Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+1

Δεν έχω παραλάβει και παρά τα τηλ που τους πήρα και ενώ είπαν ότι αυτοί θα με ειδοποιήσουν, μου είπε μια ότι έχουν κρατημένο το σταθερό που τους πήρα όταν έκανα την παραγγελία και όχι αυτό με την εφαρμογή (πράγμα άσχετο γιατί αρχικά δέχτηκαν την παραγγελία χωρίς την εφαρμογή.

Δημοσ.

Δεν έχω παραλάβει και παρά τα τηλ που τους πήρα και ενώ είπαν ότι αυτοί θα με ειδοποιήσουν, μου είπε μια ότι έχουν κρατημένο το σταθερό που τους πήρα όταν έκανα την παραγγελία και όχι αυτό με την εφαρμογή (πράγμα άσχετο γιατί αρχικά δέχτηκαν την παραγγελία χωρίς την εφαρμογή.

Πες τους ότι εχεις απόκρυψη

Αν καταγράφουν τα τηλέφωνα με άλλο τρόπο τότε το πρόστιμο που θα φάνε για προσωπικά δεδομένα θα είναι τεράστιο.

Αυτό πες τους.

Δημοσ.

Και στο πλαισιο 399 τωρα, πεφτει η τιμη γενικα. Το ειχα γραψει στην αρχη, σχετικα με τη προσφορα της eurobank οτι ειχαν παρει μειωση τιμης απο τη samsung πριν το κανουν, δεν ειναι χαζοι αυτοι

Δημοσ.

Απο Καισαριανή εδώ και μία εβδομάδα σχεδόν με πολύ συμπάθεια για τον κύριο που έχει το μαγαζί που ενδιαφέρθηκε προσωπικά για να βρει την παραγγελία μου

Δημοσ.

Και στο πλαισιο 399 τωρα, πεφτει η τιμη γενικα. Το ειχα γραψει στην αρχη, σχετικα με τη προσφορα της eurobank οτι ειχαν παρει μειωση τιμης απο τη samsung πριν το κανουν, δεν ειναι χαζοι αυτοι

Όπως και να έχει ήταν πολύ καλή προσφορά.

Δημοσ.

σιγουρα καλή προσφορά αλλα οι πιο πολλοί σκέφτηκαν να το πουλησουν το tablet 400 ευρω και οπου ναναι θα το δίνουν 250 και με το ζόρι. βεβαια και πάλι αυτοι που ειχαν πραγματικά αναγκη το κινητό κερδισμενοι ειναι.. αν δεν το ειχαν αναγκη και στο τελος βρεθηκαν να εχουν δωσει και 250 ευρω για κινητο τι να πω.. γιατι ειναι δύσκολες εποχες και τα 250 δεν ειναι λίγα.

Το κακό είναι ότι η προσφορά αφορούσε περιορισμένο αριθμό οπότε αναγκαστικά κάποιοι θα μείνουν απ'έξω.

Δημοσ.

Κάποιος που δεν έχει παραλάβει ακόμη; Εγώ με παραγγελία από 20/3 και δεν έχω παραλάβει.

Ούτε εγώ. 21/3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...