Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα...εχω ενα pc και σκεφτομαι να κανω μια μικρη αναβαθμιση απο θεμα RAM.

Η μητρικη μου ειναι:

MSI MS 7103 (661FM3-V)

celeron 2,66 Ghz

224 Ram

μπορει καποιος να μου προτεινει κατι φτηνο :-)

Δημοσ.

Δες στο skroutz έχει κάποιες(έκτος και αν ξεμείνανε οι αναφορές αλλά δεν υπάρχου ποια :) ),αλλιώς στο ebay για καμιά παλιά, πω πω με 244 ακόμα και τα XP με το ζόρι πρέπει να πηγαίνουν(για τρέξιμο ούτε λόγος :) )

Δημοσ.

Είναι λίγο παλιά η motherboard σου και όπως καταλαβαίνεις όταν κάτι είναι παλιό είναι και δυσεύρετο με άμεση συνέπεια στο κόστος. Πληροφοριακά η MSI σου δέχεται DDR1 μνήμες οπότε ή περιμένεις να βρεις κάτι στα μεταχειρισμένα ή skroutzάρεις και παίρνεις κάτι τέτοιο.

Αν ακολουθήσεις το δρόμο του μεταχειρισμένου φρόντισε να αγοράσεις μια 512αρα μνήμη για να πετύχεις τα μέγιστα διότι η motherboard σου έχει μόνο δύο slots και άρα χαμηλές δυνατότητες επέκτασης.

Δεν σου έκανα την κλασσική ερώτηση τι χρήση κάνεις στο pc γιατί λίγη παραπάνω μνήμη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και εσύ είσαι ήδη κάτω από το μέσο όρο.

Δημοσ.

Αν ακολουθήσεις το δρόμο του μεταχειρισμένου φρόντισε να αγοράσεις μια 512αρα μνήμη για να πετύχεις τα μέγιστα διότι η motherboard σου έχει μόνο δύο slots και άρα χαμηλές δυνατότητες επέκτασης.

Άσε που μπορεί να έχει δυο χ 126MB και να πρέπει να βγάλει την μία....

(μάζεψε 100€ να πας σε sandybridge(cpu/mobo/ram) :) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...