civeng97 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ούτε εγώ ούτε κάν με βρίσκουν οπότε άκυρο. οφφ τοπικ Μόλις αγόρασα από ένα παιδί με 100€ το Zenithink ZT280-C10 και είναι πολύ καλό tablet και τζάμπα και δεν το λυπάσαι στην παραλία.
special Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) AME !!!!! Αυριο ειναι η τελευταια ημερα που τους δινω.δευτερα ξεκιναω καταγγελιες και τελος. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2012 από special
mpregos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μην ξεχνιεσται....ειμαι κ εγω στην λιστα......που δεν εχουν παρει.... Αν κ με βρισκουν και στην eurobank και στο γερμανο....
Jeronymo Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μιας και θα μπείτε στη διαδικασία των καταγγελιών (και πολύ αργήσατε....) διεκδικήστε δώρο αξίας 600Ε όπως αναφερόταν στη διαφήμιση αλλιώς κατηγορήστε τους για παραπλανητική διαφήμιση!!! Πλέον το tablet κάνει 399Ε στο Γερμανό και όχι 600 όπως αναφερόταν στην εικόνα της διαφήμισης.
makhs5 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μιας και θα μπείτε στη διαδικασία των καταγγελιών (και πολύ αργήσατε....) διεκδικήστε δώρο αξίας 600Ε όπως αναφερόταν στη διαφήμιση αλλιώς κατηγορήστε τους για παραπλανητική διαφήμιση!!! Πλέον το tablet κάνει 399Ε στο Γερμανό και όχι 600 όπως αναφερόταν στην εικόνα της διαφήμισης. Αυτο που λες δεν γινετε φιλε μου γιατι οταν ξεκινησε αυτη η προωθητικη κινηση 599 ευρω το ειχαν τα καταστηματα. Σε λιγο μπορει να παει στα 200 ευρω που ηδη κυκλοφορησαν οι καινουριες ταμπλετες της Samsung, αυτοι τι φταινε? Μη λετε οτι θελετε, δεν στεκει αυτο
Jeronymo Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Nα θεωρήσουμε δηλαδή ότι δεν υπήρχε δόλος στο Γερμανό και ξεκίνησαν την προσφορά των 200 ταμπλετών χωρίς να τις έχουν, όλως τυχαίως την περίοδο που ήξεραν ότι θα πέσουν οι τιμές. Θα ήταν πιο λογικό να είχαν έλλειψη από τηλέφωνα μιας και δεν μπορούσαν να προβλέψουν τι θα πάρει ο καθένας. Όμως στους περισσότερους μας έλεγαν ότι τηλέφωνα έχουν στις ταμπλέτες είχαν έλλειψη! Εγώ πάντως όταν τους εξήγησα τις απόψεις μου περί παραπλανητικής διαφήμισης μου είπαν ότι "ισως" έχω δίκιο και θα κάνουν ότι μπορούν για να παραλάβω άμεσα. Και όντως μετά από μισή ώρα έδωσαν εντολή να σταλεί στο κατάστημα και ας είχα παραγγείλει σχεδόν τελευταίος! Ένα τηλέφωνο στη γραμμή καταναλωτή θα σας πείσει ότι δε "λέω ότι θέλω". Πριν κάνω φασαρία είχα μιλήσει με άτομο από τη γραμμή. Εκτός των άλλων η συμφωνία ήταν παραλαβή εντός 5 ημερών!!! Το καλύτερο θα ήταν να μην παραλάβουμε και να τους μείνουν αλλά ακόμα και τώρα η προσφορά παραμένει καλή και ας μην κάνει 600Ε το tablet.
special Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 παιδια εχτες το πρωι παρελαβα και εγω.Τα πραγματα τα εστειλαν απο αλλα μαγαζια που υπηραν μετα απο πιεση προς το καταστημα και απο το καταστημα προς τα κεντρικα να δωθει λυση γιατι το επαιζαν τρελα και μπαλακι μεταξυ eurobank γερμανος.Ο υπαλληλος προσπαθουσε να τα παραγγειλει για να τα εχει στο καταστημα σαν παραγγελιες δικες του και οχι προσφορας και παλι δεν του τα εστελναν;τελικα βρεθηκε ακρη αφου μολις τα παρελαβα δεν το πιστευα.Το tablet δεν υπαρχει αποθηκη ενω το σ2 υπηρχε την προηγουμενη τεταρτη που μιλησα.Επισης την δευτερα ημουν ετοιμος να ξαναπαρω την eurobank γιατι ειχαν περασει οι 10 μερες που μου ειχαν δωσει για να παραλαβω μετα την δικη τους επικοινωνια με eurobank. Ευχομαι και στους υπολοιπους καλη παραλαβη και να τελειωσει αυτο το σιριαλ που τελικα ξεκινησε για διαφημιση τις eurobank germanou και κατεληξε για μερικους απο εμας σαν δυσφημιση.
mpregos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ρε μην πηδατε απο το καραβι ......παει ντουγρου για ξερα.......... >ACP .....μειναμε οι 2 μας......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα