doctorm Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Έχετε παραλάβει όλοι σας; το αλλο με το Τοτο, το ξερεις;; :-D
anaplas_j Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ούτε εγω έχω παραλάβει... είμαι κάπου χαμένος ανάμεσα στο κατάστημα και σε κάποιους άσχετους στα κεντρικά... έχω παραγγείλει απο 22/03
bloodlessz Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Πάρτε τηλέφωνο στα καταστήματα. Και γω πήρα πριν λίγο απο περιέργεια και μου είπαν ότι το έχουν εκεί.... Πήγα και παρέλαβα...
vdanasto Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Έχω μιλήσει με τα κεντρικά, μου είπαν θα με καλέσουν και με έγραψαν στα @@ τους. Μίλησα και με το κατάστημα, πέρασα κι από εκεί, είπαν θα το ψάξουν αλλά και αυτοί με έγραψαν στα @@ τους. Έχω παραγγείλει από τις 20/3.
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Καλά μεγάλο ΚΑΦΕΝΕΙΟ ο γερμανος. Τώρα με πήραν (από το τοπικό που έχω βάλει για παραλαβή) να μου πούν ότι αν θέλω το S II σε άσπρο το παίρνω Τρίτη - σε μάυρο μετά το Πάσχα . Τόσο καιρό λέγαν ότι η παραγγελία θα γίνει από τα κεντρικά και τα καταστήματα δεν έχουν καμία ευθύνη. Τελικά δεν ξέρω τί παίζει. Μου φαίνεται θέλει την καταγγελία του η εταιρεία του κ....
Jeronymo Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Και μετά το Πάσχα θα σε ρωτήσουν αν θέλεις και το tablet σε μαύρο. Και αν το θέλεις τότε θα στο φέρουν το καλοκαίρι!!!! Εγώ ακόμα περιμένω........
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Και μετά το Πάσχα θα σε ρωτήσουν αν θέλεις και το tablet σε μαύρο. Και αν το θέλεις τότε θα στο φέρουν το καλοκαίρι!!!! Εγώ ακόμα περιμένω........ Ρε μεγάλοοοοο καφενείο λέμε. Πήρα ξανά στα κεντρικά και ισχυρίζονται πώς η παραγγελία μου έφυγε από την αποθήκη στον Άγιο Στέφανο την Τετάρτη το απόγευμα οπότε λογικά θα παραλάβω τις επόμενες μέρες (ίσως και αύριο μου είπαν). Το κατάστημα απο την άλλη δεν βλέπει ότι είναι να παραλάβω αύριο αλλά αφήνει και το ενδεχόμενο ανοιχτό ότι μπορεί να έρθει. Έχει κάνεις εμπειρία απο εσάς που παραλάβατε, το κατάστημα να μην έβλεπε την παραγγελία σας αλλά τελικά να ήρθε ? ΥΓ: Ακούστε το κορυφαίο. Το κατάστημα που είναι να παραλάβω και θα κάνει παραγγελία το galaxy S II και θα το έχω την Τρίτη θα το πάρει από το άλλο κατάστημα το οποίο απέχει περίπου 800μ άντε 1 Κμ. 3 μέρες εργάσιμες για μια απόσταση που με τα πόδια είναι 5'. Ρε μιλάμε πολύ ευρωπαίοι.
harmteo Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Παιδια εγω μολις πηγα παρελαβα! με πηραν τηλεφωνο απο το καταστημα στη Λαρισα και πηγα τα αγορασα! απο τι καταλαβα δεν υπηρχε θεμα διαθεσιμοτητας αλλα θεμα χρεωσης για το πως να δωσει δωρο το ταμπλετ που τα ειχε αγορασμενα ωστε να μπορεσουν να παρουν πισω τα λεφτα τους ...
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Όσοι έχετε παραλάβει, υπάρχει κανένας που το πακέτο δεν ήρθε από τα κεντρικά αλλά του το παράγγειλε το κατάστημα ?
dimitris74 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 παρελαβα και εγω χτες με παραγγελια 20 μαρτιου βασιλη δεν πρεπει να παιζει το σκηνικο να κάνει παραγγελια το κατάστημα, λογικα πρεπει να το στείλουν τα κεντρικά. παντως μετάνιωσα που δεν παράγγειλα δύο πακέτα με s2. το tablet είναι όλα τα λεφτά. δεν μπορω να το πάρω απο τα χέρια του ανιψιού μου με τίποτα και θα ψάξω να βρώ ακόμα ένα να του το κάνω δώρο
vdanasto Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μάλλον είμαι από τους λίγους που δεν έχουν παραλάβει. Κι εγώ παραγγελία στις 20 Μαρτίου.
vdanasto Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Χάρη τους κάνουν που το δίνουν μόνο τόσο.... (ειρωνικά το λέω φυσικά) Τελικά είναι κάποιος που δεν παρέλαβε; Εγώ δεν έχω παραλάβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα