Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αναβαθμιση android

Galana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, έχω στην κατοχή μου το htc wildfire S και έχει λογισμικό 2.3.3. Προσπαθώ να το κάνω αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση αλλά δεν μπορώ. Όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις και επιλέγω τον έλεγχο για αναβάθμιση μου γράφει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Τι φταίει; Τι κάνω λάθος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενας φιλος μου ομως που εχει το ιδιο τηλεφωνο γραφει στις πληροφοριες οτι η εκδοση του ειναι η 2.3.5. Αρα πως γινεται να μην υπαρχει;

Δεν ξέρω βρε παιδιά. Μολίς αγόρασε το κινητό πριν καμία βδομάδα και αρχικά μου έκανε εντύπωση που είχε διαφορετική οθόνη κλειδώματος. Έτσι μπήκα να δώ πια έκδοση λογισμικού είχε και έγραφε 2.3.5 και δεν έκανε ούτε άλλαξε κάτι στο κινητό. Μόλις το είχε αγοράσει.

επιβεβαιωνω κ εγω με official ROM αγορασμενο οταν ειχε κυκλοφορησει περιπου απο medimarkt και φοραει 2.3.5.Το κινητο ειναι του πατερα μου.

Δεν ξέρω βρε παιδιά. Μολίς αγόρασε το κινητό πριν καμία βδομάδα και αρχικά μου έκανε εντύπωση που είχε διαφορετική οθόνη κλειδώματος. Έτσι μπήκα να δώ πια έκδοση λογισμικού είχε και έγραφε 2.3.5 και δεν έκανε ούτε άλλαξε κάτι στο κινητό. Μόλις το είχε αγοράσει.

Η οθόνη κλειδώματος δεν αλλάζει από 2.3.3 σε 2.3.5. Μάλλον είχε κάποια εφαρμογή για να την αλλάξει.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις την τελευταία επίσημη ROM της HTC για το Wildfire S και να τη βάλεις χειροκίνητα.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι εσύ δεν κάνεις τίποτα λάθος πάντως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

γεια σας παιδια εχω ενα zte racer και εβαλα custom rom 2.3.7

τωρα οι εφαρμογες απο το play store δεν γινονται εγκατασταση απευθειας απο το

pc στο τηλ πρεπει να μπω απο το κινητο στ store και να τις κατεβασω

μπορει καποιος να βοηθησει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...