Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κοπέλια!!!!!

λοιπον εχω αυτη την μητρικη.... http://ca.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2331&dl=1#ov

αυτης λοιπον της μητρικης της εχω πανω ενα pentium 4 3.06ghz και 2gb ram ddr2 667mhz

λεω λοιπον να κανω μια αναβαθμιση και να βαλω εναν απο τους δυο επεξεργαστες του τιτλου

η μονη διαφορα ειναι οτι ο core 2 duo ειναι 10 ευρω ακριβοτερος απο τον pentium d...

ποιον μου προτινεται???

ΥΓ: να σημειωσω επισης οτι ο pentium d ειναι απο φιλο και ειμαι σιγουρος για την καλη λειτουργια του....αντιθετα ο core 2 duo ειναι απο το site και δεν ξερω κατα ποσο ειναι εμπιστος αυτος που θα μου τον στειλει...

περιμενω προτασειες!!!!

Δημοσ.

απο xp το πηγα στα 7 και εκει ητανε πυραυλος!!!!

απλα θελω να μου πειτε αναμεσα σε αυτους του δυο

25 κανει ο pentium d και 35 ο core 2 duo

αλλα θα πουλησω αυτον που εχω και θα μου ερθει τσαμπα!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Για ενα 10ρικο, Core 2.

Και 7 οπως πολυ καλα διαπιστωσες και ασε τον Δεινοσαυρο να λεει. :)

Δεν βαζουμε OS του 2001 σε hardware 5 ετων πιο καινουριο. ;)

Δημοσ.

Δεν βαζουμε OS του 2001 σε hardware 5 ετων πιο καινουριο. ;)

Δεν είναι γιαούρτι το ΟS να ξινίσει, δεν πατάει πουθενά αυτό που λες. Και 20ετιας βάζουμε που λέει ο λόγος αν α) καλύπτει τις ανάγκες μας β) προσφέρει καλύτερες επιδόσεις - απόκριση.

@Μανώλης: Αφού είναι πύραυλος γιατί θέλεις να το αλλαξεις? :confused:

• Moderators
Δημοσ.

Λαθος κανεις, τα 7 με οποιονδηποτε 2πυρηνο και 1,5+GB ram πανε αερα. Ειναι multicore optimised, σε αντιθεση με τα XP.

Πιο πολυ ρολο παιζει ο δισκος παρα η CPU (αν ειναι dualcore+), για απλή παντα χρηση.

Δημοσ.

παιδια επειδη ξεφευγουμε απο το θεμα.....

εγω σε αυτο το pc προκειται να βαλω 4gb ram ddr2 800mhz

320gb sata 2 και ειμαι αναμεσα σε αυτους τους δυο επεξεργαστες

ααα ναι επισης θα βαλω και μια χ1950χτχ για μεσσαιο gaming

αν και ο pentium d εχει παραπανω ghz και παραπανω mb στο L2 cache παρολα αυτα λενε οτι ο core 2 duo e4500 ειναι καλυτερος

τελικα ποιον μου προτινεται?????

• Moderators
Δημοσ.

Core 2 μανωλη, αλλα μην βαλεις Χ1950ΧΤΧ. Εχει παλιωσει υπερβολικα πλεον.

Τι τροφοδοτικο εχεις; Τι οθονη; Η μητρικη παιρνει pci-express καρτες γραφικων;

Δημοσ.

Μην κοιτάς τα μόνο τα GHZ οι duo είναι γενιές ποιο νέοι οπότε πολύ καλύτερη,αν είναι να δώσεις και άλλα λεφτά εκτός τον cpu πάντως σκέψου και να πας σε socket 1155 έχει sandybridge celleron από 35€(αν και πάρε τουλάχιστον τον g530 με 40€ καινούργια που θα είναι καλλίτερα και από τα dual. +μητρική 45-50€ + 4GB ddr3 καμιά 20€.

Δημοσ.

παιδια λογω του οικονομικου λεω να παρω κατι φτηνο!!!!

δεν 8ελω 1155.....θελω 775 γιατι εχω και μητρικη!!!!

αρα λετε να παρω core 2 duo στα 35 εκτος και αν ο φιλος μου, μου κατεβασει to pentium d στα 20 οπου τοτε θα παρω τον δικο του!!!!!

επισης πιστεω οτι η χ1950χτχ ειναι καλη για την τιμη που την βρηκα(25ευρω)

σε σχεση με μια 6570 που κοστισει το 2χ και ειναι πολυ λιγο καλυτερη της χ1950χτχ

να ρωτησω και κατι αλλο...ποια ειναι καλυτερη η χ1950χτχ ή η χ1950 προ????

ενα θεμα που με προβληματιζει ακομα ειναι το τροφοδοτικο μου καθως ειναι της deer 450w αυτο εδω... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663436 (το οποιο εχει και ενα 6pin οπου δεν το γραφει στο e-shop) πεταει 18Α απο το +12V.....ειναι καταλληλο για να παρει μια x1950xtx??? μνημες εχω βρει 4x ddr2 1gb στα 25€ ΥΠΟΨΗ: η μιτρικη περνει μονο DDR2

αν μου προτεινεται κατι αλλο εκτος απο αυτα που εχω στο μυαλο μου να το πει αλλα να ειναι σε λογικα πλαισια...μεχρι 85ευρω(με μνημες καρτα γραφικων και επεξεργαστη)

ΥΓ: αν χρειαζομαι αλλο τροφοδοτικο πειτε μου(διαθετω για τροφοδοτικο και τα προηγουμενα μεχρι 130€)

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν αξίζει καν Pentium 4/D...

30 euro είχα δώσει την 8800 GTS 512mb, τα 25 euro για την Χ1950ΧΤΧ δεν αξίζουν...

Δημοσ.

τα 25€ ειναι μαζι με τα μεταφορικα

τελικα αποφασισα να παραμεινω στο pentium 4 που εχει πανω η μιτρικη και αργοτερα οταν εχω χρηματα να παω στο core 2 duo e4500

δηλαδη πρωτα πρωτα θα παρω καρτα γραφικων τροφοδοτικο μνημες και αργοτερα επεξεργαστη(καθως τα οικονομικα ειναι περιορισμενα)

να ρωτησω και κατι αλλο...

εαν κανω overclock στο e4500 και το παω 3ghz θα φτασει σε επιδοσεις τον e6600???

για να κανω overclock θα χρειαστω αλλη ψιχτρα???

Δημοσ.

φιλαρα θα σου προτινο κατι πιγενε παρε για μιτρικη αυτην εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528562 βαζεις και τν επεξεργαστη σου επανω βαζεις και μια κingston 4 gb 1333mhz hyper blue sta 23,50 kai eisai ok kai gia karta γραφικων βαζεις μια ddr3 kai ola kala kai kaneis kai ena format windows 7 64 bit και θα εισαι αρχηγος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...