yannis27gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για παιδικές σειρές για τις κόρες μου (2 και 5 ετών). Μου αρέσουν, ευτυχώς και σε αυτές, εκπαιδευτικά με όμορφα χρώματα και χωρίς βία. Έχω βρει τα: Οι μικροί Αϊνστάιν Το κλαμπ του Μίκυ Barbie Μικρό μου πόνυ Μικρό Νικόλα Ava riko teo και διάφορες ταινίες. Ειδικά με τα 2 πρώτα της λίστας είναι ξετρελλαμένες. Έχετε τίποτα άλλο να προσθέσετε;
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Νέες προσθήκες: Winnie the pooh Dora the explorer
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για παιδικές σειρές για τις κόρες μου (2 και 5 ετών). Μου αρέσουν, ευτυχώς και σε αυτές, εκπαιδευτικά με όμορφα χρώματα και χωρίς βία. Έχω βρει τα: Οι μικροί Αϊνστάιν Το κλαμπ του Μίκυ Barbie Μικρό μου πόνυ Μικρό Νικόλα Ava riko teo και διάφορες ταινίες. ήδη πολλά μου φαίνονται, προτείνω να μην τα εθίσεις στην τιβή από κει και πέρα stick with Disney
jeep13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 εμενα μου αρεσε το "μια φορα και εναν καιρο ηταν η ζωη".Καποιος εχει ανεβασει τα επεισοδεια και στο youtube.
linuslost Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Γενικα ολα τα παιδικα της Disney που εχουν προβληθει στην Ελληνικη τηλεοραση ειναι παρα πολυ καλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα