Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω μιτρικη την 770ΤΑ-ud3 τισ γιγαμπιτε και θελω να αλλαξω τι μνημες μ γτ φωρα 1333mhz αν παω και αγορασω μνημες 1600 mhz θα της διαβαζει η μητρικη μου ...?και κατι αλλο εχω επεξεργαστη τον amd athloniix3 450 3,2 ghz σινφερει να τν αλλαξω και να παω να βαλω εξαπιρινω ...πειτε μου τν γνωμη σας

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα εχω μιτρικη τν gygabite 770ΤΑ-UD3 ΚΑΙ επεξεργαστη τν amd athlonii x3 450 3,2ghz an αλλαξω μινημες και βαλω 1600 μhz θα μου της διαβαζει η μητρικη μου και κατι αλλο αν βαλω και επεξεργαστη 6απιρινω θα πιγενει καλυτερα το μηχανιμα?

Δημοσ.

H μητρική σου υποστιρίζει DDR3 1600Mhz μνήμες αλλά οι επιδόσεις είναι ίδιες. Μην αλλάζεις τζάμπα μνήμες. Να μην αλλάξεις επεξεργαστή, προσπάθησε να τον ανεβάσεις στα 3,6 και θα είσαι ΟΚ. Βασικά τι χρήση κάνεις στο pc?

Δημοσ.

εγω παιζω κανα παιχνιδι σ αυτο με βοηθαει και καρτα γραφικων μου h sapphire 5770 flex igb ddr5 αλλα επισης το χρισιμοποιο και γ να μπενω κανα ιντερνετ και γ να κατεβασω καμοια μουσικη ....Η μνημες που φωραω ειναι αυτες http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/rams/corsair-xms3-dhx-ddr3-4gb-2x2gb-1333mhz.htmlκαι εγω λεω να της αλλαξω και να βαλω αυτες εδω http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/rams/kingston-8gb-hyperx-red-limited-edition-1600mhz-kit-of-2-khx1600c9d3b1rk2-8gx.html

Δημοσ.

Αν είναι να βάλεις 8GB αξίζει τον κόπο , και πάλι όμως για παιχνίδια φτάνουν μέχρι στιγμής και τα 4GB που έχεις τώρα. Με αυτή τη χρήση και λίγο Overclock ο επεξεργαστής σου είναι μια χαρά. Μην πετάς τζάμπα λεφτά :)

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι μνήμες σου, δεν θέλουν καμία αλλαγή. 1333 και 1600 τα ίδια είναι. Ούτε επεξεργαστή χρειάζεσαι, ούτε overclocking ούτε τίποτα. Αν είδες κάνα κόλλημα σε κάνα παιχνίδι, οφείλεται στην κάρτα γραφικών σου, πουθενά αλλού. Καλή η κάρτα σου αλλά αν παίζεις σε full hd ανάλυση θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι η 5770/6770 δεν την παλεύουν και τόσο πολύ στα παιχνίδια με 1080p ανάλυση. Με την 6770 μερικές φορές αναγκάζομαι να χαμηλώνω ακόμα και την ανάλυση .

Δημοσ.

απλα αργη λιγο στο ανοιγμα και κατι τελευτεο ο δικτης εμπειριας μου tn windows μου ειναι 5,8 γτ 6,9 βαθμολογισε τν επεξεργαστη 7,2 της μνημες 7,2 τα γραφικα 7,3 τα γραφικα παιχνιδιων και τν σκλυρο τν βαθμολογισε με 5,8 ειναι καλα ?και κατι αλλο αν παρω case fans g tis μνημες to case fan δν λιτουργει στο να μην ζεστενοντε πολυ η μνημες

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι η 5770/6770 δεν την παλεύουν και τόσο πολύ στα παιχνίδια με 1080p ανάλυση. Με την 6770 μερικές φορές αναγκάζομαι να χαμηλώνω ακόμα και την ανάλυση .

:shock: :shock: Την ανάλυση σε tft οθόνη ρε συ? Ή βαλτα όλα low αν δεν την παλεύει ή στην τελική μην παίζεις το παιχνίδι.

απλα αργη λιγο στο ανοιγμα και κατι τελευτεο ο δικτης εμπειριας μου tn windows μου ειναι 5,8 γτ 6,9 βαθμολογισε τν επεξεργαστη 7,2 της μνημες 7,2 τα γραφικα 7,3 τα γραφικα παιχνιδιων και τν σκλυρο τν βαθμολογισε με 5,8 ειναι καλα ?και κατι αλλο αν παρω case fans g tis μνημες to case fan δν λιτουργει στο να μην ζεστενοντε πολυ η μνημες

Μην πάιρνεις υπόψιν σου τον δείκτη εμπειρίας των windows. Αν αργεί στο άνοιγμα δεν έχει να κάνει ούτε με τον επεξεργαστή σου ούτε με τις μνήμες σου. Ο σκληρός σου ποιός είναι? Δεν ζεσταίνονται οι μνήμες.

ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δημοσ.

και να φανταστιτε 80 ευρω εκανε η μιτρικη 75 ο επεξεργαστης και 50 μνημες και 22 ευρω ενα απλο κουτακι της αsys τα υπολιπα σκλυρο δισκο και και διαβαστικα τα εβγαλα απο το παλιο pc ...!!

Δημοσ.

:shock: :shock: Την ανάλυση σε tft οθόνη ρε συ? Ή βαλτα όλα low αν δεν την παλεύει ή στην τελική μην παίζεις το παιχνίδι.

Μάλλον έχεις δίκαιο. Υπομονή κάνω και θα την ξεφορτοθώ την 6770 μπας και παίξουμε κανά game σαν άνθρωποι :P

και να φανταστιτε 80 ευρω εκανε η μιτρικη 75 ο επεξεργαστης και 50 μνημες και 22 ευρω ενα απλο κουτακι της αsys τα υπολιπα σκλυρο δισκο και και διαβαστικα τα εβγαλα απο το παλιο pc ...!!

AMD λέμε... :P Πάντως αν είχες ssd θα έβλεπες άλλο pc.

Δημοσ.

Ποιόν ssd?????

Αν συμβαίνει αυτό που υποψιάζομαι

1) http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3272#sp

1 x IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 and up to 2 IDE devices

2) "τα υπολιπα σκλυρο δισκο και και διαβαστικα τα εβγαλα απο το παλιο pc ...!"

Τα windows είναι στημένα σε ide δίσκο. Τι να λέμε τώρα.

Δημοσ.

δν μ αργει καθολου στα παιχνιδια εννοω οτι μου αργει λιγο στο ανοιγμα το κομπιουτερ αν ειχα αλλον επεξεργαστη τα προγραμματα θα ανοιγαν ποιο γρηγορα ?

Δημοσ.

δν μ αργει καθολου στα παιχνιδια εννοω οτι μου αργει λιγο στο ανοιγμα το κομπιουτερ αν ειχα αλλον επεξεργαστη τα προγραμματα θα ανοιγαν ποιο γρηγορα ?

Με τίποτα δεν παίζει αυτό που λες. Δεν φταίει ο επεξεργαστής αν το pc 'η οι εφαρμογές σου ανοίγουν αργά ή γρήγορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...