Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι το tablet της προσφοράς ήταν το 7500 το ανέφεραν πουθενά??

EDIT: Ξαναβλέπωντας τη διαφήμιση στο youtube, όντως αναφέρει ότι η αξία του tablet είναι 599. Μαλλον ένα printscreen μπορεί να μας φανεί χρήσιμο, αν και δεν πιστεύω η τράπεζα να κάνει @@ια για μερικά euro.

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μολις πηρα τηλ στα κεντρικά και με ενημέρωσαν. Υπάρχει πρόβλημα με την διαθεσιμότητα με το s2. Το πρόβλημα λύθηκε και σταδιακα παραλαμβάνουν τα μαγαζια. Λογικά την δευτέρα θα μας καλέσουν για να τα παραλάβουμε. Αυτά. Όποιος παραλάβει ας ενημερώσει.

Δημοσ.

Γι'αυτούς που παράλαβαν, σας πήραν απ'το κατάστημα ή τα κεντρικά και σας είπαν να περάσετε να παραλάβετε ή πηγαίνατε εσείς απ'το κατάστημα και ρωτούσατε?

Δημοσ.

Μου αρεσε το tablet πολυ ! Ελαφρύ παίζει flash δέχεται USB κτλ πολυ ανώτερο απο το iPad! Ξέρει κανεις η θήκη του που πωλητε φτηνα; Στο πλαίσιο έχει 60 ε!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μου αρεσε το tablet πολυ ! Ελαφρύ παίζει flash δέχεται USB κτλ πολυ ανώτερο απο το iPad! Ξέρει κανεις η θήκη του που πωλητε φτηνα; Στο πλαίσιο έχει 60 ε!

Amazon κοίταξες ?

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-10-1-Clip--Case/dp/B005452XQK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1333130517&sr=8-2

Δημοσ.

τα παραλες.. :)

Δημοσ.

Ειναι πολυ ανώτερο απο το iPad και ελαφρύ ! Το έπιασα χθες το iPad μου φάνηκε βαρύ!έχουμε την καλυτερη ταμπλετα! Καλη ιδέα το amazon ! Ευχαριστω φίλε

Η apple τελικα ειναι ένα marketing όταν ειναι πλήρως λειτουργικό τότε θα το ξανα πάρω!

Δημοσ.

Καλά, ε, άπαιχτο και το amazon, ανεβάζει διαδοχικά τις τιμές από χθες. Από 17.99 λίρες σε 21,80, μετά σε 22,63 και τώρα στις 23,06...'Αντε, και στις 60, τους εύχομαι! Μάλλον δημιουργήσαμε ρεύμα, είτε με τα clicks, είτε με αγορές, οπότε το εκμεταλλεύονται! ΄Ημουν έτοιμος να παραγγείλω αλλά είπα άσε μη γίνει καμιά στραβή και μείνω με τη θήκη στο χέρι...! Πάντως, αν δεν ρίξουν πάλι τις τιμές δεν παίρνω για ιδεολογικούς λόγους...! :P

'Οσο για την παραλαβή, η παραγγελία μου είναι έτοιμη και τα πράγματα στο κατάστημα. Τους πήρα εγώ τηλ., αλλά δεν πρόλαβα να παραλάβω σήμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...