Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα θελω να στησω συστήματα (πυργο-οθονη) για επαγγελματικη χρηση με ενα budget περιπου στα 1500 ευρω.

Τα προγραμματα που θα χρησιμοποιηθουν θα ειναι: Photoshop, corel draw, indesign και illustrator.

O πυργος θα ειναι απο ενα καταστημα που θα επιλεξουμε και θα γινει κ η συνθεση τους εκει η οθονη δεν μας πειραζει αν ειναι απο αλλου.Oc δεν θα γινει και αυτο που ζηταω ειναι αξιοπιστια και πληρη συμβατοτητα!

Περιοχη της αγορας, Αθηνα.

Οποτε ας ξεκινησω απο plaisio εχω:

case 48,49e

psu 57,99e

cpu 278,9e στουs Κ δεν παω μια και δεν γινεται Oc απλα δεν ξερω αν και ο 2500 ο απλος κανει αντι του 2600(?)

motherboard 105,76e

ram 70,49e

Σε καρτα γραφικων δεν ξερω να παω σε μια mainstream πχ καποια nvidia 560 απλη ή να παω σε καποια επαγγελματικη(?)

hd 158,99e

sd 175e

Dvd-Rw 21e

Για οθονη με την πτωση των τιμων στα IPS panel υπαρχουν επιλογες

Eλεγα να παω προς αυτην U2312hm ~188e και ερωτω τους επαγγελματιες γραφιστες ειναι καλη η αναλυση 1920χ1080 για την δουλεια τους ή να παω στην επομενη u2412m 230e με 1920χ1200;

Eιμαι στα 1104,62e χωρις vga και πληκτρολογιο/ποντικι.

Aρχικα εχω βαλλει 8gb μνημη καθως μονο το photoshop απο τα προγραμματα που θα δουλεψουν βλεπω τρωει παραπανω μνημη των 3 gb να μεινω σε αυτα?

Δημοσ.

ssd πηγαινε σε samsung 820 series θα τους ελεγα κατα τι πιο αξιοπιστους απο τους vertex 3.

Οθονη πηγαινε στην 2412m φανταζομαι οτι θα σε διευκολυνουν αρκετα τα 120 επιπλεον vertical pixel.

VGA δεν ξερω τι απαιτησεις εχουν οι δουλειες που θα κανεις, αλλα αν μιλαμε για στατικες φωτογραφιες και οχι animation παιζει να βγαινεις και με την ενσωματωμενη της cpu. Αν θες κατι ισχυρο και value for money δες προς amd 6850/amd6870. Δεν νομιζω να χρειαζεσαι κατι ακομα ισχυροτερο απο αυτες.

Η υπολοιποη συνθεση ειναι καλουτσικη, ισως να παιζει λιγο overkill στον hdd και τις ram. Τα βρισκεις φθηνοτερα απο αλλα μαγαζια.

Δημοσ.

φιλάρα γνώμη μου είναι να paris ένα aple..στο σχόλιο μου κλάδος μου είναι καλλιτεχνικών σπουδών και μας έχου mac πολύ καλή δουλειά τους στα γραφιστικά προγράμματα και με τα λεφτά που δίνεις βρίσκει βρήκα ένα 1600 και ένα άλλο 1270 να τα εδώ

http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/All-in-one-computers/Apple-Desktop-iMac-MC812GR-Z0M5-and-Sound.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/All-in-one-computers/Apple-Desktop-iMac-MC309GR-Z0H6-and-Sound.htm

Δημοσ.

e ok....την γνώμη μου ήpα πάντως "μαμανε" στα "καλιτεχνιτικα"....

Αν τα προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν έχουν την ίδια υποστήριξη από τα δύο λειτουργικά, το pc "μαμάει περισσότερο". Το mac που έδειξες κοστίζει κανονικά τη μισή τιμή αν το φτιάξεις σε pc. Τα άλλα είναι η μοστρα και το μήλο. Η φήμη αυτή που λες αναφέρεται σε άλλες εποχές. Πλέον με την πλειάδα προγραμμάτων για windows και με τα 7 δεν υπάρχει λόγος να πάρεις mac περα από την αισθητική.

Δημοσ.

@mMiDi_MiLiZ επειδη θα αγοραστουν και θα συνθεθουν σε ενα καταστημα συμβιβαστικα σε αυτον τον sd

Aς αφησουμε την ιδεα για mac.

To overkill στις μηνμες δεν υπαρχει καθως αν δουλευουν photoshop ρουφαει μνημη σαν σκουπα...εδω δεν ξερω αν πρεπει να κατευθυνθω για 16gb.

Ο hd ακομα εξεταζεται αν χρειαζεται κατι τοσο καλο η απλα ενας green..

Παντως θα ημουν ευγνωμων αν ακουγα αποψεις απο επαγγελματιες του χωρου.

Εδω μια αλλη προταση απο e-shop: e-shop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...