Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εκανα την παραγγελια μου την Πεμπτη 15 του μηνος.Η προσφορα ακομα και στα χαρτια που ηρθαν στο καταστημα ελεγε πως ξεκιναει στις 15.Μου πηρε τα στοιχεια η κοπελα στο τηλεφωνο αφου εγραψα την εφαρμογη και τα σχετικα και με πηραν τηλεφωνο να μου πουν πως θα το παραλαβω μετα απο 5 ημερες.Οπως ειπαν σε ολους.Απο τοτε μεχρι και την Δευτερα 26 του μηνος πηρα γυρω στις 4-5 φορες συνολικα τηλεφωνο για να μαθω γιατι αργει η παραγγελια μου.Η καθυστερηση μου εκανε εντυπωση γιατι ενας φιλος το παρηγγειλε 16/3 και το παρελαβε στις 21/3..Την Δευτερα λοιπον 26 του μηνος με πηραν τηλεφωνο απο το κεντρο "εξυπηρετησης" και με ενημερωσαν πως ειναι ακυρη η συμμετοχη μου στην προσφορα γιατι καλεσα στις 15 που ξεκινουσε η προσφορα και οχι στις 16 που λανσαριστηκε!!Οσο τρελο και αν ακουγεται αυτη ηταν η απαντηση τους.Τις αλλες 4-5 φορες που πηρα τηλεφωνο τις προηγουμενες μερες για να ρωτησω αν υπηρξε καποιο προβλημα ή γιατι καθυστερησε δεν με ενημερωσε κανεις και με διαβεβαιωναν πως ολα ηταν καλα.Οταν ελειξε η προσφορα μετα με ενημερωσαν οι απατεωνες...Μετα απο διαμαρτυρια και ψαξιμο να μιλησω με καποιον υπευθυνο δεν εβγαλα ακρη με τιποτε.Σκεφτομαι να κινηθω δικαστικως ή με την Προστασια Καταναλωτη αλλα νομιζω αδικα θα κανω οτι και να κανω...Εχει κανεις καμια αποψη;Θελει κανεις να κινηθουμε μαζι στο ζητημα;

EDIT: Βρηκα ηδη ενα ατομο να προχωρησουμε μαζι σε διαδικασια να λαβουμε αυτο που μας ανηκει.

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια και εγω παραγγειλα τεταρτη 21 του μηνος και περιμενω ακομα παρολο που χθες με πηραν και απο αθηνα να επιβεβαιωσουν τη παραγγελια μου! Το καταστημα δεν εχει καμμια ενημερωση και στειλαν μειλ στα κεντρικα μου ειπαν.Στο τηλεφωνο σημερα απο αθηνα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο το galaxy s2. Τι πραματα ειναι αυτα για τετοια αλυσιδα? δηλαδη βγαλανε προσφορα γιατι κατι που δεν εχουν καν διαθεσιμο στοκ? 200 κινητα και 200 tablet. Τοσο δυσκολο ειναι να τα υπολογισουν? Αν ειναι δυνατον...

• Moderators
Δημοσ.

Ενα μπραβο στον Βασιλη για το θεμα!

Δεν ξερω ( ; ) γιατι, αλλα μολις κλειδωθηκε το αλλο θεμα μου γεννηθηκε η πεποιθηση οτι κατι προκειται να μην παει καλα με τις παραδοσεις!

Δημοσ.

ας προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε αυτό καθαρό για να μη κλειδωθεί και αυτό .. Τετάρτη εγώ παραγγελία για χτές μου είπαν παραλαβή αλλά το κατάστημα μου είπε ότι έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια ,παραγγελία Τρίτη, στο κατάστημα το κινητό δεν έχει έρθει μου έδωσαν τηλ από τα κεντρικά και λένε ότι υπήρχε πρόβλημα με το στοκ το οποίο έχει ήδη λυθει από την προηγουμενη εβδομαδα και οτι θα με παρουν απο το καταστημα να μου πουν οταν ερθει..Εντωμεταξύ την Δευτέρα με κάλεσαν από νουμερο με αποκρυψη απο τα κεντρικα του Γερμανου να με ρωτησουν αν παρελαβα..

Δημοσ.

Το thread μεταφερθηκε στην κατηγορια "hardware γενικα" απο ο,τι βλεπω (κακως κατ'εμε, οπως και κακως κλειδωθηκε εξ'αρχης). Ελπιζω να το προσεξουν οι υπολοιποι που μετειχαν της προσφορας και να μην ψαχνουν στο χωρο των προσφορων για ενημερωση.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια ,παραγγελία Τρίτη, στο κατάστημα το κινητό δεν έχει έρθει μου έδωσαν τηλ από τα κεντρικά και λένε ότι υπήρχε πρόβλημα με το στοκ το οποίο έχει ήδη λυθει από την προηγουμενη εβδομαδα και οτι θα με παρουν απο το καταστημα να μου πουν οταν ερθει..Εντωμεταξύ την Δευτέρα με κάλεσαν από νουμερο με αποκρυψη απο τα κεντρικα του Γερμανου να με ρωτησουν αν παρελαβα..

Μόλις είδα και εγώ μια αναπάντητη απο απόκρυψη....μάλλον απο τα κεντρικα πρέπει να είναι γιατι κ εγώ σήμερα πρέπει να το παραλάβω.Έκανα την παραγγελία την πέμπτη .Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα αλλά δεν το εσηκώνανε.Θα προσπαθήσω αργότερα.Αλλά οι ελπίδες είναι φρούδες..!!!!!Θα προλάβω μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη που την κάνω?????οοοοεεεεοοοο!!!

Δημοσ.

Πιστεύω να έχει προσλάβει ο Γερμανός την "κυρία" Πρεβεζάνου για να χειριστεί το θέμα με τις παραγγελίες... :-D :-D :devil: :shock: :-D

Δημοσ.

Μια από τα ίδια, Τρίτη 20/3 παραγγελία και ακόμα τίποτα. Το κατάστημα περιμένει λέει να του το στείλουν από τα κεντρικά.

Δημοσ.
Πιστεύω να έχει προσλάβει ο Γερμανός την "κυρία" Πρεβεζάνου για να χειριστεί το θέμα με τις παραγγελίες... :-D :-D :devil: :shock: :-D

Μπα. Θα βάλουν τον ceo των multirama να βρει μια καλη δικαιολογία για την εξάντληση των αποθεμάτων!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κινητα υπαρχουν. Tablet δεν υπαρχουν.

Gap mode off

Πηγα σημερα στο καταστημα που το περιμενα σε ενα εξυπηρετικο παλικαρι και μπηκε στο συστημα και ενω τα κινητα υπαρχουν σε tablet εμφανιζε χαμηλη διαθεσιμοτητα.

Δημοσ.

Φίλε μην προκαλείς τόσο.

Σε όσους είπαν ότι θα πάρουν,θα πάρουν.

Είχαν έλειψη που λύθηκε και από αύριο θα αρχίσουν να στέλνουν στα καταστήματα πάλι.

Αυτα μου είπαν στό κατάστημα στό παγκράτι μετά από επικοινωνία που είχε ο υπεύθυνος του καταστήματος με τα κεντρικα μπροστά μου.

Θα φανεί από αύριο...

Δημοσ.

Φίλε μην προκαλείς τόσο.

Εντάξει, πλάκα θα κάνει, αυτός ξεκίνησε και το thread, εξάλλου, μην το μαλώνουμε το παιδί...! :P

Anyway, με πήραν και εμένα το μεσημέρι με απόκρυψη για να επιβεβαιώσουν αν παρέλαβα. Λογικά, δεν θα έχουμε πρόβλημα και ίσως το σύστημα να μην δείχνει διαθέσιμα τα tablets γιατί έχουν ήδη δεσμευθεί... Α, και εύστοχο το GAP mode...! :lol:

Δημοσ.

Κινητα υπαρχουν. Tablet δεν υπαρχουν.

Gap mode off

Πηγα σημερα στο καταστημα που το περιμενα σε ενα εξυπηρετικο παλικαρι και μπηκε στο συστημα και ενω τα κινητα υπαρχουν σε tablet εμφανιζε χαμηλη διαθεσιμοτητα.

Με πήραν το απόγευμα να με ενημερώσουν (είχα πάρει το πρωί και είπαν πώς θα με έπαιρναν όταν είχα νέα), ότι υπήρχε θέμα με τις αποθήκες γι αυτό και καθυστέρησε η παραλαβή, αλλά από σήμερα τα καταστήματα εφοδιάζονται. Από εβδομάδα μου είπαν πώς θα παραλάβω.

Ελπίζω να φανούν συνεπής στην υποχρέωση και να δώσουν σε όλους το ίδιο tablet της προσφοράς (αξίας 699 ευρώ) και όχι άλλο,γιατί τότε θα μιλάμε για αθέτηση συμφωνίας.

Μου φαίνεται απίθανό να μην είχα προνοήσει για 200 tablet που θα έβγαζαν σε προσφορά. Πιό λογικό είναι οι περισσότεροι να επέλεξαν το "φτηνότερο" κινητό S II και να μην έχουν διαθεσιμότητα. Πιστεύω πώς όσοι παρέλαβαν μέχρι τώρα πήραν είτε Nexus είτε Note.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...