poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ολα τα αχρηστα Posts σχετικα με αυτο το θεμα γινονται delete.τοσο απλο
civeng97 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 +1 Δεν έχω παραλάβει και παρά τα τηλ που τους πήρα και ενώ είπαν ότι αυτοί θα με ειδοποιήσουν, μου είπε μια ότι έχουν κρατημένο το σταθερό που τους πήρα όταν έκανα την παραγγελία και όχι αυτό με την εφαρμογή (πράγμα άσχετο γιατί αρχικά δέχτηκαν την παραγγελία χωρίς την εφαρμογή.
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Mε Eurobank έχει μιλήσει κανείς τελευταία απο όσους ακόμα περιμένουν ?
coyote2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δεν έχω παραλάβει και παρά τα τηλ που τους πήρα και ενώ είπαν ότι αυτοί θα με ειδοποιήσουν, μου είπε μια ότι έχουν κρατημένο το σταθερό που τους πήρα όταν έκανα την παραγγελία και όχι αυτό με την εφαρμογή (πράγμα άσχετο γιατί αρχικά δέχτηκαν την παραγγελία χωρίς την εφαρμογή. Πες τους ότι εχεις απόκρυψη Αν καταγράφουν τα τηλέφωνα με άλλο τρόπο τότε το πρόστιμο που θα φάνε για προσωπικά δεδομένα θα είναι τεράστιο. Αυτό πες τους.
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Και στο πλαισιο 399 τωρα, πεφτει η τιμη γενικα. Το ειχα γραψει στην αρχη, σχετικα με τη προσφορα της eurobank οτι ειχαν παρει μειωση τιμης απο τη samsung πριν το κανουν, δεν ειναι χαζοι αυτοι
frankp Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Όσοι παραλαμβανετε, να γράφετε και το κατάστημα. Sent from my iPad using Insomnia
coyote2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Απο Καισαριανή εδώ και μία εβδομάδα σχεδόν με πολύ συμπάθεια για τον κύριο που έχει το μαγαζί που ενδιαφέρθηκε προσωπικά για να βρει την παραγγελία μου
achilles_g_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Και στο πλαισιο 399 τωρα, πεφτει η τιμη γενικα. Το ειχα γραψει στην αρχη, σχετικα με τη προσφορα της eurobank οτι ειχαν παρει μειωση τιμης απο τη samsung πριν το κανουν, δεν ειναι χαζοι αυτοι Όπως και να έχει ήταν πολύ καλή προσφορά.
vdanasto Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Κάποιος που δεν έχει παραλάβει ακόμη; Εγώ με παραγγελία από 20/3 και δεν έχω παραλάβει.
achilles_g_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 σιγουρα καλή προσφορά αλλα οι πιο πολλοί σκέφτηκαν να το πουλησουν το tablet 400 ευρω και οπου ναναι θα το δίνουν 250 και με το ζόρι. βεβαια και πάλι αυτοι που ειχαν πραγματικά αναγκη το κινητό κερδισμενοι ειναι.. αν δεν το ειχαν αναγκη και στο τελος βρεθηκαν να εχουν δωσει και 250 ευρω για κινητο τι να πω.. γιατι ειναι δύσκολες εποχες και τα 250 δεν ειναι λίγα. Το κακό είναι ότι η προσφορά αφορούσε περιορισμένο αριθμό οπότε αναγκαστικά κάποιοι θα μείνουν απ'έξω.
ACP Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Κάποιος που δεν έχει παραλάβει ακόμη; Εγώ με παραγγελία από 20/3 και δεν έχω παραλάβει. Ούτε εγώ. 21/3
special Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ούτε εγώ. 21/3 +1 απο κεντρο αθηνα εγω περιμενω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα