kavroulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Γεια σας πριν λιγες μερες αγορασα ενα κινεζικο ταμπλετ onda vi10 για τα λεφτα του αρκετα καλο, αλλα εχω ενα θεματακι με το flash player, του το εγκαθιστο κανονικα απο το android market η play store που ειναι η νεα τ ονομασια, κ οταν παω να τρέξω τις ρυθμισεις του , την εφαρμογη δηλαδη π εχει παιταξει στην οθονη μου βαζει τον μπροουσερ κ μια σελιδα της adobe φορτωνει αλλα δεν δείχνει τιποτα... μηπωσ γνωρίζει κανεις πως μπορω να κανω να δουλευει κ να παιζει κανονικα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Πατώντας το εικονίδιο της εφαρμογής, σωστά σου ανοίγει ο browser. Σου δείχνει κάτι ανάλογο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavroulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Πατώντας το εικονίδιο της εφαρμογής, σωστά σου ανοίγει ο browser. Σου δείχνει κάτι ανάλογο; Οχι δεν μου ανοιγει αυτο, μου ανηγει την ιδια σελιδα φορτωνει αλλα δεν δειχνει τιποτα .... μια γκρι οθονη.... το εχω κανει unistall και ξανα install αρκετες φορες.... Επισης εχω προσπαθησει να το τρεξω απο διαφορετικους μπρουσερ αλλα και παλι φορτωνει και δεν δειχνει τιποτα... μηπως υπαρχει καμια ρυθμηση που το μπλοκαρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Θεωρητικά πάντως, μετά την εγκατάσταση δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν παίζει καμιά ασυμβατότητα ή τίποτα άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavroulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Θεωρητικά πάντως, μετά την εγκατάσταση δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν παίζει καμιά ασυμβατότητα ή τίποτα άλλο... θα προσπαθήσω με παλαιότερες εκδόσεις της 11.1 υπάρχει περίπτωση να μην το υποστηρίζει το συγκεκριμένο ταβλετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 υπάρχει περίπτωση να μην το υποστηρίζει το συγκεκριμένο ταβλετ? Δεν ξέρω αν υπάρχουν ασυμβατότητες με συγκεκριμένο hardware. Πιο πιθανό μου κάνει να μην ήταν με συγκεκριμένο software πχ έκδοση android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavroulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν υπάρχουν ασυμβατότητες με συγκεκριμένο hardware. Πιο πιθανό μου κάνει να μην ήταν με συγκεκριμένο software πχ έκδοση android. δεν το γνωριζω στα σιγουρα αυτο παντως το κουτι γρεφει οτι ειχει ανδροιντ απο παντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 δεν το γνωριζω στα σιγουρα αυτο παντως το κουτι γρεφει οτι ειχει ανδροιντ απο παντα... Εννοούσα κάποια έκδοση του android... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavroulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Εννοούσα κάποια έκδοση του android... ειχε 2.2 πιο παλια, αλλα μετα και καλα το αναβαθμησαν δεν ευπαρχει καποιο αλλο flash player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARASwrite Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 απο ποτε το android 4+ παιζει flash? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Από πάντα; Εδώ το τελευταίο update από την Adobe λέει ξεκάθαρα ότι προσθέτει συμβατότητα με Android 4 συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα