bikey77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Τελευταία τα εισερχόμενα μυνήματα στο Whatsapp αργούν να έρθουν όταν είμαι συνδεδεμένος σε wi-fi ενώ έρχονται κανονικά όταν είμαι σε 3G. Το wi-fi είναι δικό μου και έχω full σήμα, δεν κατεβάζω όλη την ώρα κλπ ώστε να μη φτάνει το bandwidth ή οτιδήποτε άλλο. Τα εισερχόμενα και η συχνότητα/χρόνος λήψης εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις sync ή όχι; Και αν ναι, με ποιον τρόπο; Έχει συμβεί το ίδιο σε άλλους και αν ναι, βρήκατε λύση;
c0prse_grinder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Τελευταία τα εισερχόμενα μυνήματα στο Whatsapp αργούν να έρθουν όταν είμαι συνδεδεμένος σε wi-fi ενώ έρχονται κανονικά όταν είμαι σε 3G. Το wi-fi είναι δικό μου και έχω full σήμα, δεν κατεβάζω όλη την ώρα κλπ ώστε να μη φτάνει το bandwidth ή οτιδήποτε άλλο. Τα εισερχόμενα και η συχνότητα/χρόνος λήψης εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις sync ή όχι; Και αν ναι, με ποιον τρόπο; Έχει συμβεί το ίδιο σε άλλους και αν ναι, βρήκατε λύση; εγω δεν εχω κανενα τετοιο θεμα.. τι κινητο χρησιμοποιεις?
bikey77 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δε μου το έκανε πάντα, τελευταία και μετά από factory reset. Εχω ένα LG Optimus One (P500) με 2.3.3 official.
bolek7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια μια ερωτηση...για ποιον λογω δεν μπορω να στειλω φωτο με συνδεση 3g ? μονο οταν ειμαι με wifi μπορω να στειλω!??? η συσκευη μου ειναι γκαλαξυ σ3
iMarilina Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια μια ερωτηση...για ποιον λογω δεν μπορω να στειλω φωτο με συνδεση 3g ? μονο οταν ειμαι με wifi μπορω να στειλω!??? η συσκευη μου ειναι γκαλαξυ σ3 Τα δεδομένα ειναι ανοιχτά κανονικά; Σε εφαρμογή στέλνεις; Sent from my iPhone using Insomnia
bolek7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ναι μαριλινα κανονικα ολα ανοιχτα....εχω φαει τον τοπο κ δε βρισκω ακρη ξανα εκανα εγκατασταση την συσκευη αλλα παλι τιποτα! μηπως θπαρχει καποιος περιορισμος? καποια ρυθμιση κατι τετοιο ?
iMarilina Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ποια εφαρμοή πας να στειλεις? (φανταζομαι δε μιλας για MMS) Sent from my iPad using Insomnia Και επισης τί σύνδεση εχεις? Sent from my iPad using Insomnia
bolek7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στην εφαρμογη whatsapp! εχω συνδεση κοσμοτε! ενω με iphone δουλευει κανονικα στο γκαλαξυ σ3 δεν δουλευει
iMarilina Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Α καλα αστο (δουλευα ολη μερα και ειμαι λιγο βρουμ! Ναι για το whatsapp μιλαμε). Δε μου λες, με αλλες εφαρμογες τυπου whatsapp μπορεις να στειλεις κανονικα φωτο μεσω 3G? για δοκιμασε το εξης: κλεισε το wifi, αναψε το 3G και κανε επανεκκινηση το κινητο και δοκιμασε. Επισης ριξε μια ματια στις ρυθμισεις του whatsapp Sent from my iPad using Insomnia
bolek7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 μαριλινα ευχαριστω που ασχολεισαι παρολο τηνν κουραση σου...ουτε με αλλες εφαρμογες μπορω...!!! δοκιμασσα με viber αλλα παλι τιποτα! οι ρυθμισεις στην εφαρμογη δεν εχει καποια σχετικη επιλογη ! π.χ για φωτο και τετοια!
iMarilina Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ειναι και σε αλλες εφαρμογές τότε δεν φταιει το whatsapp, δες τις ρυθμισεις του κινητού σχετικά με το 3G/data μπας και παιζει εκει τιποτα, (κανας περιορισμός στην αποστολή) Sent from my iPad using Insomnia
bolek7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 δεν εχει καποια ρυθμιση η δεν το βρισκω γιατι ειμαι και νεοσ στα αντροιντ
djuan1988 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δες στις ρυθμίσεις μήπως έχεις ενεργοποιήσει τον περιορισμό της διακίνησης δεδομένων σε περίπτωση που ξεπεράσεις κάποιο όριο. Edit: Πηγαίνεις settings--> data usage
bolek7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 δεν υπαρχει κανενας περιορισμος.......δυστυχως εχω σκασει!
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Vodafone εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα