herc_hatz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Καλημερα σε ολο το forum!Ειμαι κατοχος ενος hp dv6 3300ev Link κ μετα απο μια πτωση μου εσπασε η οθονη!!!yeeaaaa!!! Δν εχει καμια αλλη ζημεια (πιστοποιημενο!!)Θα ηθελα μια βοηθεια στο απο που να παραγγειλω μια σωστη οθονη για αυτο το laptop (κ φθηνη ταυτοχρονα!) (ελπιζω να ειμαι σε σςστο θεμα τοπικ)
Dexterpap Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Γεια σου φιλε μου θα συμβουλευα να ψαξεις στο http://www.ebay.gr/ και να την παραγγειλεις απο εκει σιγουρα θα την βρεις πιο φθηνα.
Pokemon640 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που γουστάρουν να καταστρέφουν το laptop τους εμένα όταν μου κάηκε (motherboard) το ξεχώρισα 1-1 κομμάτι και το σασί το έβαλα στην ανακύκλωση συσκευών, όταν ήμουν στο πράσινο κάδο του πλαισίου το πέταξα με φόρα και πάθος
Dexterpap Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που γουστάρουν να καταστρέφουν το laptop τους εμένα όταν μου κάηκε (motherboard) το ξεχώρισα 1-1 κομμάτι και το σασί το έβαλα στην ανακύκλωση συσκευών, όταν ήμουν στο πράσινο κάδο του πλαισίου το πέταξα με φόρα και πάθος χαχαχαχαχ ωραιος μεγαλε! εχω ακουσει και χειροτερο ενας φιλος εκανε λουτσα το λαπτοπ του και μετα το εβαλε στη μπριζα. Φανταζεσαι οτι τα εκαψε ολα μεσα!
herc_hatz Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Γεια σου φιλε μου θα συμβουλευα να ψαξεις στο http://www.ebay.gr/ και να την παραγγειλεις απο εκει σιγουρα θα την βρεις πιο φθηνα. κ εγω αυτο πιστευω εκει θα βρω αλλα δν ξερω για την εγγυηση ..εχω ενα φοβο!τεσπα Ειδομεν!!!ευχαριστω πολυ! χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που γουστάρουν να καταστρέφουν το laptop τους εμένα όταν μου κάηκε (motherboard) το ξεχώρισα 1-1 κομμάτι και το σασί το έβαλα στην ανακύκλωση συσκευών, όταν ήμουν στο πράσινο κάδο του πλαισίου το πέταξα με φόρα και πάθος χααχχαχαχαχα!!!!! :rolleyes: :rolleyes:
De_la_sol Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που γουστάρουν να καταστρέφουν το laptop τους :lol: :lol: εμένα όταν μου κάηκε (motherboard) το ξεχώρισα 1-1 κομμάτι και το σασί το έβαλα στην ανακύκλωση συσκευών, όταν ήμουν στο πράσινο κάδο του πλαισίου το πέταξα με φόρα και πάθος Σωστοοοοοοος....... Αλλος κανεις καμια ιδεα για την ωρα εκεινη......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα