Προς το περιεχόμενο

Βιολογικος καθαρισμος αυτοκινητου

nemesiskp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά και εμένα με ενδιαφέρει να γίνει ένας ΣΩΣΤΟΣ βιολογικός καθαρισμός και όχι μια προχειροδουλειά.

Κάτω από 3-4 ώρες δουλεία λογικά πρέπει να είναι κοροϊδία...

http://www.groupon.gr/deals/athens/adams-clean-biologikos-kerwma/7993610

Βρήκα το παραπάνω κουπόνι αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.

Αυτό που θέλω είναι να γίνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου μου σαν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

Δηλαδή να φύγουν οι όσοι λεκέδες και βρομιές υπάρχουν , να αστράψουν τα πάντα εφόσον δεν υπάρχουν φθορές και ταυτόχρονα να γίνει η απολύμανση ώστε να φύγουν ΟΛΕΣ οι μυρωδιές.

Τίποτα παραπάνω , τίποτα το λιγότερο.

Περιμένω τις προτάσεις σας (για Αθήνα πάντα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν πατε σε σωστο επαγγελματια θα σας δοσει τιμη αναλογα με την κατσταση που βρισκεται το σαλονι. Αναλογα με την κατασταση μπορει να παρει και μια μερτα για νακαθαριστει το εσωτερικο!!!

Δεν γινεται με ατμο ο βιολογικος.Εκτος αν εννοεις το οζον που ειναι αλλο πραγμα.O βιολογικος γινεται με ειδικο φαρμακο.Μπορω να σου δωσω τηλεφωνο αν θελεις site δεν εχει.

https://m.facebook.com/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F&_rdr#!/stefanos.papas.58?__user=1388382984. Μπορειτε να επικοινωνισετε με μηνυμα οποιος ενδιαφερεται.Γινεται τελεια δουλεια παντως.

Παιδιά εγώ δε μένω στην Αθήνα άλλα δε επαρχία..και επειδή λεφτά δε παίζουν ούτε για πλάκα έλεγα να χρησιμοποιήσω τον ατμοκαθαριστη της μάνας μου για να κάνω "βιολογικό" καθαρισμό..δεν έχω λεκέδες άλλα "αλατια" από την θάλασσα

Παιδιά εγώ δε μένω στην Αθήνα άλλα δε επαρχία..και επειδή λεφτά δε παίζουν ούτε για πλάκα έλεγα να χρησιμοποιήσω τον ατμοκαθαριστη της μάνας μου για να κάνω "βιολογικό" καθαρισμό..δεν έχω λεκέδες άλλα "αλατια" από την θάλασσα

3p40fy.jpg

• Like 2

χαχαχαχαχααχα

ναι ρε αλανι αλατια ειναι :Ρ

δουλευα στο Ηρακλειο της Κρητης και μπαινανε σαν Ινδιανοι μεσα στο αμαξι και μου το κανανε... αλατια!

Καλησπέρα...

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης ξέρει κανείς που μπορώ να κάνω έναν καλό βιολογικό καθαρισμό; Και περίπου τι κόστος έχει; Ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...

ξερει κανεις κανενα σωστο βιολογικο με περιποιηση και στα πλαστικα?

ειχα παει σε εναν και ειχε βαλει ενα υγρο(νομιζω το διαλυεις με νερο) στα πλαστικα που κραταγε κανα μηνα η γυαλαδα..(δεν ειχε υπερβολικη γυαλαδα).

πειρα ενα autoglym vinyls& rubbers αλλα πεταμεναλεφτα...

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators

Παιδες ξεθαβω, αυτο λεει τιποτα? Δεν εχει τιποτα τρελο το αυτοκινητακι αλλα επειδη με ενδιαφερει ενας σωστος καθαρισμος λεω να το χτυπησω. Βεβαια αν το αποτελεσμα προκειται να ειναι το ιδιο με το συμβατικο πλυσιμο που μου κανουν στο βενζιναδικο που το δινω συνηθως με 10 ευρω, ε θα το αφησω :)

http://www.goldendeals.gr/deals/22-plysimo-aftokinitou-apolymansi-spa-wash

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα παίδες.

Ο αδερφός μου πήρε σήμερα μια τιμή για το μες-στη-μπίχλα-και-αηδία αμάξι μου: 70€, με πλύσιμο μηχανής μαζί και το αμάξι πρέπει να μείνει μια μέρα εκεί. Είναι εντάξει τιμή ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο (για Θεσσαλονίκη πάντα); Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παίδες.

Ο αδερφός μου πήρε σήμερα μια τιμή για το μες-στη-μπίχλα-και-αηδία αμάξι μου: 70€, με πλύσιμο μηχανής μαζί και το αμάξι πρέπει να μείνει μια μέρα εκεί. Είναι εντάξει τιμή ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο (για Θεσσαλονίκη πάντα); Ευχαριστώ!

πλυσιμο μηχανης μονο με ατμοπιεση οχι χημικα και οχι νερο με πιεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...