Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

ηρθε η ώρα να το πάω... δείτε λίγο τις προσφορές και πείτε μου ποια θα διαλέγατε...

οι προσφορές είναι όλες εδώ: http://www.soby.gr/t.car

σκέφτομαι αυτήν: http://www.couponi.gr/deals.php?id=864&lkws_40=52daa190-5f28-3a50-763c-da0f2e15ded8

αυτην: http://www.lordofthedeals.gr/deals.php?id=1556&adn=lw&lkws_10742=52daa190-5f28-3a50-763c-da0f2e15ded8

η αυτήν: http://www.couponi.gr/deals.php?id=805&lkws_40=52daa190-5f28-3a50-763c-da0f2e15ded8

• 6 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω αυτο το νημα αφου προεκυψε αναγκη .

Ψαχνομαι για να καθαρισω το εσωτερικο του αυτοκινητου μου Hyundai i30 , 5ετιας ( δεν καθαριστηκε ποτε μεσα με βιολογικο ) με αρκετο λερωμα .

Δεν καπνιζουμε μεσα στο αμαξι , αλλα ο πισω επιβατης ειναι ενα rottweiler (καλυμενο το καθισμα αλλα .. ) .

Επειδη παιζουν "μπαλα" πολλες προσφορες απο deal sites κλπ αλλα δεν εχω εμπιστοσύνη .

Θα ηθελα καποιος που εχει μεινει ευχαριστημενος  ή γνωριζει απο καποιον δικο του  να με βοηθησει να βρω καταλληλο και σωστο επαγγελματια για να κανω την δουλεια μου .

Περιοχη αθηνα ή χαλκιδα ( και οι δυο βολευουν )

Ευχαριστω εκ των προτερων

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ψάχνω για να πάω δυο αυτοκίνητα για βιολογικό, το ένα είναι smart με λεκέδες απο καφέδες κλπ.

Είδα αρκετά deals και έψαξα στο internet γνώμες απο άλλους να δω μήπως ακούγεται κανείς.

Να αναφέρω επιγραμματικά αυτών που βρήκα και τους θεωρώ πιο "σοβαρούς" οπότε θα πάρω και τηλέφωνο να δω τι παίζει...

ALEXOPOULOS CLEAN

Paint Bull

Eco Clean Car Wash Γλυφάδα

και ένα πλυντήριο στη καλλιθέα για το οποίο διάβασα καλά λόγια.

Eco clean και Alexopoulos είδα φωτογραφίες στο fb και κάνουν αφαίρεση λεκέδων που χρειάζομαι.

Θα ενημερώσω σε λίγες μέρες.

Δημοσ.

έιχα κάνει το λάθος να πάρω κουπόνι από site. τσάμπα τα 40 ευρώ. μετά πήγα συστημένος και βρήκα την υγειά μου εδώ:

Δοϊράνης 96, Αθήνα - Κυψέλη

Κρατάνε το αυτοκίνητο μία ημέρα, αλλά το παίρνεις αγνώριστο/σαν καινούργιο.  Ψιλιασμένος από το πλύσιμο του κουπονιού έιπα να περάσω μετά από λίγες ώρες για να δω τι περισσότερο κάνουν, ενδεικτικά να σας πώ ότι είχαν αφαιρέσει τα καθίσματα από τις ράγες για να πλύνουν μέχρι και από κάτω. Αφρό είδα οτι χρησιμοποιούσαν που απορροφάται από το υφασμα και μετά από λίγη ώρα ξαναβγαίνει στην επιφάνεια ξερνώντας και τη βρωμιά που έχει εσωτερικά το ύφασμα. Αυτό συνεχίζεται μερικές ώρες και γι αυτό το κρατάνε μία μερα ώστε να στεγνώσει καλά όπως μου εξήγησε ο τύπος εκεί. Επίσης το κέρωσαν και πέρασαν και αλοιφή μερικές εξωτερικές γραντζουνιές.

Κόστος για όλο αυτό: 140 ευρώ για συμβατικού μεγέθους αυτοκίνητο. Αν αξίζει; Οπωσδήποτε αν έχετε καιρό να το δείτε σαν καινούργιο και έχετε σοβαρούς λεκέδες/ τσιγαρίλα/ δυσωδία από υγρασίες κλπ..

Δημοσ.

Λοιπόν, πήγα το clio στη paintbull με κουπονι 40€.

Το άφησα 7:30 το πρωι και το πήρα 2:30 το μεσημέρι.

Είχε προηγηθεί ένα διάστημα 3 εβδομάδων στο οποίο μετέφερα μπάζα, ελενιτ,

κομμένα πανελ απο πολυουρεθάνη κλπ οπότε ήταν σε μέτρια κατάσταση.

Όταν πήγα και το πήρα ντρεπόμουν να μπω μέσα, είχε κάνει φοβερή δουλειά σε όλα τα σημεία.

Το αμάξι έγινε σαν καινούργιο και σε 1-2 εβδομάδες θα πάω ένα smart το οποίο

έχει ταλαιπωρημένο εσωτερικό με καφέδες κλπ...

Πιστεύω πως πάνω απο 50-60€ δεν αξίζει να δώσει κανείς εκτός κι αν το αμάξι

είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πρέπει να γίνει πολύ δουλειά για να επανέλθει.

50€ είχε δώσει φίλος σε άλλο καθαριστήριο και εκεί είχε γίνει πολύ καλή δουλειά, δεν είχε κανένα παράπονο.

Δημοσ.

Link Για το κουπονι/μαγαζι plz ?

έχει πολλά sites που έχουν το κουπονι στην ίδια τιμή, πάτα "κουπονι βιολογικος καθαρισμος paintbull"...

εγώ δε πήρα κάποιο, απλά τους πήρα τηλέφωνο, τους είπα για το κουπονι και πλήρωσα εκεί για να μην έχουν και τη προμήθεια του κάθε site.

Δημοσ.

Για Θεσσαλονίκη κάποιο καλό μαγαζί σε καλή τιμή;

Ξακουστός είναι ο Dazzle αλλά δεν ξέρω τι παίζει από τιμές. Έχω την εντύπωση πως είναι τσιμπημένες αλλά δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...