boy89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 εκανα φορματ σε ενα sony vaio vpceb3e1e δεν βρισκω τους drivers διοτι δεν μου τους παρειχε με την αγορα του λαπτοπ.εψαξα στην ιστοσελιδα της sony για το συγκεκριμενο μοντελο,αλλα δεν εκαναν αυτα που κατεβασα. παρακαλω αν τους βρει ή τους εχει κανεις ας μου τους στειλει. το λαπτοπ τρεχει: windows 7 ultimate greek 64bit και το μοντελο ειναι vpceb3e1e
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δεν έκαναν αυτα που κατέβασες από ποια άποψη; Δεν δούλεψαν καθόλου;Σίγουρα έβαλες το σωστό μοντέλο και το σωστό λειτουργικό;
Sash21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Καλημέρα, εδώ είναι η σελίδα υποστήριξης για το laptop σου αλλά πάνων πάνω στη σελίδα ρωτάει ποιό από τα δυο μοντέλα έχεις. Αν πάς στο πεδίο "Προ-εγκατεστημένα Προγράμματα Οδήγησης και Βοηθητικά Προγράμματα" έχει τους οδηγούς για 32bit και 64bit, οπότε καταιβάζεις τους αντίστοιχους.
boy89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδια.θελω καταρχην να σας ευχαριστησω που ασχολειστε με το προβλημα μου. φιλε sash21 μπηκα εκει που μου ειπες κ το αρχειο που κατεβασα ο φακελος εχει μεσα μονο αρχεια με καταληξη .dll και .sys,και αλλο ενα φακελο με info.πως τα κανω εγκατασταση αυτα;
Sash21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Κοίτα εγώ κατέβασα δυο τυχαία αρχεία. Με βάση αυτά λοιπόν: 1.Κατεβάζεις το αρχείο στον υπολογιστή σου. 2.Κάνεις εξαγωγή το φάκελο (π.χ. στην επιφάνεια εργασίας σου) 3.Ανοίγεις το φάκελό 4.Τρέχεις το setup.exe Αν τώρα δεν έχει ο φάκελος setup.exe όταν εμφανίζεται ο οδηγός των windows για την εγκατάσταση συσκευών, δεν επιλέγεις την αυτόματη εγκατάσταση αλλά την επιλογή που λέει αναζήτηση του προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου. Μετά πατά browse και του δίνεις το φάκελο που έκανες εξαγωγή στην επιφάνεια εργασίας σου και αυτό εγκαθηστά του οδηγούς της συσκευής.
ss13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 εκανα φορματ σε ενα sony vaio vpceb3e1e δεν βρισκω τους drivers διοτι δεν μου τους παρειχε με την αγορα του λαπτοπ.εψαξα στην ιστοσελιδα της sony για το συγκεκριμενο μοντελο,αλλα δεν εκαναν αυτα που κατεβασα. παρακαλω αν τους βρει ή τους εχει κανεις ας μου τους στειλει. το λαπτοπ τρεχει: windows 7 ultimate greek 64bit και το μοντελο ειναι vpceb3e1e Μπορείς να μας πεις τι γίνεται στην Διαχείριση Συσκευών , δηλαδή , έχεις καμία κίτρινη ένδειξη ; Καλώς όρισες !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα