Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει κάποιοι που λέτε παράγγειλα την Πέμπτη έχουν περάσει 5 εργάσιμες και ακόμα περιμένω. Δηλ τί να πούμε και εμείς που συμπληρώνουμε 15νθήμερο ? :mrgreen:

Δικαιολογίες βλέπω. Στους μισούς είπαν για έλλειψη S II στους άλλου μισούς για έλλειψη tablet. Μήπως σε όσους είπαν δεν υπάρχει το tablet έχετε παραγγείλει Note ή Nexus ?

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, μην αγχώνεστε, θεωρώ ότι όλοι όσοι πρόλαβαν να κάνουν παραγγελία θα παραλάβουν. Οι τηλεφωνικές παραγγελίες ηχογραφούνται, η Eurobank (ή τα κεντρικά του Γερμανού, ίσως) μας τηλεφωνούν για να επιβεβαιώσουν αν παραλάβαμε, οπότε ακόμη και να υπήρχε (που θα υπήρχε, σε κάποιο βαθμό) πρόθεση κάποιων υπαλλήλων να οικειοποιηθούν την προσφορά, δεν θα είναι εύκολο γι αυτούς στην πράξη. Συμβουλή: να επικοινωνήσετε ΚΑΙ με το κατάστημα ΚΑΙ με τα κεντρικά για την παραγγελία σας, μέχρι να βρεθεί άκρη. Το κατάστημα παραλαβής που δηλώσατε πρέπει να λάβει e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας από τα κεντρικά.

Προσωπικά, παρέλαβα πριν από λίγο από το κατάστημα που δήλωσα. Tα πράγματα ήταν εκεί από το Σάββατο. Δεν με πήραν τηλέφωνο από το κατάστημα - εγώ τους πήρα, ίσως να πρόλαβα.Απ' ότι μου είπαν, έπρεπε να περαστεί ατόφιο το ποσό της παραγγελίας στην κάρτα - δεν έκαναν δεκτή μια δωροεπιταγή που είχα, ούτε μερική εξαργύρωση από το πρόγραμμα επιστροφή της Eurobank. Το tablet είναι το 7500, σε εμένα δώσανε λευκό. Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά για να ρωτήσω αν είχα επιλογή χρώματος στο tab και μου είπαν ότι έστειλαν ότι είχαν διαθέσιμο οι αποθήκες, χωρίς να δίνεται επιλογή χρώματος. 'Οχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, εξάλλου... αλλά μάλλον προτιμούσα μαύρο. Να γιατί βγήκε η παροιμία του χαρίζανε γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια...! :rolleyes:

Θεωρώ την προσφορά αυτή την καλύτερη εδώ και καιρό. Και να φανταστείτε, αν και παρακολουθώ το forum, δεν ενημερώθηκα γι' αυτήν από εδώ, αλλά μέσα από την εφαρμογή της Eurobank. Μετά την περίπτωσης της Μαίρης του inthebox, ναι, προσφορές υπάρχουν!!!

Καλές παραλαβές σε όλους - πάντα τέτοια!

Δημοσ.

επειδή μου στείλατε στο inbox, απαντάω εδώ προς όλους. Την παραγγελία την έκανα 20/3 και σήμερα ήρθαν τα πράγματα. Είχα παραγγείλει το Samsung s2. Το πρόβλημα που καθυστέρησαν οι παραγγελίες είναι ότι δεν είχαν διαθεσιμότητα στο κινητό. Μην ανησυχείτε θα παραλάβετε όλοι, απλά με κάποια καθυστέρηση. Δεν είμαι σίγουρος αλλά τα καταστήματα παραλαμβάνουν καθε Δευτέρα και Τετάρτη. Παρακαλώ κρατείστε το θέμα καθαρό και μην αναφέρεται διάφορα σχόλια!!!!

Δημοσ.

με παραγγελία 20/3 δεν εχω παραλάβει και το κατάστημα παραλαμβάνει τρίτη- πέμπτη- σάββατο

η προσφορά πότε ξεκίνησε? ημερομηνία?

Δημοσ.

καλά το θυμόμουν, γιατί στο κατάστημα που είναι να παραλάβω μου είπαν οτι παραλαμβάνουν οι παραγγελίες που έγιναν 12 του μηνός

Δημοσ.

Από ποιο κατάστημα περιμένεις?Εγώ στην Τσιμισκή 10 ,πέρασα Παρασκευή και τίποτα.Θα περάσω σήμερα αργότερα πάλι να δω. Και εμένα οι 5 εργάσιμες που λέγαν ηταν την προηγούμενη Τετάρτη..Ο εφιάλτης του inthebox ξαναγυρνά!

Περιμένω παραλαβή απ'το κατάστημα που είναι Τσιμισκή 106 και Παύλου Μελα. Εντωμεταξύ η κοπελιά στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπε ότι θα με πάρουν ΣΙΓΟΥΡΑ σήμερα τηλέφωνο να με ενημερώσουν γιατί και καλά επείγει η παραγγελία μου αφού φεύγω εξωτερικό (πα**ριες). Για να δούμε..

Δημοσ.

καλά το θυμόμουν, γιατί στο κατάστημα που είναι να παραλάβω μου είπαν οτι παραλαμβάνουν οι παραγγελίες που έγιναν 12 του μηνός

Τι 12/3 :confused: Αφού η προσφορά ξαναλέω ξεκίνησε στις 16/3.

Δημοσ.

Τα ιδια και εδω περα. Τηλεφωνησα παλι σημερα και μου ειπαν οτι εχουν αγνοια επι του θεματος ακομα! Απο τα κεντρικα μου ειπαν οτι λυθηκε το προβλημα διαθεσιμοτητας των galaxy s2 και θα αρχισουν να παραλαμβανουν τα καταστηματα... Αντε να δουμε.

Δημοσ.

εδω μιλαμε για το πιο επιτυχημενο μαρκετινγκ, :-D :-D ειναι για γελια οι ανθρωποι. Εχουν καθυστερησει τις παραλαβες σχεδον 10 μερες και αντι να τις προωθησουν γρηγορα τις παραγγελιες μεσω ξεχωριστης διανομης μεσω κουριερ, τις στελνουν με τις γενικες παραλαβες που εχει το καθε καταστημα. Σημαινει απλα οτι ο καθενας θα παραλαβει αναλογα το ποτε καθε καταστημα εχει γενικη παραλαβη, που ειναι συνηθως για επαρχια τεταρτη και παρασκευη.

Δημοσ.

Τι 12/3 :confused: Αφού η προσφορά ξαναλέω ξεκίνησε στις 16/3.

αυτό λέμε

το δούλεμα που ρίχνουν... ειδικά στο συγκεκριμένο κατάστημα που περιμένω να παραλάβω θα τους κάνω τρελό χουνέρι.

αλλά και το τηλεφωνικό δεν πάει πίσω.... την μία δεν υπάρχει πρόβλημα την άλλη υπάρχει κλπ κλπ

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το tablet! Το P7500 είναι, σε μαύρο. Έβαλα την cosmote 3G sim και από αυτό σας γράφω... Η παραγγελία είχε γίνει στις 21/3 και σήμερα το πρωί με πήραν από τον Γερμανό να παω να παραλάβω !

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα το tablet! Το P7500 είναι, σε μαύρο. Έβαλα την cosmote 3G sim και από αυτό σας γράφω... Η παραγγελία είχε γίνει στις 21/3 και σήμερα το πρωί με πήραν από τον Γερμανό να παω να παραλάβω !

Καλοταξιδο........!!!!!!Παρηγγειλα μια μερα μετα απο 'σενα.......Λες???????

Δεν το παιζω στοιχημα παντως.....πάλι κουβάmrgreen.pngmrgreen.pngmrgreen.png

Δημοσ.

Περιμένω παραλαβή απ'το κατάστημα που είναι Τσιμισκή 106 και Παύλου Μελα. Εντωμεταξύ η κοπελιά στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπε ότι θα με πάρουν ΣΙΓΟΥΡΑ σήμερα τηλέφωνο να με ενημερώσουν γιατί και καλά επείγει η παραγγελία μου αφού φεύγω εξωτερικό (πα**ριες). Για να δούμε..

μου έδειξαν ότι έχει η τιμολογηθεί η παραγγελία από τα κεντρικά και λογικά την περιμένουν με την επόμενη παραλαβή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...