Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο, αλλά προσοχή γιατί το χρήμα διαφθείρει :devil:

..και εκεί που είχες στην αρχή "επιστήμονες" ιδεαλιστές πληροφορικούς να υπηρετούν πρώτα ένα σκοπό και μετά να κερδίζουν, (ή και να μην κερδίζουν) έρχονται στην θέση τους "λαμόγια" οικονομικοί managers και μεγαλο-πωλητές (bussinessmen) που το "παίζουν" και ανώτεροι μέσα στην εταιρία και βλέπουν μονο χρήμα και τους "επιστήμονες" πληροφορικούς ώς υπηρέτες τους ή τεχνικούς της οκάς, αναλώσιμους αν βρούμε καποιον φτηνότερο (κατι σαν ηλεκτρολόγο υπηρεσίας).. Και μετά απο αυτό πάει η εταιρία.. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη.

Οσοι δουλευετε σε εταιρίες πληροφορικής ίσως καταλαβαίνεται τι λέω :rolleyes:

True story!Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα σε πολλές εταιρίες του χώρου.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι λέξεις RedHat και "ανοιχτό λογισμικό" δεν θα έπρεπε να μπαίνουν στην ίδια πρόταση εδώ και χρόνια...

Δημοσ.

Μην μπερδεύετε το Open με το Free. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα άσχετα αν σε πολλές περιπτώσεις συμπίπτουν.

Ανοιχτό λογισμικό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ντε και καλά και τσάμπα.

Δημοσ.

Μπραβο, αλλά προσοχή γιατί το χρήμα διαφθείρει :devil:

..και εκεί που είχες στην αρχή "επιστήμονες" ιδεαλιστές πληροφορικούς να υπηρετούν πρώτα ένα σκοπό και μετά να κερδίζουν, (ή και να μην κερδίζουν) έρχονται στην θέση τους "λαμόγια" οικονομικοί managers και μεγαλο-πωλητές (bussinessmen) που το "παίζουν" και ανώτεροι μέσα στην εταιρία και βλέπουν μονο χρήμα και τους "επιστήμονες" πληροφορικούς ώς υπηρέτες τους ή τεχνικούς της οκάς, αναλώσιμους αν βρούμε καποιον φτηνότερο (κατι σαν ηλεκτρολόγο υπηρεσίας).. Και μετά απο αυτό πάει η εταιρία.. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη.

Οσοι δουλευετε σε εταιρίες πληροφορικής ίσως καταλαβαίνεται τι λέω :rolleyes:

Νόμίζω ότι η red hat είναι ήδη σε αυτήν την κατήγορία.Βρήκαν κάτι καλό και είπαν αν βγάλουν πολλά λεφτά.

Δημοσ.

Οι λέξεις RedHat και "ανοιχτό λογισμικό" δεν θα έπρεπε να μπαίνουν στην ίδια πρόταση εδώ και χρόνια...

πολύ μου αρέσει αυτό στην Linux κοινότητα,ολόκληρες εκστρατείες υπέρ του Linux και μόλις μια εταιρία γνωρίζει επιτυχία ξαφνικά γίνεται μη αντιπροσωπευτικό δείγμα,Canonical,RH μέσα σε αυτές

Δημοσ.

Η redhat είναι από τους top contributors του Linux kernel οπότε καλό θα ήταν κάποιοι εδώ μέσα να σκέφτονται 10" πριν μιλήσουν εναντίων της

Δημοσ.

και η Microsoft είναι... rolleyes.gif

Τα τελευταία χρόνια δε νομίζω ότι αδίκως η redhat δέχεται κριτική.. Βέβαια με 1δις δολάρια έσοδα δεν θα πτοείται και πολύ.

Δημοσ.

Αυτα δεν τα ανφερουν ξεκαρφωτα ετσι χωρις την πηγη :-D

Το πρωτο σχολιο στο video ολα τα λεφτα

τι αηδια θεε μου :eek:

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι τα τελευταία χρόνια τον έχω συμπαθήσει το Bill αλλά οι προβλέψεις του είναι παραδοσιακά άθλιες.

"We think of Linux as a competitor in the student and hobbyist market but I really don't think in the commercial market we'll see it in any significant way." Bill Gates, 2001.

Δημοσ.

Το κακο που το βλεπετε?

Αυτο που κανει η redhat ειναι να χρεωνει την δουλεια που κανει για να διατηρει αυτο που εχει φτιαξει σταθερο και να το διατηρει "up to date" με backports και bugfixes. Συν την τεχνικη υποστηριξη, για να μην κρεμεσαι απο τον καποιον σε καποιο φορουμ.

Δημοσ.

Αυτα δεν τα ανφερουν ξεκαρφωτα ετσι χωρις την πηγη :-D

http://www.youtube.c...h?v=I25UeVXrEHQ

Το πρωτο σχολιο στο video ολα τα λεφτα

Να βράσω το μυαλό του.............. Δεν θυμάμαι ποιος φυσικός κατά την βράβευση του με Νόμπελ, είπε ότι το ποιο σημαντικό μάθημα που πήρε ποτέ στην ζωή του ήταν όταν στο νηπιαγωγείο του μάθαν να πλένει τα χέρια του πριν από κάθε γεύμα.

Δημοσ.

Το κακο που το βλεπετε?

Αυτο που κανει η redhat ειναι να χρεωνει την δουλεια που κανει για να διατηρει αυτο που εχει φτιαξει σταθερο και να το διατηρει "up to date" με backports και bugfixes. Συν την τεχνικη υποστηριξη, για να μην κρεμεσαι απο τον καποιον σε καποιο φορουμ.

Θα προσθέσω σε αυτό ότι απλά αυτό που πουλάει/παράγει κρατάει ψηλά τον πήχη και δεν το αφήνει στη μοίρα του (με το μεγάλο κόστος του!).

Έχω συζητήσει αρκετές ώρες με αρκετούς τη λογική ενός open source και όχι free (το αντίθετο είναι απλό). Αν δίνει ολόκληρο τον κώδικα, τι σε αποτρέπει να το κάνεις compile? Το να λείπουν κάποια κομμάτια του για αυτό το σκοπό;

Δημοσ.

Η red hat για την παρτυ της συμβαλει!(θα μου πεις και οι αλλοι τι κανουν)

Ολα τα προϊοντα της ειναι επι πληρωμη!Εχει πουθενα τπτ τσαμπα;Δεν νομίζω!

Ειναι ενα ανοιχτο-κλειστο λειτουργικό!

Απο πότε ανοιχτό/ελεύθερο σημαίνει δωρεάν;

Η Red Hat συμβάλει περισσότερο απο όλες τις εταιρίες στον kernel μην λέμε οτι θέλουμε.

Βρίσκεται στο top 10 εδώ και πολλά χρόνια, απο την άλλη η Canonical που τα δίνει δωρεάν βρίσκεται μετά το 300 στην λίστα, ακόμα και η Google ξεπερνάει την Canonical.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...