Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.θα ηθελα να ρωτησω κατι για το φεισμπουκ.πρωτον αν γινεται να μην φαινομαι σε αναζητηση σαν να μην υπαρχει ο λογαριασμος μου.και δευτερον τι πρεπει να κανω οταν καποιος με βρει στην αναζητηση αν δεν γινεται να μην φαινομαι να μην βλεπει τιποτα απο το προφιλ μου.ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Να μην φαίνεσαι τελείως, ούτε στην αναζήτηση δεν πιστεύω να γίνεται, αλλά τί στοιχεία θα εμφανίζονται και πού, αυτό το ρυθμίζεις μέσα από το λογαριασμό σου. Ψάξε μέσα στο account σου, (απορρητο, ρυθμίσεις λογαριασμού, ασφάλεια ή κάτι τέτοιο).

Δημοσ.

δεν βρισκω κατι αυτο που θα ηθελε ειναι να μην φαινεται ο τοιχος μου δημοσια σε καποιον που δεν ειναι φιλος μου.

Δημοσ.

δεν βρισκω κατι αυτο που θα ηθελε ειναι να μην φαινεται ο τοιχος μου δημοσια σε καποιον που δεν ειναι φιλος μου.

Έχει την επιλή μόνο φίλοι.Ή αλλιώς έχει επιλογή custom στις ρυθμίσεις για την ιδιωτικότητα του profile.Εκεί επιλέγεις και ποιοι φίλοι σου θα βλέπουν τι.Και για τις φώτο σου,tag φίλων,κτλπ.Δηλαδή εκεί έχει τα πάντα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια.βρηκα αυτο που ηθελε απλα φαινοντουσαν στον τοιχο μου καποιες δημοσιευσεις μου.τις εκανα "μονο φιλοι" και ενταξει δεν φαινεται τιποτα.

Δημοσ.

Πέτρο ναι μπορείς να κλειδώσεις τον λογαριασμό σου ώστε μόνο οι φίλοι σου να βλέπουν τα στοιχεία σου. Δεν νομίζω να γίνεται τίποτα άλλο σχετικά με αυτό το θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...