bloodlessz Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Είχε κανένας ενημέρωση από το κατάστημα στο Παγκράτι;
squib Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 εγώ τίποτα και σήμερα, ελπίζω με την αυριανή παραλαβή...
npapagri_xtra Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 πριν λιγο περασα απο τον γερμανο της περιοχης μου και μου ειπαν οτι θα το παραλαβουν σημερα (το ειδαν τιμολογημενο). οποτε πιστευω ειναι θεμα ημερων για τους υπολοιπους. υπηρχε παραγγελια στο καταστημα πριν τη δικια μου και μου ειπαν οτι ερθε 2 μερες νωριτερα ονομαστικα.
iguana Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 με πηραν σημερα και πηγα και παρελαβα.Ολα οκ , ειχε πλακα ο υπαλληλος μολις περνουσε την εκπτωση 100% στο tab μου λέει σε ζηλέυω ρε φίλε.. :rolleyes: Ειχα σκοπό να τα πουλήσω και τα 2 γιατί δεν τα χρειάζομαι πραγματικά αλλα το tablet ειναι πραγματικος πειρασμος και βλεπω να το κραταω.Ευχαριστω ξανα το παλικαρι για την προσφορα!!
gs20309 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 εμείς 1 παραγγελία για ένα πελάτη που είχαμε μαζί με το tab ήρθε σήμερα, οπότε λογικά θα έχουν παραλάβει τα περισσότερα καταστήματα μιας κ εμείς είμαστε νησί. υπομονή παίδες!
thunder7child Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Παρελαβα και εγω σημερα (τα πραγματα ειχαν ερθει απο χτες). Κανονικα η παραγγελια, στα χρωματα που ειχα διαλεξει και το κινητο και το tab. Ειναι το 7500, οπως και στους υπολοιπους. Δε νομιζω να υπαρξει θεμα πλεον, πιστευω ολοι θα παραλαβουν εντος της εβδομαδας.
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 εδω λαρισα ουτε φωνη ουτε ακροαση ακομα... Ενώ εμείς που είμαστε πιό κοντά πάμε πίσω .
doctorm Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 εχω παραγγελει απο 20/3 πρωι και ουτε σημερα δεν εχουν παραλαβει!! Ημαρτον!! Για εμενα καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εχουν ΤΕΛΙΩΣΕΙ, ουτε για καρτα ανανεωσης δεν θα πηγαινω απο εκει. Μαλλον αυριο μου ειπαν, αλλα τι να πω για την προχειροτητα τους και ανευθυνοτητα της αλυσιδας. 200 κομματια = 200 πελατες επρεπε να διαχειριστουν μονο, μα τοσο για τα κλαματα ειναι. Ενα μικρο μαγαζακι της γειτονιας καλυτερα θα ειχε διαχειριστει τις παραγγελιες.
aiadas Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Παρελαβα και εγω σημερα (τα πραγματα ειχαν ερθει απο χτες). Κανονικα η παραγγελια, στα χρωματα που ειχα διαλεξει και το κινητο και το tab. Ειναι το 7500, οπως και στους υπολοιπους. Δε νομιζω να υπαρξει θεμα πλεον, πιστευω ολοι θα παραλαβουν εντος της εβδομαδας. Ενημερωτικά, υπήρχε δυνατότητα επιλογής χρώματος και στο tablet; Γιατί εμένα δεν με ρώτησαν κατά την παραγγελία και όταν τους πήρα τηλ., μου είπαν ότι έστειλαν ότι υπήρχε διαθέσιμο στις αποθήκες... όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, αλλά θεωρώ ότι δε θα ήταν τόσο δύσκολο να καταγράψουν σε κάθε παραγγελία την προτίμηση του πελάτη και την ικανοποίηση αυτής της προτίμησης βάσει διαθεσιμότητας... και ένα καλό που διάβασα σε σχετικό thread στους xda-developers: Αν έχει σημασία για σένα το χρώμα του tablet, το χρησιμοποιείς από τη λάθος πλευρά...!!! :lol:
astymagos Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ενημερωτικά, υπήρχε δυνατότητα επιλογής χρώματος και στο tablet; Γιατί εμένα δεν με ρώτησαν κατά την παραγγελία και όταν τους πήρα τηλ., μου είπαν ότι έστειλαν ότι υπήρχε διαθέσιμο στις αποθήκες... όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, αλλά θεωρώ ότι δε θα ήταν τόσο δύσκολο να καταγράψουν σε κάθε παραγγελία την προτίμηση του πελάτη και την ικανοποίηση αυτής της προτίμησης βάσει διαθεσιμότητας... και ένα καλό που διάβασα σε σχετικό thread στους xda-developers: Αν έχει σημασία για σένα το χρώμα του tablet, το χρησιμοποιείς από τη λάθος πλευρά...!!! :lol: και εγω αυτό έλεγα οταν ειχα παρει ενα ροζ αλλα οι άλλοι με κράζαν.. δεν ξέρω γιατι.. χαχα.. πλακα κανω.. το άσπρο πάντων ενω μοιάζει ωραίο στις φώτο..από κοντά δεν μου άρεσε τοσο..
thunder7child Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ενημερωτικά, υπήρχε δυνατότητα επιλογής χρώματος και στο tablet; Γιατί εμένα δεν με ρώτησαν κατά την παραγγελία και όταν τους πήρα τηλ., μου είπαν ότι έστειλαν ότι υπήρχε διαθέσιμο στις αποθήκες... όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, αλλά θεωρώ ότι δε θα ήταν τόσο δύσκολο να καταγράψουν σε κάθε παραγγελία την προτίμηση του πελάτη και την ικανοποίηση αυτής της προτίμησης βάσει διαθεσιμότητας... και ένα καλό που διάβασα σε σχετικό thread στους xda-developers: Αν έχει σημασία για σένα το χρώμα του tablet, το χρησιμοποιείς από τη λάθος πλευρά...!!! :lol: Ειχα ζητησει απο μονος μου οταν εκανα την αρχικη παραγγελια χρωμα και μου ειχαν πει πως ηταν ενταξει. Δε με ρωτησαν οι ιδιοι αν θελω συγκεκριμενο χρωμα.
aiadas Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Προσωπικά, είχα προσαρμοστεί στην ιδέα ότι θα έστελναν μαύρο (ή metallic gray, για να είμαστε και ακριβείς...! 'Οταν παρέλαβα, δεν κοίταξα καν το χρώμα, το είδα μετά στην απόδειξη στο σπίτι ότι είχα λευκό και κάπως με ξένισε. Και, επειδή, όπως λέει και το ρητό, δουλειά δεν είχες διάολε, έψαξα και σκέφτηκα τα + και - των δύο χρωμάτων: 'Εχουμε και λέμε: Το ανθρακί δείχνει πιο επαγγελματικό αλλά και πιο συνηθισμένο, η επιφάνειά του είναι ματ ενώ του λευκού γυαλιστερή -τώρα ποιος ξέρει ποιο αντέχει περισσότερο σε γρατζουνιές και πιο βρωμίζει πιο εύκολα... Το λευκό ταιριάζει περισσότερο με το keyboard dock... Αν τα βάλεις σε book case είναι ίδια... Κατά τα άλλα, είμαι ο aiadas και είμαι καλά... :lol:
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εγώ ένα έχω να πώ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η εξυπηρέτηση του Γερμανού. Δεν γίνετε κάποιοι να έχουν παραλάβει και κάποιοι ακόμα να είναι σε αναμονή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα