zourkas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 καλημέρα παιδιά, Πόσο επικίνδυνο είναι να κάνω μια συναλλαγή μέσω internet με την debit κάρτα visa δίνοντας στοιχεία.....Και συγκεκριμένα θέλω να κάνω συνδρομή στην aweber..... ευχαριστώ προκαταβολικά
zourkas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Τι είναι αυτό και πως το κάνω? Αν μπορείς βοήθησέ με !! αυτό εδώ είναι ? http://www.webuy.gr/characteristics.html και τι διαφορά έχει με την καρτα visa που έχω τώρα στα χέρια μου ?
CMD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 από τράπεζα την βγάζεις. Εσύ έχεις πιστωτική σωστά; Στην προπληρωμένη βάζεις όσα χρήματα θέλεις εσύ κάθε φορά. έτσι και να σε κλέψουν, θα πάρουν μόνο το ποσό που έχει μέσα, δεν μπορούν να σε χρεώσουν παραπάνω.
PARASwrite Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 από τράπεζα την βγάζεις. Εσύ έχεις πιστωτική σωστά; Στην προπληρωμένη βάζεις όσα χρήματα θέλεις εσύ κάθε φορά. έτσι και να σε κλέψουν, θα πάρουν μόνο το ποσό που έχει μέσα, δεν μπορούν να σε χρεώσουν παραπάνω. η debit ειναι χρεωστικη, δηλαδη οσα χρηματα εχεις στον λογαριασμο τοσα εχει και η καρτα. η προπληρωμενη δεν εχει σχεση με καποιον τρ.λογαριασμο και μεταφερεις εσυ τα χρηματα απο τον τρ.λογαριασμο στην καρτα αυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα