Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σε όλους.

Μόλις παρέλαβα απο το ebay ενα caddy (εξωτερική θήκη) για το superdrive ενα χάλι μάυρο !! δεν στεκόταν καλά, χάλια ποιότητα υλικού

και οταν το βάλεις δεν ξαναβγαίνει με τίποτα....! Μέχρι και το usb του μπαίνει με ζόρι στην usb θύρα ασε που φοβήθηκα μην κάνω και καμια

ζημιά στο mac μου με την σαβούρα.

Εχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο γιατι μου έσπασε τα νευρα το συγκεκριμένο άσε που το περίμενα και 1+ μήνα απο τον κινέζο..

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

Γιατί δεν βλέπεις κάτι σε optibay?

Δες και για μεταχειρισμένα στο bookyardmac.co.uk. Εγώ από εκεί πήρα. Το optibay έχει μέχρι και ηχομόνωση.

Δημοσ.

Πόσο χάλια μπορείς να είναι ένα dvd enclosure? :rolleyes:

Στην ουσία ένα καπάκι είναι που καλύπτει το superdrive. Μήπως πήρες το κλασσικό ασημί-μαυρο slot-in και ξέχασες να κόψεις τα πλαστικά για να το κάνεις 9.5mm?

Επίσης τη ζημιά να κάνεις το MAC...? USB είναι...ή δουλεύει ή όχι. Δεν μπορεί να προκαλέσει κάποια περαιτερω ζημιά.

Όπως και να έχει αν δεν θελεις να περιμένεις πάλι ένα μήνα, αγοράζεις ένα USB DVDRW της LG/SAMSUNG με 30-40 ευρώ και άφηνεις το supedrive να αναπαύεται σε κάποια ντουλάπα. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν 100% συμβατότητα με τα MAC.

http://www.skroutz.gr/c/89/optical-drives.html?from=catspan&keyphrase=usb+dvdrw

Δημοσ.

αν το δείς θα καταλάβεις..μαλλον το δικό μου ήρθε στραπατσαρισμένο.τα πλαστικά ηταν κομμένα οκ..

οσο για το usb βύσμα του case είχα αλλα standar κινέζικα..ηταν μικρότερο απο τα κλασικά το έβλεπες και με το μάτι

αυτο εμπαινε παρα πολύ σφιχτά με διαφορά μεγάλη απο τα υπόλοιπα usb γι αυτό ανέφερα οτι μπορεί να κάνει ζημιά στην usb θύρα του mac μου.

ασε που ήθελα να βγάλω το superdrive μετα και μου έφαγε τα χέρια η θήκη.

Ο κινέζος ομως refund μέσα σε λίγες ώρες και χωρίς να το στείλω πίσω. αψογος.

επειδή δεν το βιάζομαι πήρα ενα με βιδάκια το οποίο παίρνει και αλλα dvdrw εκτός απο του mac αυτό ελπίζω να βγεί καλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...