Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολο το forum!Ειμαι κατοχος B) ενος hp dv6 3300ev Link κ μετα απο μια πτωση μου εσπασε η οθονη!!!yeeaaaa!!! :P

Δν εχει καμια αλλη ζημεια (πιστοποιημενο!!)Θα ηθελα μια βοηθεια στο απο που να παραγγειλω μια σωστη οθονη για αυτο το laptop (κ φθηνη ταυτοχρονα!) B) (ελπιζω να ειμαι σε σςστο θεμα τοπικ)

Δημοσ.

χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που γουστάρουν να καταστρέφουν το laptop τους :devil:

εμένα όταν μου κάηκε (motherboard) το ξεχώρισα 1-1 κομμάτι και το σασί το έβαλα στην ανακύκλωση συσκευών, όταν ήμουν στο πράσινο κάδο του πλαισίου το πέταξα με φόρα και πάθος :lol:

Δημοσ.

χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που γουστάρουν να καταστρέφουν το laptop τους :devil:

εμένα όταν μου κάηκε (motherboard) το ξεχώρισα 1-1 κομμάτι και το σασί το έβαλα στην ανακύκλωση συσκευών, όταν ήμουν στο πράσινο κάδο του πλαισίου το πέταξα με φόρα και πάθος :lol:

χαχαχαχαχ ωραιος μεγαλε! εχω ακουσει και χειροτερο ενας φιλος εκανε λουτσα το λαπτοπ του και μετα το

εβαλε στη μπριζα. Φανταζεσαι οτι τα εκαψε ολα μεσα!

Δημοσ.

Γεια σου φιλε μου θα συμβουλευα να ψαξεις στο

http://www.ebay.gr/ και να

την παραγγειλεις απο εκει σιγουρα θα την βρεις πιο φθηνα.

κ εγω αυτο πιστευω εκει θα βρω αλλα δν ξερω για την εγγυηση ..εχω ενα φοβο!τεσπα Ειδομεν!!!ευχαριστω πολυ!

χααχχαχαχαχα!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σωστοοοοοοος.......

Αλλος κανεις καμια ιδεα για την ωρα εκεινη......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...