Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εγω δεν εχω παραλαβει και σε επικοινωνια σημερα με ολους ηταν στο κλασικο οτι θα με παρουν τηλεφωνο αυτοι.Ηδη ετοιμαζω την καταγγελια μου μια και εγω το ειχα κλεισει απο τις 20 του μαρτιου.Η δηθεν διαθεσιμοτητα δεν παιζει γιατι αλλα μαγαζια εχουν αποθεματα ακομα και σημερα μετα το πασχα και στα 2 s2 kai p7500.

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτέλους παρέλαβα!!!!!

Στην απόδειξη αγοράς η αξία που αναφέρεται για το tablet είναι 399Ε, που φυσικά σημαίνει ότι η αρχική διαφήμιση περί δώρου αξίας 600Ε δεν ισχύει! Έχε χάρη που η προσφορά και πάλι είναι συμφέρουσα αλλιώς με μια καταγγελία θα έστρωναν χαρακτήρα!

Δημοσ.

Μάλλον θα περιμένουν ακυρώσεις παραγγελιών και καθυστερούν ώστε να μην κάνουν επόμενη παραγγελία!!! Μήπως να μιλήσετε με eurobank καλύτερα?

3 Μαΐου παρουσιάζεται και το SIII άρα αναμένεται να πέσει η τιμή του SII, καλό θα ήταν να τους πιέσετε λίγο γιατί σας βλέπω να το παίρνετε μετά τις εκλογές!

Δημοσ.

Μάλλον θα περιμένουν ακυρώσεις παραγγελιών και καθυστερούν ώστε να μην κάνουν επόμενη παραγγελία!!! Μήπως να μιλήσετε με eurobank καλύτερα?

3 Μαΐου παρουσιάζεται και το SIII άρα αναμένεται να πέσει η τιμή του SII, καλό θα ήταν να τους πιέσετε λίγο γιατί σας βλέπω να το παίρνετε μετά τις εκλογές!

Εγώ θα έλεγα να περιμένετε και να παραγγείλετε το S III.

Σοβαρά πάντως αν δεν είχα παραλάβει και μετά την ανακοίνωση για το S III θα το σκεφτόμουν. Όχι βέββαια ότι υπήρχε περίπτωση να δώσω 599 για κινητό. Εδώ δώσαμε 500 και πήραμε και tablet αλλά και πάλι το σκέφτομαι αν τελικά άξιζε σαν προσφορά.

ΥΓ: Οι ενδιαφερόμενοι έχετε στα υπόψιν ότι το Samsung 7510 (Wi-Fi) έπαιξε προχθές σε electroworld - κότσο στα 330 ευρώ.

Δημοσ.

Σαν προσφορά το πακέτο καλό ήταν για 500Ε (για όποιον ήθελε κινητο και tablet) αν και η προσφορά του Motorola Atrix MB680 με το lapdock sta 400 απο το multirama (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0629194&catid=100800) νομίζω ότι είναι καλύτερη από το SII+tab.

αυτο που λες ειναι εκθεσιακό. αλλα και πάλι καμία σχεση.. η προσφορά του s2 ηταν απο τις καλύτερες ever στο forum αν σκεφτείς οτι πούλαγες για πλάκα το tablet ή το κινητο με 300 ευρω και σου εμενε το άλλο με 2 κατοσταρικάκια..

Δημοσ.

Πέρα από το γεγονός ότι είναι εκθεσιακό δεν είναι και τόσο λειτουργικό. Το tablet το πάς παντού με το ένα χέρι, ενώ το lapdock μαζί με το motorola αναγκαστικά τα χρησιμοποιείς σε γραφείο.

Δημοσ.

Τελος καλό ολα καλά...Σημερα παρελαβα την περιβοητη προσφορά μετά από πολλά τηλέφωνα διαμαρτυριες κτλ.

ευχομαι και οσοι αλλοι περιμενουν να παραλάβουν σύντομα. Ακομα φυσικά δεν κατάλαβα γιατί εγινε αυτο

το μπαχαλο και δεν ξεραμε πότε θα παραλαβουμε αλλα τελος καλό ολα καλα

Δημοσ.

3 to go .........οποτε αυριο βλεπουμε που ειναι ημερα παραλαβης υποτιθετε.

Σε επικοινωνια με την eurobank προωθησαν το θεμα μου στο τμημα παραπονων του γερμανου οποτε μαλλον του γερμανου ηταν η προσφορα και οχι τις eurobank.Μου ειπαν οτι εντος τις επομενης εβδοαμδας θα πρεπει να εχω παραλαβει αλλιως να τους ξαναπαρω τηλεφωνο.Οποτε για τον @@@@@ και οι 2 ειναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...