Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Για καλό έχω ακόμα τον Q6600 μιας και δεν καταλαβαίνει ακόμα τίποτα Τα ίδια και εγώ. Μιλάμε δεν κολλάει πουθενά με ένα clockάκι. CPU of the decade!
djmikekat Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Και εγω Q6600 ))) Τωρα τελευταια βεβαια βλεπω κατι "κοληματακια" αλλα λογω jdownloader πρεπει να γινεται αυτο το προβλημα...
speedman_26 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δηλαδη θα περιμένουμε προς Απρίλιο την ανακοίνωση και τον νέων MacBook pro Sent from my iPhone using Insomnia
Marvellous Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δηλαδη θα περιμένουμε προς Απρίλιο την ανακοίνωση και τον νέων MacBook pro Sent from my iPhone using Insomnia Προσωπικα πριν τον Ιουνιο δεν νομιζω να υπαρχει καποια αλλαγη. Μακαρι να πεφτω εξω γιατι πολυ θα ηθελα να δω τα νεα iMac..
alextrela172 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Και η Intel εχει καταντησει σαν την Google με τις android συσκευες καθε λιγο και λιγακι και νεοι cpu και μητρικες που στην ουσια δεν σου προσφερουν τιποτα παραπανω ουσιαστικα το μαρκετινγκ να νε καλα....Εγω το ''τερας'' Q9650 που εχω θα συμβαδιζω μαζι του για πολυ καιρο ακομα
gmathiou4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 εγω μαλλον καποιον απο αυτους θα παρω καθως ο core duo μου εχει κουραστει...
dhmak Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Πότε λέτε να δούμε την νέα φουρνιά σε ελληνικά καταστήματα ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα