Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα συνδέθηκα στη HOL....και με το ρουτερ Netfaster wlan 3 έχω αυτά τα στατιστικά. Δε θα έπρεπε να είμαι πιο ψηλά; Απο ΟΤΕ απέχω λιγότερο απο χιλιόμετρο.

Τα στατιστικά μου ειναι αυτά:

Upstream 948 (Kbps.)

Downstream 12071 (Kbps.)

Operation Data

Noise Margin

Upstream 12.0 dB

Downstream 11.0 dB

Attenuation

Upstream 14.7 dB

Downstream 23.2 dB

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...

Δημοσ.

Αρκετά καλά εισαι , αν το noise margin ηταν πιο χαμηλό ισως να έπαιζες καλύτερα αλλα καλα μου φαίνεσαι. Αν όντως απέχεις λιγότερο απο χιλιόμετρο ισως να συγχρόνιζες λίγο παραπάνω γύρω στα 15 αλλα εντάξει ειναι και αλλοι παράγοντες που το επηρεάζουν , οπως η καλωδίωση στο σπίτι και γενικότερα στην πολυκατοικία , αν ειναι full το dslam η ακόμα και το καλώδιο που έρχεται απο εξω μεσα στην πολυκατοικία.

Παίζει και το router ρόλο αλλα οχι τοσο στον συγχρονισμό της γραμμή οσο στην σταθερότητα

Είχες πριν αλλο provider ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αρκετά καλά εισαι , αν το noise margin ηταν πιο χαμηλό ισως να έπαιζες καλύτερα αλλα καλα μου φαίνεσαι.

αρκετά καλά είναι με τη λογική του υπάρχουν και χειρότερα ναι, αλλά για την απόσταση του είναι άσχημος ο συγχρονισμός...

Δημοσ.

οπως ειπε και ο spank κανονικα ναι εισαι κατι παραπανω απο χιλιομετρο και θα πρεπε να παιζεις καμποσο παραπανω.απο εκει και περα μπορει να ειναι το καλωδιο του οτε που ερχεται μεχρι εσενα μπορει να ειναι και κατι στον χωρο σου πχ καποιος συναγερμος χωρις φιλτρο κτλ οποτε εκει θελει δοκιμες αμα πιανουν τα χερια σου.βεβαια αν το προβλημα ειναι στον οτε μην περιμενεις να το φτιαξουν γιατι θεωρεισαι για τον οτε οτι εισαι σε φυσιολογικα νουμερα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά έλειπα σκ. Τώρα συγχρόνισα στα 10593 .... δε μου αρέσει αυτό...θα κοιτάξω μηπως αλλάξω φίλτρο (εχω ένα παλιό εδώ και 5 χρόνια) και ίσως φτιάξει λίγο. Και εγώ περίμενα λίγο παραπάνω. Ενημερωτικά πριν είχα οτε με 2 ταχύτητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

βγάλε όλες τις συσκευές από την τηλεφωνική γραμμή κι άσε μόνο το router πάνω της απευθείας (χωρίς splitter) και με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο για να δεις το συγχρονισμό σου, αν μπορείς μάλιστα checkαρε το στην κεντρική μπρίζα του σπιτιού (δλδ στην 1η)

Δημοσ.

a.εχεις και 11 margin απο default που ειναι αρκετο.εκτος αν ειναι 9 και απλα εκανε σκαμπανεβασμα.βγαλε βαλε το ρουτερ μια παλι στο ρευμα και πες μας το downstream margin.επισης μηπως εχεις συναγερμο?αν πιανουν τα χερια σου η δοκιμη στο κεντρικο πριζακι οπως ειπε ο thresh αποσυνδεοντας ολα τα αλλα πριζακια η ακομα καλυτερα στον κατανεμητη η στην χωνευτη.δεν ειναι παραλογα τα νουμερα παντος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...