Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Αν πάρεις καινούριο δίσκο ναι. Πόσον καιρό έχεις να κάνεις? Για αρχή απεγκατέστησε όλα τα προγράμματα που δε χρειάζεσαι. Μετά κατέβασε και τρέξε το ccleaner και το malwarebytes. Αν δε δεις να πηγαίνει λιγο καλύτερα ή κάνε φορματ για φρέσκια εγκατάσταση windows ή πάρε ssd. Eφόσουν σκεφτόσουν να παρεις επεξεργαστή και μνήμες σημαίνει ότι διαθέτεις κάποια λεφτά. Άρα πάρε τον ssd που σου είπα με 80 ευρώ.
sotos23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 kai σε εναν 80 gb χωρανε προγραμματα και ολα τα σιναφη.. δηλαδη αν παρω εναν 80για τα windows και εναν 1τb gia μουσικι βιντεο και τα σιναφη θα πρεπει να κανω και εκει φορματ ...!! και φιλε ασπιδα η δικια σ μιτρικη σαν σχεδιο και σαν κατασυει ωραια με χαλαει ομως το οτι ειναι msi γτ εχω ακουσει οτι η msi δν ειναι καλη στης μιτρικες ...γτ η παλια μου μιτρικη ηταν msi kai to προβλιμα που ειχα συνεχεια ηταν με τν ηχο και αναγκαζομουν να κατεβαζω οδυγουσ γ να φτιαξω τν ηχω ...!!
Aspidas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 kai σε εναν 80 gb χωρανε προγραμματα και ολα τα σιναφη.. δηλαδη αν παρω εναν 80για τα windows και εναν 1τb gia μουσικι βιντεο και τα σιναφη θα πρεπει να κανω και εκει φορματ ...!! και φιλε ασπιδα η δικια σ μιτρικη σαν σχεδιο και σαν κατασυει ωραια με χαλαει ομως το οτι ειναι msi γτ εχω ακουσει οτι η msi δν ειναι καλη στης μιτρικες ...γτ η παλια μου μιτρικη ηταν msi kai to προβλιμα που ειχα συνεχεια ηταν με τν ηχο και αναγκαζομουν να κατεβαζω οδυγουσ γ να φτιαξω τν ηχω ...!! Τα τελευταία χρόνια έχει σοβαρευτεί λίγο η MSI στις μητρικές. Δεν έχω κάποιο παράπονο μέχρι στιγμής. Όλα είναι άριστα. Από τις λίγες S775 που παίρνουν DDR3 1600 (και DDR2 αν δεν έχω DDR 3) και Crossfide x16.
sotos23 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 δυνοσαυρε με αυτην τν μιτρικη που εχω μπορω να τοποθετισω ssd??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/441948-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%88%CF%85%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82/
κοκολινος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ελεος..!!Σοτο δεν παιρνεις καμια τιμιτικη αν εχεις πολλα ποστ..!!Χαλαρωσεεεεε..!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις