Dexterpap Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια ψαχνω για ενα pdf editor με τον οποιο θα μπορω να αφαιρω εικονες και υδατογραφηματα.Στην εικονα που εχω ανεβασει σας δινω ενα παραδειγμα τι θελω κανω. Μπορειτε να μου πειτε αν γινεται και με ποιο προγραμμα; Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Αν δεν έχει μπει το υδατογράφημα με κάποιο τύπου layer τότε δεν υπάρχει λύση γιατί είναι ένα με την εικόνα.
Dexterpap Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Α δεν το ηξερα αυτο ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.
flik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Για watermark δεν θυμάμαι να έχω δει πουθενά κάτι σε free, υπάρχουν προγράμματα που μπορεί η trial έκδοση να δουλεύει για λίγες μέρες αλλά πλήρως. Εγώ χρησιμοποιώ foxit phantom για pdf editing. Όμως, όσοι βάζουν watermakr, κατα 99% το κάνουν "flat" δηλαδή ενσωματώνεται και δεν είναι επιπρόσθετη στρώση απο πάνω για να αφαιρεθεί. Τώρα αν πρόκεται για λίγες σελίδες με μαθηματικούς τύπους, γράψτο σε word και κάντο Pdf εσύ αν είναι. Ή συμβιβάσου.
Dexterpap Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Για watermark δεν θυμάμαι να έχω δει πουθενά κάτι σε free, υπάρχουν προγράμματα που μπορεί η trial έκδοση να δουλεύει για λίγες μέρες αλλά πλήρως. Εγώ χρησιμοποιώ foxit phantom για pdf editing. Όμως, όσοι βάζουν watermakr, κατα 99% το κάνουν "flat" δηλαδή ενσωματώνεται και δεν είναι επιπρόσθετη στρώση απο πάνω για να αφαιρεθεί. Τώρα αν πρόκεται για λίγες σελίδες με μαθηματικούς τύπους, γράψτο σε word και κάντο Pdf εσύ αν είναι. Ή συμβιβάσου. Αν δεν βρεθει λυση στη τελικη αυτο θα κανω αλλα το θεμα ειναι οτι θελει δουλεια. Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου.
Dexterpap Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Παιδια ολα ενταξει το foxit μας εδωσε το λυση φοβερο προγραμμα το εφτιαξα το pdf οπως ηθελα. Και παλι σας ευχαριστω ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα