Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ απογοητευμένος με τα Sony Ericsson από το 1995 μέχρι 2002-3 Fun της Nokia όπου το 2003 είδα ότι η sony ericsson είχε ανταγωνιστικά μοντέλα και με πολλα περισσότερα. Όμως την τελευταία 5ετία δεν δικαιολογείται μια μεγάλη εταιρεία να έχει τόσες ελατωματικές συσκευές ούτε κινέζοι δηλαδή)).

Προσωπική μου εμπειρία:

Sony ericsson W595 πρόβλημα στο ακουστικό καθώς μιλούσα με ακούγαν αλλα δεν τους άκουγα. Τους άκουγα μόνο απο μεγάφωνο.

Sony ericsson Zylo παρόμοιο πρόβλημα στο ακουστικό.

Sony ericsson Hazel παρόμοιο πρόβλημα στο ακουστικό.

Όταν το πήγα στο Γερμανό μου πετάξανε την δικία τους κοτσάνα όπως πετάνε σε πολλούς νομίζοντας πως όλοι μασάμε κουτόχορτο ότι και καλά επισκευή λογικού κυκλώματος να μην το αναλύσω)).

Με την βοήθεια του γουγλή από ότι κατάλαβα η sony ericsson έχει πρόβλημα στις slide συσκευές κόβεται η καλωδιοταινία που συνδέει το ακουστικό. Δηλαδή άν το ξαναπάθει εκτός εγγύησης και το Hazel που μου έχει μείνει αυτή την στιγμή τότε πάει και αυτό για φούντο.

Κρίμα για την Sony που δεν σε σώνει από τι φαίνεται))

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω πολλά για τα νέα τηλεφωνα της Sony αλλα το 2007 είχα αγοράσει το Ρ1i. Μόνο καλά έχω να πω για αυτο το τηλέφωνο. Ίσως πλέον να προσπαθούν να χαμηλώσουν το κόστος μαζί με την ποiότητα για να βγάλουν μερικά ευρώ ακόμη. Το θέμα είναι οτι παρόμοια forums σε άλλα sitess έχουν γεμίσει με παράπονα για τα τηλέφωνα της S.E τι να πω Tragic....

Δημοσ.

To W595 μου εκανε και εμενα το ιδιο προβλημα, για ενα μηνα ειχα ανοιχτη ακροαση για να μιλησω. Αλλα επισκευαστηκε στα πλαισια της 2 ετους εγγυησης.

Καλωδιοταινια λεω και εγω, αν και αποφυγαν επιμελως να μου πουν τι ακριβως ηταν.

Δημοσ.

δεν έχω δουλέψει και πολύ τα sony ericsson αλλά απότι φαίνεται η sony με το xperia s έχει νέα στρατηγική και φαίνεται πως θα μας προσφέρει αξιόπιστα smartphones

Δημοσ.

το τελευταίο SE που πηρα ηταν το Κ700 και μου άντεξε 6 μήνες. Εγγυηση για κλάματα, πλέον (έκτοτε) μόνο ΝΟΚΙΑ και σήμερα (ελέω windows phone Που τα σιχαίνομαι) για πιθανή αγορά με βλέπω σε lg...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...