Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά, ε, άπαιχτο και το amazon, ανεβάζει διαδοχικά τις τιμές από χθες. Από 17.99 λίρες σε 21,80, μετά σε 22,63 και τώρα στις 23,06...'Αντε, και στις 60, τους εύχομαι! Μάλλον δημιουργήσαμε ρεύμα, είτε με τα clicks, είτε με αγορές, οπότε το εκμεταλλεύονται! ΄Ημουν έτοιμος να παραγγείλω αλλά είπα άσε μη γίνει καμιά στραβή και μείνω με τη θήκη στο χέρι...! Πάντως, αν δεν ρίξουν πάλι τις τιμές δεν παίρνω για ιδεολογικούς λόγους...! :P

+1 Αφού δεν έχω ακόμα το tablet δεν ήταν δυνατό να παραγγείλω τη θήκη. Ελπίζω να την κατεβάσουν σύντομα.

Για κάντε μερικά κλίκ και σε αυτό http://www.amazon.co.uk/Samsung-ET-S100CBEJ-Galaxy-Tablet-Capacative/dp/B003Z8V8ZK/ref=pd_rhf_sc_shvl4 να δούμε θα ανέβει η τιμή :rolleyes: .Επί τι ευκαιρία αξίζει ή tablet=δάχτυλο ?

Δημοσ.

+1 Αφού δεν έχω ακόμα το tablet δεν ήταν δυνατό να παραγγείλω τη θήκη. Ελπίζω να την κατεβάσουν σύντομα.

Για κάντε μερικά κλίκ και σε αυτό http://www.amazon.co.uk/Samsung-ET-S100CBEJ-Galaxy-Tablet-Capacative/dp/B003Z8V8ZK/ref=pd_rhf_sc_shvl4 να δούμε θα ανέβει η τιμή :rolleyes: .Επί τι ευκαιρία αξίζει ή tablet=δάχτυλο ?

Χαχαχα, απίστευτο, ήξερα ότι το amazon είναι χρηματιστήριο, αλλά όχι κι έτσι! Η θήκη ξαναανέβηκε από 23.06 σε 23.33, και το πενάκι ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ από 10.18 σε 10.19!!!! (lowest 9.32) Τέτοιες μεταβολές, ούτε η καμήλα δεν τις πιάνει!

Νομίζω ότι ένα πενάκι λέει, αν θέλεις να γράφεις και να σχεδιάζεις στο tab. Αλλά από ebay με κανά ευρώ... :rolleyes:

Δημοσ.
Εμένα μου αρεσε η ταμπλετα πιστεύω σε δυνατότητες καλυτερη απο το iPad!

Sent from my iPhone using Insomnia

Είχες ποτέ iPad για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη? δεν αμφιβάλλω για τα χαρακτηριστικά, απλά έχω έναν γνωστό που που έχει το iPad 2 και έναν που έχει το συγκεκριμένο της Samsung ( που του πρότεινα εγω να αγορασει) και μου λέει σε σύγκριση τα δυο το Samsung πολύ καλο αλλα το iPad2 δεν παίζεται.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Γιατι ειναι καλύτερο το iPad? το είχα δεν παίζει flash ούτε java μια παιχνίδο μηχανή ειναι υπέρ τιμημένο το Samsung tab ειναι πολυ καλύτερο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

γιατι η οθονη του 3 δεν υπαρχει πουθενα και στο internet surfing ειναι πολυ πιο γρηγορο ακομα και απο το touchpad που εχω σπιτι που το εχω χρονισμενο σε 1,9 στον καθενα απο τους 2 πυρινες του

Δημοσ.

Πω πω η χαρά της κάθε εταιρίας είστε εμ τους τα σκατε χοντρά και μετά τσακώνεστε ο ένας με τον άλλο για το ποιος έχει το καλύτερο, θα μου πεις τι να κάνουμε οι άντρες μένουν πάντα παιδιά :lol:

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα , τελικα για να καταλαβω ,,,παρελαβαν ολοι? Υπαρχει κανενας που δεν παρελαβε η μονο εγς ειμαι ο γκαντεμης.Τους εχς παρει καμμια 20αρια τηλεφ. και ολο στο περιμενε με εχουν.Αν ειναι και παρελαβαν ολοι να τους παρω απο Δευτερα να τους ριξω 1 χ***ιμο να τελιωνουμε :shifty:

Δημοσ.

Φιλαράκι κι εγώ στην ίδια θέση είμαι, είναι 4 μέρες τώρα που τους παίρνω κάθε μέρα και ακούω το κλασικό "θα ενημερώσουμε το αρμόδιο τμήμα για το θέμα σας", τους ρίχνω το χέ**μο και μετά κλείνω το τηλ. Ίσως γι'αυτό δεν έχω παραλάβει ακόμη <_< . Θα τους ξαναπάρω την Δευτέρα πάντως γιατί την Τρίτη φεύγω εξωτερικό και θα έχουμε πρόβλημα.. Η απορία μου είναι, όσοι παραλάβατε πήρατε τηλ εσείς στο κατάστημα ή σας πήραν αυτοί? Για να ξέρω τι να κάνω δηλαδη.. Επίσης, το tablet έχει τόσο lag όσο λένε ή με την αναβάθιση σε 3.2 είναι καλύτερη η κατάσταση?

Δημοσ.

δεν νομιζω να εχουν παραλαβει πολλα ατομα ακομα. ποσοι εχουν γραψει εδω οτι εχουν παρει ? 5-6 ? ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να το παρουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...