mavrospete Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μπορει μια plasma που ειναι active shutter 3d να χρησιμοποιησει παθητικο 3d; δηλαδη να βγαζει εικονα καταλληλη για polarized γυαλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leroy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Όχι φίλε μου, είναι διαφορετική τεχνολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Όχι φίλε μου, είναι διαφορετική τεχνολογία. ουτε καν μεσω καποιου προγραμματος οπως το iz3d; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leroy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δε νομίζω ότι είναι εφικτό φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Οχι ειναι θεμα hardware. Θελει ενα τεχνητο πλεγμα μεσα στο πανελ. Δεν γινεται με software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Γιατί θέλεις παθητικό 3d ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrospete Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Γιατί θέλεις παθητικό 3d ; σκεφτομαι να αγορασω μια plasma 3dtv για 3d gaming. και σκεφτομαι πως απο ενα σημειο και επειτα θα ειναι κουραστικο το παιχνιδι με active shutter. ασε και το bluetooth στο κεφαλι για τοσες ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα