Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Άλλη μία φορά θα αναζητήσω βοήθεια - απόψεις για μια νέα αγορά. Πρόκειται για midrange Laptop, όπως αναφέρει και ο τίτλος και η κύρια χρήση του θα είναι για:

• Δουλειά (Office και προγράμματα της δουλειάς μου μεσαίων απαιτήσεων)
  • Ίντερνετ (εννοείτε)
  • HD media streaming στην τηλεόραση σπίτι (42" 3D TV)
  • Λίγο gaming, αλλά παιχνίδια με μέτριες προς υψηλές απαιτήσεις (ME3, Skyrim, χωρίς να έχω την απαίτηση να τα παίζω σε full γραφικά)

Κύριοι παράγοντες που λαμβάνω υπόψιν μου, με τη σειρά που αναφέρονται:

• Οθόνη
  • Επεξεργαστική ικανότητα
  • Κάρτα γραφικών
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Αυτονομία

Η τιμή του δε θα ήθελα να ξεπεράσει τα 750, άντε 800 ευρώ. Να αναφέρω επίσης ότι έχω δυνατότητα αγοράς από Γερμανία, αν ξέρει κανείς κάποιο αξιόλογο μαγαζί προς τα 'κει πάνω ^_^. Μέχρι στιγμής έχω βρεί τα εξής μοντέλα:

1. Sony Vaio
  2. Lenovo Ideapad
  3. HP Pavilion

Σε αυτά τα τρία κυρίως έχω καταλήξει, με τη σειρά προτιμησης που αναγράφονται. Γενικά είμαι υπέρ της Sony (τηλεόραση και ηχοσύστημα με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο), δεν έχω καθόλου εικόνα για τη Lenovo και έχω κακή άποψη για τη HP (μέσω του αδερφού μου, που του χάλασε το δικό του laptop και η υποστήριξη ήταν κάκιστη).

Είμαι λοιπόν ανοιχτός σε προτάσεις, διορθώσεις και διάφορες ιδέες. Ευχαριστώ πολύ! B)

Δημοσ.

Eχω το Pavilion, παιζει το skyrim ανετοτατα. Οθονη πολυ φωτεινη αλλά με μετρια ανάλυση, η ποιοτητα κατασκευης ειναι καλη για τα λεφτα του (επιστρωση με αλουμινιο), ηχεια πολυ καλα, ο επεξεργαστης ειναι πολυ γρηγορος αλλα αυτο που μου κανει τη μεγαλυτερη εντυπωση ειναι η αυτονομια. Ετυχε μια φορα να παιζει επι 5 ωρες μια φιλη μου το plantsVSzombies χωρις παροχη ρευματος απο πριζα.

Δημοσ.

Μου είναι πολύ δύσκολο να αγοράσω ΗΡ μετά από αυτά που μου είπε ο αδερφός μου. Επίσης θεωρώ ότι η ποιότητα κατασκευής της δεν είναι τόσο καλή όσο της Sony.

Βέβαια αν εσείς δεν έχετε θέμα με τα δικά σας, τότε ίσως να ήταν μεμονωμένο γεγονός αυτό που έτυχε στον αδερφό μου... :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως να περιμενες λιγο. Στην γωνια στριβουν φορητοι με την νεα σειρα της Nvidia , βασισμενη στην αρχιτεκτονικη Kepler αρα στα 28nm απο τα σημερινα 40nm, με οτι καλο αυτο συνεπαγεται (http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-640M.71579.0.html) , κοινως Χ2 αποδοση με χαμηλοτερη καταναλωση.

Επισης στην λιγο παραδιπλα γωνια στριβουν οι Invy επεξεργαστες στα 22nm επισης με ανεβασμενες επιδοσεις/watt.

Εγω θα περιμενα.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.

Όταν λες να περιμένω, μπορείς να κάνεις μια εκτίμηση στο περίπου, πόσο? Μέχρι το καλοκαίρι ας πούμε?

Πάντως ένα άλλο που σκέφτομαι, δε θα ανεβάσουν το κόστος και πολύ αυτά? Ή εννοείς να περιμένω να βγουν ώστε να πάρω τα παλιά σε καλύτερη τιμή?

Δημοσ.

Δεν νομιζω να αργησουν τοσο πολυ. Ηδη εβγαλε ενα η Acer : http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-Timeline-Ultra-M3-581TG-Ultrabook.72194.0.html, αρα θα ακολουθησουν κ οι αλλες υλοποιησεις.

Επισης τιμολογιακα φανταζομαι οτι θα κινηθουν στα ιδια επιπεδα αρα με τα ιδια λεφτα παιρνεις κατι πολυ πιο γρηγορο. Αν ξερει κανεις κατι αλλο ας πει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...