Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 δν μ αργει καθολου στα παιχνιδια εννοω οτι μου αργει λιγο στο ανοιγμα το κομπιουτερ αν ειχα αλλον επεξεργαστη τα προγραμματα θα ανοιγαν ποιο γρηγορα ? Ρε συ soto δεν σου απάντησα παραπάνω? Όχι είναι η απάντηση. Πες ποιός είναι ο δίσκος σου. 99.9% αυτός φταίει.
sotos23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 και βασικα τα παιχνιδια που παιζω ειναι το countre strike to wrc2 kai to football manager auta
Aspidas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Για αυτά μιλάς τόση ώρα? Αυτά παίζουν άνετα χωρίς overclock . Εγώ νόμιζα για BF 3, COD κτλ .
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 και βασικα τα παιχνιδια που παιζω ειναι το countre strike to wrc2 kai to football manager auta Τι σχέση εχει αυτό που λες τώρα? Αν θέλεις πραγματικά να βοηθηθείς, πες ποιός είναι ο δισκος σου. Κάνε δεξί κλικ πάνω του και δε τι λέει στην καρτέλα υλικό. Για αυτά μιλάς τόση ώρα? Αυτά παίζουν άνετα χωρίς overclock . Εγώ νόμιζα για BF 3, COD κτλ . Όλα παίζουν χωρίς overclock στο βαθμό που τα παιζει η κάρτα του. Period.
sotos23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 και δν υπαρχει καποιος τροπος να δουμε αν παει καλα ο σκλυρος μου ?
Aspidas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 http://www.hdsentinel.com/eula.php και ανέβασε screenshoot να δούμε..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 και δν υπαρχει καποιος τροπος να δουμε αν παει καλα ο σκλυρος μου ? Soto τελευταία φορά: Κάνε δεξί κλικ πάνω του και δες τι λέει στην καρτέλα υλικό.
Aspidas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Όλα παίζουν χωρίς overclock στο βαθμό που τα παιζει η κάρτα του. Period. Νομίζω πως μια χαρά τα πάει η 5770 σε αυτά
Aspidas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Είναι φυσιολογικό να είναι λιγάκι αργός ο υπολογιστής σου. Δηλαδή, οι δίσκοι με καλωδιοταινία (IDE) έχουν χαμηλές επιδόσεις σε σχέση με τους Sata (που συνδέονται σε θύρα της μητρικής που μοιάζει λίγο με usb). Ψάξε στις αγγελίες για κάποιον φθηνό SATA και το συστημά σου θα αποκρίνεται πολύ καλύτερα EDIT: Η πρόταση του Δεινόσαυρου είναι η καλύτερη .
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Εντάξει, γλυτώσαμε τα χειρότερα. Έχεις δύο λύσεις ή α) Κάνεις μια φρέσκια εγκατάσταση των windows αν τα έχεις καιρό να ανασάνει λίγο ή β) Παίρνεις έναν ssd με 80 ευρώ που θα είναι ταχύτατος και στήνεις εκεί τα windows και τα προγράμματα που χρησιμοποιείς συχνότερα. Από παιχνίδια μόνο το manager θα στήσεις σ αυτόν. Δες εδώ: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24815&cat=6 Είναι φυσιολογικό να είναι λιγάκι αργός ο υπολογιστής σου. Δηλαδή, οι δίσκοι με καλωδιοταινία έχουν χαμηλές επιδόσεις σε σχέση με τους Sata (που συνδέονται σε θύρα της μητρικής που μοιάζει λίγο με usb). Ψάξε στις αγγελίες για κάποιον φθηνό SATA και το συστημά σου θα αποκρίνεται πολύ καλύτερα Aσπίδα δεν είσαι καλά σήμερα. SATA 2 είναι ο δίσκος του παιδιού.
Aspidas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Aσπίδα δεν είσαι καλά σήμερα. SATA 2 είναι ο δίσκος του παιδιού. http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=a29099f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&locale=en-US . Οι μπύρες θα φταίνε... Πάλι καλά που είσαι και εσύ
sotos23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 δηλαδη μ λες να κανω φορματ το μιχανιμα ...?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 στ3320820ασ ατα ντιβαισ Αυτό που σου απάντησα παραπάνω ισχύει. δηλαδη μ λες να κανω φορματ το μιχανιμα ...? Φορματ σου λέω να κάνεις για να καλυτερέψει κάπως η κατάσταση. Αν θέλεις να δεις διαφορά στην ταχύτητα, πάρε ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις