Vasilis 07 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 To θέμα της προσφοράς κλειδώθηκε, αλλά επειδή οι περισσότεροι νομίζω ακόμα είναι στην αναμονή ανοίγω νέο για να ενημερωνόμαστε. Η προσωπική μου εμπειρία είναι κάκιστη Παράγγειλα (από του πρώτους) την περασμένη Τρίτη, σήμερα συμπληρώνεται η 8η εργάσιμη αλλά ακόμα αναμονή. Η επικοινωνία δε με τον Γερμανό κάκιστη. Το κατάστημα μου λέει να ρωτήσω τα κεντρικά και τα κεντρικά να ρωτήσω το κατάστημα.
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Όπως τα λέει ο Βασίλης. Το χειρότερο είναι ότι σήμερα το πρωί είπαν για έλλειψη S2 αλλά "να μην ανησυχούμε και ότι θα παράλαβουμε κανονικά μόλις έρθει η νέα παραλαβή (άγνωστο πότε....)"...
thunder7child Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Τα ιδια και με εμενα. Τριτη εγινε η παραγγελια και ακομα περιμενω. Απο το καταστημα μου ειπαν να παρω στα κεντρικα. Πηρα και μου ειπαν πως υπηρξε καθυστερηση επειδη ειχαν ελλειψη στοκ. Ελπιζω η ελλειψη να ηταν στα κινητα και οχι στα tabs γιατι αλλιως βλεπω οι μισοι να παραλαμβανουν το 7500 και οι αλλοι το ανευ 3g. Υποτιθεται πως το προβλημα εχει λυθει και σταδιακα εχουν αρχισει και αποστελλονται. Ζητησα να μου πουν ακριβη ημερομηνια που θα μου σταλει και μου ειπαν πως θα με καλεσουν να μου πουν. Παρεπιπτοντως, με ειχαν παρει τηλεφωνο την Τριτη (επειδη ημουν στη δουλεια δεν καταλαβα αν ηταν απο eurobank ή Γερμανο, μαλλον eurobank) και με ρωτουσαν αν εχω παραλαβει..
xristakits Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 εντάξει ρε παιδιά κάντε λίγο υπομονή εγώ βλέπω στις αγγελίες οτι έχουν παραλάβει αρκετοί
thunder7child Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Υπομονη να κανουμε, αλλα οταν σου λενε 5 εργασιμες, πας στις 10 και δε σε εχει ενημερωσει κανεις και περιμενεις σαν μ@λ@κ@ς, κατι πρεπει να κανεις. Ας ειχαν ειδοποιησει για την καθυστερηση αφου το ειδαν εδω και μερες.
aiadas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι πολλοί υπάλληλοι καταστημάτων είναι ανενημέρωτοι στο πως θα χειριστούν τις παραγγελίες της προσφοράς. Επικοινώνησα τη Δευτέρα με το κατάστημα Γερμανός της επιλογής μου για παραλαβή και η υπάλληλος μου είπε ότι στις περιπτώσεις παραγγελιών μέσω των κεντρικών του Γερμανού (είτε από το site, είτε τηλεφωνικά) πρέπει να λάβει κάποιο e-mail και να παραγγείλει το κατάστημα το ίδιο τα προϊόντα. Αλλά για την προσφορά αυτή, η παραγγελία θα σταλεί απευθείας στο κατάστημα παραλαβής, χωρίς να χρειάζεται κάποια επιπλέον ενέργεια.Εγώ παράγγειλα Πέμπτη και από τα κεντρικά μου είπαν ότι όσοι παράγγειλαν Πέμπτη παραλαμβάνουν σήμερα, μετά από 5 εργάσιμες, δηλαδή. Το κατάστημα επιλογής μου με πληροφόρησε ότι παραλαμβάνουν μεσημέρι ΤΡ-ΠΕ-ΣΑ. Λογικά, δηλαδή, σήμερα θα παραλάβω... ΥΓ : Επικοινώνησα τελευταία φορά την Τρίτη...
thunder7child Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Aiadas μακαρι οντως να παραλαβεις, αλλα εχω κανει ακριβως την ιδια διαδικασια και επρεπε να εχω παραλαβει απο την Τριτη (αφου παρηγγειλα Τριτη) οπως μου ειπαν και απο τα κεντρικα.
Jeronymo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Το λογικό είναι να έχουν έλλειψη σε κάποιο από τα τηλέφωνα μιας και η προσφορά αφορούσε 500 tabs με ένα απο τα 3 τηλέφωνα οπότε για να την ξεκινήσουν θα έπρεπε να έχουν τουλάχιστον τα tabs. Από το κατάστημα μου είπαν ότι δεν έχουν λάβει mail ακόμα. Αλλα επίσης μου είπαν ότι κάποιος έχει ήδη παραλάβει. Δεδομένου ότι παράγγειλα λίγο πριν κλείσει η προσφορά από ότι καταλαβαίνω θα αργήσω να παραλάβω. Σε επικοινωνία με τα κεντρικά με γείωσαν λέγοντάς μου ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου για να με ενημερώσουν για την καθυστέρηση που θα υπάρξει (το θεωρουν δεδομένο μαλλον)
thunder7child Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 500? Γιατι ειχα την εντυπωση πως ηταν για 200?
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Το λογικό είναι να έχουν έλλειψη σε κάποιο από τα τηλέφωνα μιας και η προσφορά αφορούσε 500 tabs με ένα απο τα 3 τηλέφωνα οπότε για να την ξεκινήσουν θα έπρεπε να έχουν τουλάχιστον τα tabs. 200 είναι τα tablets, που είδες τα 500 ? Και 200 τηλ. Nexus - Note - Galaxy S II. Καλά όλοι το S II πήραμε ? Πήρα και εγώ τηλ. τώρα και μου είπαν για έλλειψη S II η οποία αποκαθίσταται. Δεν ελπίζω να παραλάβω αυτή την εβδομάδα.
special Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Απο το μπαχαλο του γερμανου φαινετε οτι η eurobank τους εστειλε τα ονοματα και περιμεναν την χρεωση και ο γερμανος θα εδινε στο κοσμο τα κινητα αλλα μαλλον λαθος καφενειο διαλεξε η eurobank να κανει την προωθηση.Ηδη εχει πεσει μαυρο στο γερμανο για την πληρη ασυνενοησια μεταξυ κεντρικων και καταστηματον.Βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο ο γερμανος δεν πρεπει να ειχε στοκ τιποτα απο τα 2 η ειχε πολυ μικρο και δεν φροντισε να παραγγειλει η τον εχει κρεμασει η samsung εδω.Μια απο τα ιδια και εδω.τριτη εκλεισα,χθες τεταρτη θα παραλαμβανα αλλα σημερα που μιλησαμε δεν εχουν ιδεα ποτε θα πανε τα κινητα.Ιδιο τηλεφωνο απο κεντρικα εαν παρελαβα το οποιο με βαζει σε υποψιες για το πληρη μπαχαλο του γερμανου.
aiadas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μόλις επικοινώνησα και με τα κεντρικά, και με με το κατάστημα παραλαβής. Από τα κεντρικά μου είπαν ότι υπήρχε μια προσωρινή καθυστέρηση αποστολών στις αποθήκες για το Sii η οποία τώρα έχει αποκατασταθεί και από το κατάστημα ότι βλέπουν την παραγγελία, αλλά δεν έχουν παραλάβει ακόμα. Πάμε για Σάββατο, δηλαδή... ΥΓ για τους γνωρίζοντες: Αν έχεις παραγγείλει από Πρεβεζάνου και inthebox, τι να λέει μια τέτοια καθυστέρηση...
HarakisS2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Γνωρίζουμε πόσοι έχουν παράλαβει; Γιατι εγώ είχα κάνει την παραγγελια την προηγούμενη δευτέρα κ ήμουν απο τους πρώτους.
narcotic81 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Κι εγώ παιδιά μια απ'τα ίδια. Τετάρτη παράγγειλα, χθες έπρεπε να παραλάβω από το γερμανό στην Τσιμισκή με Παύλου Μελά (Θεσσαλονίκη) αλλά στο κατάστημα δεν έχουν ιδέα για την παραγγελία μου και ούτε έχουν λάβει κάποιο mail από τα κεντρικά.. Και το χειρότερο είναι ότι Τρίτη πρωί φεύγω για εξωτερικό. Υ.Γ.: Κι εμένα χθες το πρωί με πήρε τηλέφωνο η κοπελιά απ'τα κεντρικά να με ρωτήσει αν παρέλαβα και της τα έψαλλα κανονικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα