Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα.

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν γράφω σε λάθος σημείο ή αν υπάρχει ήδη σχετικό ποστ, αλλά στην αναζήτηση δεν βρήκα κάτι, οπότε τολμώ να το βάλω εδώ. Αν κάνω κάτι λάθος (καθότι δεν είμαι έμπειρη στα φόρουμ) παρακαλώ για την κατανόησή σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει μια άσχετη χρήστρια iphone 4 όπως είμαι εγώ: Πήρα τη συσκευή πριν λίγες μέρες, μεταχειρισμένη από μία φίλη. Μέχρι τώρα έχω διαπιστώσει δύο απλά μεν, αλλά δυσλειτουργικά για μένα πράγματα.

1. Σε περίπτωση που είναι συνδεδεμένα στη συσκευή ακουστικά, οι ήχοι ειδοποιήσεων (πλην της εισερχόμενης κλήσης) δηλαδή ήχοι για μηνύματα, μέηλ κλπ δεν ακούγονται από το ηχείο της συσκευής, παρά μόνο από τα ακουστικά, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην ακούγονται καθόλου. Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα διάφορα παρόμοια "παράπονα" αλλά καμία λύση κι αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιο "κόλπο" ώστε ο ήχος να ακούγεται από το ηχείο της συσκευής.

2. Σε περίπτωση που το κινητό είναι κλειστό δεν ακούγεται το ξυπνητήρι (πχ το παλιό μου κινητό έκλεινε μεν εντελώς το βράδυ, αλλά το ξυπνητήρι ακουγόταν κανονικά το πρωί). Αυτό υπάρχει τρόπος να αλλάξει?

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ζητώ ξανά συγγνώμη αν έχω κάνει κάτι λάθος στη διαδικασία ανάρτησης του ποστ.

Δημοσ.

Για το 2 να σου πω πως βάζοντας το τηλ σε λειτουργία αεροπλάνου, ουσιαστικά είναι κλειστό σαν τηλέφωνο, δεν μπορείς να δεχθείτε ούτε να κανείς κλήση ( άρα κ καθόλου ακτινοβολία -θεωρητικά), παράλληλα όμως όντας ενεργό σαν συσκευή δουλεύει το ξυπνητήρι!

Γενικά σε κανένα έξυπνο τηλέφωνο από όσο γνωρίζω δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι ενώ είναι κλειστό.

Αν το αφήσεις σε airplane mode το βράδυ ουσιαστικά καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια άρα δεν αδειάζει κ η μπαταρία.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

για το 1 ετσι ειναι δεν υπαρχει κατι που να κανει τον ηχο να ακουγεται

και για το 2 αν ειναι κλειστο το iphone δεν χτυπαει μονο αεροπλανικως...

Δημοσ.

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις. Για μένα το θέμα με τα ακουστικά είναι τεράστιο πρόβλημα, διότι ουσιαστικά αναγκάζομαι να μην τα χρησιμοποιώ για να μη χάνω κλήσεις και απορώ πραγματικά πως δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα εναλλακτική λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...