snik3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σας φίλοι του insomnia. Ο λόγος που σας απασχολώ σήμερα είναι πως έχω ένα toshiba satellite l300d-10b, στο οποίο οι 2 απο τις 3 θύρες usb έχουν σπάσει. (1 σπασμένη στη διπλή θύρα αριστερά και 1 στη μονή δεξιά) Το ερώτημά μου είναι αν γνωρίζει κάποιος κάπου που μπορώ να φτιάξω τις θύρες χωρίς να μου βγει ο κούκος αηδόνι. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο google, βρήκα αρκετά υψηλές τιμές (65 ευρώ για τη κάθε θύρα). Ελπίζω να υπάρχει κάπου φθηνά αυτό το service γιατί με τις τιμές που συνάντησα δεν αξίζει. Είμαι απο Θεσσαλονίκη, αλλά ταξιδεύω συχνά στην Αθήνα οπότε αναμένω προτάσεις.
CMD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 άμα είναι πάνω στην μητρική δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν είναι χώρια (με καλώδιο) θα πρέπει να βρεις ανταλακτικό δεν γίνεται διαφορετικά. Ρώτα στην ideal για ανταλακτικό
paylidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 άμα είναι πάνω στην μητρική δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν είναι χώρια (με καλώδιο) θα πρέπει να βρεις ανταλακτικό δεν γίνεται διαφορετικά. Ρώτα στην ideal για ανταλακτικό όπου και να ειναι αν βρεις εναν μαγκα μαστορα μπορει να στο κάνει με ένα 40άρι-50άρι σύνολο. Ήξερα έναν αλλα την κοπάνησε για γερμανία γιατι δε δεχόταν τα ψίχουλα που εβγαζε εδω αναλογικά της δουλειάς του. Ψάξε εναν καλο ηλεκτρονικό που να ασχολείται!
Lost1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μπορεις να αγορασεις μια express card που βγαζει usb 3 , πας σε ενα καταστημα μαζι με το laptop σου (για να μην μπλεξεις με ασυμβατοτητα / πιθανους drivers) ... Ενδεικτικα στο παρακατω link ... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804520 *Μπορεις να αγορασεις και ενα usb hub αλλα επειδη εχεις μια θυρα usb που λειτουργει (δεν ξερω αν ειναι usb 1 ή 2) + οτι θα εχεις περιορισμο ταχυτητας 480 mbs ...
sil_unique Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Αν πιάνει το χέρι σου κολητήρι ξεκολλάς τις παλιές από την μητρική ή από το καρτάκι όπου βρίσκονται και κολλάς καινούριες [ξυλωμένες από χαλασμένη μητρική]. Μετά ανάλογα τον χώρο ενισχύεις με λίγο θερμόκολλα για αντοχή. Σε παλιό acer μια χαρά μου έχει παίξει έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα