dimkoul Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ελπίζω μεσα στην επομενη ευδομαδα να παω(μεχρι 15/6 ειναι το κουπονι) μη χασω και τα λεφτα μου!θα ενημερωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αυτό εδώ πως σας φαίνεται??? Εγώ το καλοβλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkoul Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αυτό εδώ πως σας φαίνεται??? Εγώ το καλοβλέπω είναι το ιδιο πλυντηριο με το δικο μου,πιο ακριβο με καποιες διαφορες.εγω εχω και απολυμανση A/C,πλυσιμο σασσι,σιλικονη ελαστικων ενω εσυ εχεις αλυφη για χρωμα/γρατζουνιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αυτό εδώ πως σας φαίνεται??? Εγώ το καλοβλέπω Ειχα παει εκει για απλο πλυσιμο μια φορα και δεν εχω καθολου καλες εντυπωσεις. Απο πλυσιμο εγινε μια χαρα, δεν εχω παραπονο απο την δουλεια του (πλυσιμο ηταν τι λαθος να κανει), αλλα η γενικη συμπεριφορα του μονο επαγγελματικη δεν ηταν (οτι ναναι τιμες στις ταμπελες που τις δικαιολογησε οτι ειναι προσφορες μονο για Κυριακες κτλ, ενω τις πραγματικες τιμες δεν τις ειχε πουθενα, επεμενε να μου το πληνει απο κατω για να φυγουν οι λασπες κτλ). Θα σου προτεινα να βρεις αλλο καταστημα, αλλα σαν προσφορα και τιμη ειναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Όχι από εμένα για το παραπάνω πλυντήριο. Είχα πάει πριν λίγο καιρό για βιολογικό σε άλλη παρόμοια προσφορά και τελικά τσάμπα τα 34€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkoul Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Όχι από εμένα για το παραπάνω πλυντήριο. Είχα πάει πριν λίγο καιρό για βιολογικό σε άλλη παρόμοια προσφορά και τελικά τσάμπα τα 34€ τι εννοεις τσαμπα τα 34 ευρω;δηλαδη τι προβλημα ειχες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 τι εννοεις τσαμπα τα 34 ευρω;δηλαδη τι προβλημα ειχες; Μέσα σε μιάμιση ώρα δεν γίνεται βιολ. καθαρισμός φίλε. Δεν καθαρισε καθόλου καλά τα πλαστικά, το σαλόνι μέτρια και δεν πάερασε το αμάξι με κερί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πάλι καλά που μου το είπατε παιδιά γιατί ήμουν στο τσακ να το χτυπήσω... Έχετε να προτείνεται κάποιο καλό στην Αθήνα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkoul Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 έχω πάρει αυτό το κουπόνι αλλα δεν εχω αξιωθει να παω ακομα το αμαξι.Όποτε με το καλο το παω θα σας πω εντυπωσεις.(ειναι 4 ωρες δουλεια και τις σκεφτομαι πολυ ) http://www.couponi.gr/deals.php?id=457 Καλημέρα παιδιά!άργησα λίγο να ενημερώσω.το πήγα τελικά για το πλύσιμο.2 ώρες μου το κρατησε(απο τις 4-5 που ελεγε).μέσα αρκετά καλό πλύσιμο(αν και για βιολογικό καθαρισμό περίμενα και την αντίστοιχη μυρωδιά φρεσκάδας).στα εξωτερικά έκανε μια γρήγορη προχειροδουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iwanna.nt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Παιδια καλησπερα!Sorry κιολας αλλα αυτα δεν γινονται.Ο φιλος μου κανει βιολογικους και ειμαι σχεδον παντα μπροστα.Λοιπον αυτο θελει τουλαχιστον 3 ωρες οταν το αμαξι ειναι καθαρο και δεν εχει δυσκολους λεκεδες.Αν εχει πανω απο δυο χρονια να γινει θελει τεσσερις και.Για να γινει δουλεια φυσικα οχι οτι να 'ναι.Σε γενικες γραμμες το αμαξι γινεται καινουριο παντως.Εχω δει πολλα και ειναι τεραστια η διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkoul Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Παιδια καλησπερα!Sorry κιολας αλλα αυτα δεν γινονται.Ο φιλος μου κανει βιολογικους και ειμαι σχεδον παντα μπροστα.Λοιπον αυτο θελει τουλαχιστον 3 ωρες οταν το αμαξι ειναι καθαρο και δεν εχει δυσκολους λεκεδες.Αν εχει πανω απο δυο χρονια να γινει θελει τεσσερις και.Για να γινει δουλεια φυσικα οχι οτι να 'ναι.Σε γενικες γραμμες το αμαξι γινεται καινουριο παντως.Εχω δει πολλα και ειναι τεραστια η διαφορα. Συμφωνώ από αυτό που είδα στο δικό μου,βιολογικο καθαρισμο δε το ελεγες.καθαρισμο σκετο ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 τι τιμες εχει οφιλος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 τι τιμες εχει οφιλος σου περίπου 80€ σε σωστούς επαγγελματίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iwanna.nt Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 τι τιμες εχει οφιλος σου 50 ευρω παιρνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 link? με ατμο ή με ενεργο αφρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα