Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και συγνωμη για το offtopic.Απλα εχω μια απορια..εχει κανενας δοκιμασει να χρησιμοποιησει το 3G internet στο tablet ?Χρειαζεται να κατεβασεις καποιο ειδικο λογισμικο η βαζεις απλα τη καρτα sim στην εσοχη και βρισκει δικτυο μονο του αυτοματα

Ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμένα ακόμα να τα φέρουν. Τους πήρα τηλέφωνο και μου αρχίσαν τις @@ ότι το θέμα εχει προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα.

Τους είπα ότι αν δε με ενημερώσουν εντός μιας ώρας θα προχωρήσω σε καταγγελία γιατί πλέον η προσφορά είναι παραπλανητική αφού το δώρο δεν αξίζει πλέον 600Ε αλλά 400 (τιμή πλαισίου) άρα πρόκειται για παραπλανητική διαφήμιση!!

Όντως μέσα σε μισή ώρα με πήραν για να μου εξηγήσουν αυτά που συζητάμε εδώ μεσα (ότι δεν είχαν διαθεσιμα κομματια) και είπαν ότι θα προωθήσουν άμεσα την παραγγελία μου!! (χλωμό το κόβω) Τους είπα ότι θα περιμένω ώς αύριο το μεσημέρι τα πράγματα και αν δεν τα λάβω θα προχωρήσω στην καταγγελία για την παραπλανητική διαφήμιση!

Edit: Τελικά και ο άγιος φοβέρα θέλει. Μόλις με πήραν να μου πουν ότι στέλνουν την παραγγελία στο κατάστημα!!!!! Κρίμα που το καθυστέρησα, έπρεπε να το κάνω από την 6η μέρα!

Δημοσ.

εγω ακομα περιμενω ενημερωση απο την εξυπηρετηση πελστων.τους ειπα τα ιδια και περιμενω τηλεφωνο.μακαρι να εχω τα ιδια αποτελεσματα.

απλα δεν μπορω να καταλαβω

τι συμβαινει αφου το κινητο υπαρχει.μαλλον την χαρηκε καποιος αλλος την παραγγελια...

Δημοσ.

τι συμβαινει αφου το κινητο υπαρχει.μαλλον την χαρηκε καποιος αλλος την παραγγελια...

Αυτό υποπτεύομαι και για εμένα. Και καλά τα πράγματα έφυγαν από την αποθήκη (την Τετάρτη)αλλά ακόμα να φτάσουν ?. Προφανώς κάποιος υπάλληλος που του άρεσε η προσφορά την κράτησε για λογαριασμό του, αδιαφορώντας για ασφαλιστικές δικλείδες και εξαιρέσεις.

Τέτοιο μπάχαλο σαν κατάστημα δεν έχω συναντήσει αλλού. Κατά τα άλλα λέμε μακριά πχ από το eshop. Μπαταρίες 4,90 ευρώ είχα παραγγείλει τις προάλες και μπορούσα να δώ την εξέλιξη της παραγγελίας μου και φυσικά είχα και ενημέρωση με sms για παραλαβή. Σε αυτούς έχω κάνει παραγγελία 500 ευρώ και δεν έχουν ιδέα που βρίσκεται.

ΥΓ: Αν δεν παραλάβετε αύριο μετά να περιμένετε next week. Από ενημέρωση που είχα από το τοπικό κατάστημα οι αποθήκες θα κλείσουν για Μ. Παρασκευή.

Δημοσ.

το πηρες φιλε μου?

Ναί μετά από πολύ αγανάκτηση παρέλαβα πρίν από λίγο (για την ακρίβεια τα βρήκα σπίτι) καi έπαθα λίγο σόκ καθώς 3G δεν είδα. Συμβουλή για όσους ακόμα περιμένετε:

Πηγαίνετε στα καταστήματα που έχετε δηλώση για να το ψάξουν. Από τα κεντρικά δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη.

Δημοσ.

Ναί μετά από πολύ αγανάκτηση παρέλαβα πρίν από λίγο (για την ακρίβεια τα βρήκα σπίτι) καi έπαθα λίγο σόκ καθώς 3G δεν είδα. Συμβουλή για όσους ακόμα περιμένετε:

Πηγαίνετε στα καταστήματα που έχετε δηλώση για να το ψάξουν. Από τα κεντρικά δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη.

ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ :-D :-D :-D οτι να πεις για τον Γερμανο ειναι λιγο

Δημοσ.

Σε επικοινωνια με το γερμανο

εντονη απαίτηση να μου πουνε τι εγινε η παραγγελία μου

πηρα την απάντηση οτι πρέπει να περιμένω γιατί υπάρχει έλλειψη διαθεσιμότητας του προϊοντος.

Από οτι ξέρω το nexus υπάρχει , και αρα αναφέρονται στο tablet.

να τους πιστέψω? Μήπως με κοροιδευουν γιατι τους είπα οτι θα κινηθω νομικά εναντίον τους?

Δεν ξέρω αλλά πιο πολύ από την ιδια την προσφορά με νοιαζει η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός της.

Δημοσ.

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια καταγγελία στο γραφείο καταναλωτή του υπουργείου εμπορίου. Παλαιότερα που είχα κάνει μέσα σε μια μέρα μου ελυσαν το θέμα. Δεν γνωρίζω όμως τώρα με την κατάσταση στο δημόσιο πόσο γρήγοροι είναι.

Και εμένα μου είχαν πει σήμερα από τα κεντρικά αλλά δεν μπόρεσα να περάσω από το μαγαζί. Θα πάω αύριο και αν δεν τα εχουν φέρει θα προχωρήσω άμεσα σε καταγγελία.

Το μόνο κακό για μένα είναι ότι δε βρήκα ακόμα αγοραστή για την παλιά μου ταμπλέτα (HP touchpad) οπότε με βλέπω να πουλάω το Galaxy tab μολις το παραλάβω.

Δημοσ.

Μετά από ένα ολόκληρο μήνα πάω σήμερα να παραλάβω. Με πήραν τηλέφωνο χθες αλλά δεν μπόρεσα να πάω. Πιστεύω πλέον να τα πήραμε όλοι!!

Πάντως είναι έξυπνοι την τιμή του S2 δεν την κατέβασαν ακόμα και ήμουν έτοιμος να τους δώσω λιγότερα απο 500Ε (αφού το S2 στην ουσία αγόραζες μέσω της προσφοράς!)

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το Τab είτε της Samsung είτε το ΗP touchpad ας μου στείλει ΡΜ

Δημοσ.

Ημουν μαλλον απο τις τελευταίες παραγγελίες που έγιναν γιατί μετά από λίγο ένας συμφορουμίτης έφαγε πόρτα! Οπότε πίστεψα ότι θα λάβω και τελευταίος, εκτός αν έπαιξε ρόλο (που μάλλον έπαιξε) και το γεγονός ότι τους έκανα μια φασαρία όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ. Μάλιστα πήγε κατευθείαν από τα κεντρικά στο κατάστημα χωρίς να προηγηθεί e-mail στο κατάστημα όπως έγινε με όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...