christophoros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, εχτές έβαλα στον φορητό μου υπολογιστή λογισμικό Linux και μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί αρκετά. Ωστόσο μπορεί να μου πει κανείς να κατεβάσω κάποιο καλό editor και πρόγραμμα ftp; Ευχαριστώ
SpirosLouis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ποια έκδοση linux έχει βάλει φίλε christophoros? Όταν λες editοr; κάτι σαν το notpad++ εννοείς;
christophoros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 έχω το ubuntu 11 γενικά εννοώ για υποκατάστατα του dreamweaver, απο μια έρευνα που έκανα μου κέντρισε το ενδιαφέρον το Quanta αλλά θέλω να έχω μια ολοκληρομένη άποψη πριν εγκατασταστήσω οτιδήποτε.
SpirosLouis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 δες εδώ για το πρόγραμμα που ζητάς.(ζήταγα και εγώ το ίδιο) http://www.insomnia.gr/topic/435112-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CE%AC%CE%BE%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-dreamweaver/page__p__4540232#entry4540232 Και με το Gedit που έχει προεγκατεστημένο το ubuntu πιστεύω κάνεις την δουλεία σου πάντως. Για FTP πάλι έχεις το Filezilla. Αν όχι το καλύτερο από τα καλύτερα FTP client. Ωστόσο έχει και τα πακέτα που μπορείς να κάνεις αναζήτηση για ποιο πράμα σε ενδιαφέρει.
miza Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Αν είσαι με gnome o nautilus έχει δυνατότητα να συνδεθεί σε ftp/sftp και γίνεται και mount και είναι πολύ βολικό. Για editor χρησιμοποιούσα μια περίοδο το gedit με ένα πακέτο από plugins, το gmate που κάνει το Gedit σαν Textmate. Τελευταία χρησιμοποιώ το Sublime Text 2 και φαίνεται αρκετά καλό.
NoD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 To Sublime Text 2 είναι απλά ότι καλύτερο κυκλοφορεί, με διαφορά.
x_maras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Εγώ σε Mac χρησιμοποιώ το Eclipse + Remote System Explorer plugin και το ίδιο χρησιμοποιούν και άλλοι εδώ σε Ubuntu. Δεν έχουμε κάποιον με windows αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να το χρησιμοποίσεις και εκεί. Το μαθαίνεις σε ένα, το χρησιμοποιείς σε όλα. Οι front-end dουλεύουν με aptana που είπε ο macabre_sunsets, πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα