nemesiskp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Οπως λεει ο τιτλος θελω να κανω βιολογικο καθαρισμο στο εσωτερικο του αυτοκινητου,το οποιο τοσα χρονια (15 για την ακριβεια) εχει μαζεψει ΠΟΛΥΥΥΥΥ βρωμα,η οποια δεν φευγει με το απλο καθαρισμα που του κανω εγω μια στο τοσο. Εχετε λοιπον να προτεινετε κανα καλο-δοκιμασμενο μαγαζι στην Αθηνα,κατα προτιμηση κοντα στα δυτικα προαστια; Επισης μια ερωτηση:Σε αφηνουν να εισαι μποστα οταν το καθαριζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Βγαίνει κάθε τόσο σε διάφορα site προσφορών, μία που με 30 ευρώ έρχονται και τον κάνουν στο χώρο σου. Εκεί σίγουρα θα μπορείς να δεις τι γίνεται, γιατί όχι τίποτα άλλο, παίρνει κι ώρα και θα βαρεθείς να είσαι τόση ώρα σε μαγαζί..ενώ έτσι θα σαι κυριλέ στο σπίτι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μαλιστα,γνωριζεις κανα τετοιο site με προσφορες να το κοιταω μια στο τοσο; Παντως καλα θα ητανε να ακουσω καμια προταση απο κανα καταστημα περα των προσφορων.Επισης δεν εχω προβλημα να περιμενω,το πολυ πολυ να παρω κανα χαμενο φιλο μου για παρεα και να περασει η ωρα ή να παμε για κανα καφεδακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 το ειχα δει εδω αλλα εληξε: http://tsoonami.gr/deal/30e-gia-enan-biologiko-katharismo-toy-aftokinitoy-sas-sto-xwro-sas-(gia-oli-tin-attiki)--apo-tin-eta/894? •Η προσφορά περιλαμβάνει έναν Βιολογικό Καθαρισμό του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας: ◦Καθαρισμό σαλονιού, ◦Ουρανού, ◦Ταπετσαρίας - όπου υπάρχει, και ◦Έξτρα δώρο πλύσιμο τα πατάκια. •Η προσοφορά ισχύει για όλη την Αττική. •Εξυπηρετούνται 4 αυτοκίνητα ημερησίως. •Η διάρκεια του καθαρισμού είναι περίπου 2 ώρες ανάλογα με την κατάσταση του αυτοκινήτου. παρε εδω να δεις αν παιζει καπου αλλου η προσφορα η αν στη δινουν και χωρις κουπονι (πολλοι το κανουν μιας και κερδιζουν οι ιδιοι το ποσοστο που θα τους επαιρνε το site για το κουπονι): Βιολογικοί Καθαρισμοί Σωτηρόπουλος •Διεύθυνση: Γορτυνίας 79, Γλυφάδα •Τηλέφωνο: 6948 486366 •Email: [email protected] αν πας για καφε ομως δεν θα μπορεις να δεις τι γινεται που ηθελες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ενταξει μωρε το καφεδακι το παιρνεις και στο χερι. Σε ευχαριστω παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Soby.gr OlaDeals.gr Dealemma.gr MikroKouponi.gr Review-Offers.gr Tsibato.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Αυτό το «Έξτρα δώρο πλύσιμο τα πατάκια» είναι χιούμορ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ειναι η χαζομαρα αυτων που δεν κοιτανε τι κειμενα εγκρινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Νομιζω οτι ο βιολογικος καθαρισμος δεν ειναι ενας "πολυ δυνατος καθαρισμος" απο βρωμες που δεν βγαινουν με το συνηθισμενο τροπο. Εαν εχω καταλαβει καλα ειναι με καυτο αερα που σκοτωνει τους μικροοργανισμους, ακαρεα που ζουνε μεσα στα καθισματα και στις μοκετες του αυτοκινητου. Δηλαδη στο τελος το αυτοκινητο θα εχει τους ιδιους επιμονους λεκεδες. Κανω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lock Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι ο βιολογικος καθαρισμος δεν ειναι ενας "πολυ δυνατος καθαρισμος" απο βρωμες που δεν βγαινουν με το συνηθισμενο τροπο. Εαν εχω καταλαβει καλα ειναι με καυτο αερα που σκοτωνει τους μικροοργανισμους, ακαρεα που ζουνε μεσα στα καθισματα και στις μοκετες του αυτοκινητου. Δηλαδη στο τελος το αυτοκινητο θα εχει τους ιδιους επιμονους λεκεδες. Κανω λαθος; Στον βιολογικό καθαρισμό γίνεται αυτό που λες, αλλα καθαρίζουν και οι επίμονοι λεκέδες. Πρoφανώς κάθε μαγαζί βαφτίζει ότι θέλει βιολογικό καθαρισμό..... Εγώ πάντως έκανα 1 φορά πριν ενάμισι χρόνο και δεν πιστευα στα μάτια μου. Εννοείται πως μιλάμε για καλό μαγαζί. Το αυτοκίνητο έγινε πραγματικά καινούργιο, αθαρίζουν αεραγωγούς, τον ουρανό που θες δε θες βρωμίζει από το καυσαέριο και γενικά τα πάντα. Το αυτοκίνητο μετα μύριζε απίστευτα. Φανταστείται στο πίσω κάθισμα είχα λεκέ από ουίσκι με κοκα-κόλα , σε ανοιχτόχρωμο σαλόνι, ξεραμένο 2 εβδομάδων που δεν μπορούσα να το βγάλω με τίποτα και στον βιολογικό εξαφανίστηκε. Πιστεύω κάποιος που έχει το αυτοκίνητο του σαν απόλαυση και το σέβεται πρέπει κάθε 2 χρόνια να του κάνει έναν σωστό βιολογικό. Μην ξεχνάμε πολλοί από εμάς περνάμε αρκετές ώρες εκέι μέσα... nemesiskp σου στέλνω ένα πμ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2012 από lock 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 παιδιά προτείνετε και εμένα κανενα καλό μαγαζί για βιολογικό καθαρισμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkoul Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 έχω πάρει αυτό το κουπόνι αλλα δεν εχω αξιωθει να παω ακομα το αμαξι.Όποτε με το καλο το παω θα σας πω εντυπωσεις.(ειναι 4 ωρες δουλεια και τις σκεφτομαι πολυ ) http://www.couponi.gr/deals.php?id=457 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αντε πες εντυπωσεις γιατι δεν αξιωθηκα να το παω ακομα απο τοτε που ανοιξα το θεμα. Ετσι στην τριχα το puntaki. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα