Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα netbook το asus eeepc 1005h και θελω να το συνδεσω με την τηλεοραση. Η τηλεοραση ειναι μια Philips και ειναι 15νταετιας περιπου.

Tο netbook την μονη εισοδο που εχει ειναι VGA. Η τηλεοραση εχει εισοδους RCA, S-VIDEO και SCART. Εχω δει καλωδια βεβαια απο VGA σε S-VIDEO η σε RCA, αλλα εκει που κολαω ειναι οτι το netbook εχει ΕΙΣΟΔΟ VGA και οχι εξοδο, δηλαδη εχει την VGA με τις τρυπουλες και οχι VGA με τις ακιδουλες. Τι μπορω να κανω? Ελπιζω να μην σας μπερδεψα.

Δημοσ.

Δεν παίζουν ρόλο οι τρυπούλες για να καταλάβεις αν μία θύρα είναι θύρα εξόδου ή εισόδου. Η θύρα VGA που έχει το netbook σου είναι έξοδος και όχι είσοδος.

Δημοσ.

Δεν παίζουν ρόλο οι τρυπούλες για να καταλάβεις αν μία θύρα είναι θύρα εξόδου ή εισόδου. Η θύρα VGA που έχει το netbook σου είναι έξοδος και όχι είσοδος.

Δηλαδη τι προτινεις να κανει να αγορασει ενα καλωδιο-μετατροπεα απο vga σε rca?

Δημοσ.

Καλημέρα,

το βύσμα με τις τρυπούλες που περιγράφης δεν είναι είσοδος VGA αλλά έξοδος.(δεν έχει νόημα να είναι είσοδος)

Μπορείς να αγοράσεις ένα καλώδιο από VGA σε RCA και ένα από mini-jack σε RCA αν θές να μεταφέρεις και ήχο στην τηλεόραση για να δεις καμμιά ταινία.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να μην συνδέεις το netbook στην tv, ζορίζονται πολύ οι γραφικών στα netbooks

Δημοσ.
Μπορείς να αγοράσεις ένα καλώδιο από VGA σε RCA και ένα από mini-jack σε RCA αν θές να μεταφέρεις και ήχο στην τηλεόραση για να δεις καμμιά ταινία.

Καλημέρα σε όλους.

Φίλε Sash21 το έχεις δοκιμάσει αυτό και σου δούλεψε;

Σε ρωτάω γιατί και εγώ ήθελα να το κάνω αυτό αλλά απ'όσο έψαξα(και μπορώ να πώ ότι έψαξα αρκετά),δυστυχώς δεν ήταν έτσι απλά(φθηνά) τα πράγματα.

Δημοσ.

Κοίτα το έχω κάνει με LapTop και δούλεψε κανονικά.

Με NetBook δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια.

Ο βασικός κίνδυνος σε τέτοιες συνδέσεις δεν είναι αν θα δουλέψει ή όχι

αλλά μπορεί να υπάρχει μια καθυστέρηση ανάμεσα σε ήχο σε εικόνα ελάχιστη βέβαια αλλά

υπαρκτή...

Δημοσ.

Aν το έχεις κάνει και δούλεψε,τότε θα το δοκιμάσω και'γώ,γιατί απ'όσο είχα δει όλοι λέγανε ότι χρειάζεσαι έναν τέτοιο μετατροπέα π.χ http://www.pc2everyone.gr/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1772&category_id=28&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Υ.Γ Και 30 ευρώ που κάνει αυτός ο μετατροπέας είναι σχετικά φθηνός,γιατί όταν έψαχνα εγώ δεν τον έβρισκα κάτω από 60.

Δημοσ.

Παίζει ρόλο η κάρτα γραφικών αν δηλαδή μπορεί να βγάλει συμβατό με TV σήμα,χώρια με την ανάλυση το βασικό είναι η συχνότητα,πάρα πολύ λίγες κάρτες είναι αυτές που το κάνουν,όλες η άλλες θέλουν τέτοιο μετατροπέα όπως λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TheELF κάτι τέτοιο γνωρίζω και'γώ και μάλιστα όλα τα laptop που είχαν τέτοιες κάρτες γραφικών είχαν και έξοδο TV OUT,βέβαια ο Sash21 είπε ότι του δούλεψε με vga σε rca και δεν έχω κανέναν λόγο να μην τον πιστέψω.

Επεξ/σία από pano
Δημοσ.

Κοίτα σε πρώτη φάση μπορείς να δοκιμάσεις μόνο το καλώδιο για εικόνα.

Ένα τέτοια καλώδιο κοστίζει 3-4€.

Οπότε το παίρνεις, ρίχνεις την ανάλυση στο netbook, ενεργοποιείς την έξοδο προς monitor/projector.

Αν δουλέψει και σε ικανοποιεί η ποιότητα της εικόνας έχει καλώς, μπορείς να πάρεις και το καλώδιο για τον ήχο.

Αν δεν σου δουλέψει ή είναι χάλια η ποιότητα 3 € είναι δεν πειράζει, άξιζε η προσπάθεια.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...