Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι εννοείται θα σου πιάνει χώρο στο ipad!!

μεταφέρεται αρκετά γρήγορα , χθες που έβαλα μια ολόκληρη season μιας σειράς, γύρω στα 3 gb πρέπει να ταν, ένα 6λεπτο να έκανε!

και εδώ ερχόμαστε στο θέμα του jailbreak.αυτό που ζητάς με το pdf δε ξέρω αν γίνεται ή πως γίνεται.

πιστεύω χωρίς jailbreak θα γίνεται απλά θα πρέπει να κατεβάσεις μια σειρά εφαρμογών.

με jailbreak σίγουρα γίνεται, άνετα και ωραία!

Δημοσ.

Επισης. Μπορω με το ipad να κατεβασω ενα link π.χ. απο rapidshare (ενα pdf file π.χ.), να το αποσυμπιεσω αν ειναι σε rar και να το διαβασω?

Υπάρχουν εφαρμογές στο App Store που μπορούν να το κάνουν. Για παράδειγμα, το Perfect Downloader.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια να παρω με 3G ή χωρις? Στο 16GB που κοιταω εχουν διαφορα σε τιμη γυρω στα 120 ευρω (430 περιπου χωρις και 550 με 3G)

Τι παραπανω μπορω να κανω με το 3G? Καπου διαβασα πως αν εχει 3G π.χ. μπορω να το χρησιμοποιησω π.χ. και σαν GPS.

Περα απο αυτο τι αλλο μου προσφερει το 3G? Για να δω αν αξιζουν τα εξτρα λεφτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια να παρω με 3G ή χωρις? Στο 16GB που κοιταω εχουν διαφορα σε τιμη γυρω στα 120 ευρω (430 περιπου χωρις και 550 με 3G)

Τι παραπανω μπορω να κανω με το 3G? Καπου διαβασα πως αν εχει 3G π.χ. μπορω να το χρησιμοποιησω π.χ. και σαν GPS.

Περα απο αυτο τι αλλο μου προσφερει το 3G? Για να δω αν αξιζουν τα εξτρα λεφτα.

Πέρα απο gps και data σύνδεση ,όπου έχει σήμα,τίποτα άλλο.Αν δεν σε ενδιαφέρει το gps δεν χρειάζεται ουσιαστικά...

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.

Οταν λες data συνδεση τι εννοεις?

Αν ειναι μονο για gps πιστευω δεν αξιξει με τιποτα. Καλυτερα να αγορασω ενα gps με 100 ευρω παρα να εχω το ipad που λογω μεγεθους δεν ειναι τοσο ευχρηστο για αυτη τη χρηση.

Επισης μια ακομα ερωτηση. Διαβασα σε ενα αλλο topic να ρωταει καποιος εναν αλλο αν εχει applestore κωδικο. Τι ειναι αυτο παλι? Αν αγορασω καινουργιο θα υπαρχει μεσα στη συσκευασια και applestore κωδικος?

Δημοσ.

Οταν λες data συνδεση τι εννοεις?

Αν ειναι μονο για gps πιστευω δεν αξιξει με τιποτα. Καλυτερα να αγορασω ενα gps με 100 ευρω παρα να εχω το ipad που λογω μεγεθους δεν ειναι τοσο ευχρηστο για αυτη τη χρηση.

Επισης μια ακομα ερωτηση. Διαβασα σε ενα αλλο topic να ρωταει καποιος εναν αλλο αν εχει applestore κωδικο. Τι ειναι αυτο παλι? Αν αγορασω καινουργιο θα υπαρχει μεσα στη συσκευασια και applestore κωδικος?

data σύνδεση εννοεί ότι μπορείς να έχεις ίντερνετ χωρίς να είσαι συνδεδεμένος σε δίκτυο wifi απλά και μόνο έχοντας σήμα.

αν πάρεις το 3G μοντέλο θα πρέπει να βάλεις και μια κάρτα sim με ενεργή data σύνδεση ώστε να συνδέεσαι παντού.

πχ. έχεις δει που προσφέρουν οι εταιρίες ας πουμε 100 δωρεάν mb?αυτό είναι.

ουσιαστικά το 3G μοντέλο σου προσφέρει τα παραπάνω + το gps.για μένα προσωπικά δεν αξίζει και είναι τζάμπα λεφτά!

όχι δεν υπάρχει μέσα στη συσκευασία κανένας κωδικός.μην τρελένεσαι!

applestore κωδικός μάλλν θα εννοεί το apple id μου το δημιουργείς εσύ βάζοντας τα στοιχεία σου κατά την ενεργοποίηση της συσκευής ή μέσα από τις ρυθμίσεις.

έχεις δηλαδή ένα username-password με το οποίο θα μπορείς να συνδεθείς στο apple store για κατέβασμα εφαρμογών, στο itunes, imessage, facetime, game center klp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...