καθαρίσει από τις στάμπες-λάσπης της βροχής το αυτοκίνητο εξωτερικά είναι για επαγγελματίες το ελάχιστο. Δεν στέκομαι καν στο κέρωμα, αλλά στο ότι σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων όπου παρέχεται υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού --κατά τα λεγόμενα τους χωρίς εξωτερικό πλύσιμο (παρότι στο ίντερνετ αναφέρονται άλλα, σχεδόν σε όποιο site έχει προσφορά τους - με εξαίρεση 1 κουπόνι που βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο) -- δε σκέφτηκε κάποιος εκεί πέρα να ρωτήσει εκείνη τη στιγμή που παρέλαβε το αμάξι, ή αργότερα να μας καλέσει αφού είχαν το τηλέφωνο μας, εάν επιθυμούμε να ξεβρωμίσει λαικώς και εξωτερικά το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν υπήρξε επαγγελματική η συμπεριφορά τους και παρότι πήγαμε με την καλύτερη των διαθέσεων δεν θα τους προτείνουμε σε κανέναν γνωστό μας εάν ερωτηθούμε.Είναι μία συνεχής απογοήτευση η συμπεριφορά επαγγελματιών στην Ελλάδα του σήμερα(σε όλους τους τομείς) ωστόσο υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, και αυτές είναι που αξίζει να διαφημίζουμε και να γνωστοποιούμε κατά την ταπεινή μου γνώμη. Ο μόνος λόγος που προχωρώ στη συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ώστε όποιος ενδιαφέρεται για το Paintbull της Μεσογείων και τον σχετικό βιολογικό καθαρισμό με τα 39 € (που για την ιστορία 40 χρεωθήκαμε), να φροντίσει να ξεκαθαρίσει από πριν την τιμή και τις υπηρεσίες προκειμένου να μην την πατήσει όπως εμείς. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα