Προς το περιεχόμενο

BlueStacks : Χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC σας

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κανείς ιδέα που μπορούν να βρεθούν οι εφαρμογές που έχουν γίνει backup με τον Astro file manager για παράδειγμα? Αφού έχεις βγει από την εφαρμογή εννοείται :)

To dir backups/apps από τον windows explorer δεν το βρήκα πουθενά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει κανείς ιδέα που μπορούν να βρεθούν οι εφαρμογές που έχουν γίνει backup με τον Astro file manager για παράδειγμα? Αφού έχεις βγει από την εφαρμογή εννοείται :)

To dir backups/apps από τον windows explorer δεν το βρήκα πουθενά.

Με λίγο ψάξιμο το βρήκα: Βρίσκονται στο image της sd card και συγκεκριμένα στο αρχείο: C:\ProgramData\BlueStacks\Android\SDCard.fs

Το άνοιξα με το winimage και τις είδα στο φάκελο \backups\apps

Πολύ καλή εφαρμογή φαίνεται, για να δούμε!

• 6 μήνες μετά...

δεν καταλαβαινω. πολλες απο αυτες τις εφαρμογες δεν υπαρχουν ηδη στο chrome store?

Παντως το αντροιντ εχει αρχισει σιγα σιγα να γινεται σαν τα Τζαμπο - ειναι παντου!

και γιαυτο τον λογο δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Google δεν εχει ακομη ενοποιησει ολες τις υπηρεσιες, το software της ,τα stores της και το hardware της σε μια ενιαια πλατφορμα με το Android ως brandname.

ακριβως οτι κανει η Microsoft με τα Windows 8, τo software της, τις υπηρεσιες της, τα stores της και το hardware της..

• 1 μήνα μετά...

Πριν δυο μέρες εγκατέστησα το bluestacks. Σήμερα μετά από εγκατάσταση μερικών παιχνιδιών, έχασα τον ήχο.

Τα ηχεία του υπολογιστή δουλεύουν κανονικά και έχω ήχο παντού, εκτός από το Bluestacks.

Έκανα επανεκκίνηση, μήπως κόλλησε, κάπου, κάτι, αλλά μάταια.

Αν γνωρίζει κάποιος την λύση στο πρόβλημα μου, θα του ήμουν ευγνώμων.

• 1 χρόνο αργότερα...

Με λίγο ψάξιμο το βρήκα: Βρίσκονται στο image της sd card και συγκεκριμένα στο αρχείο: C:\ProgramData\BlueStacks\Android\SDCard.fs

Το άνοιξα με το winimage και τις είδα στο φάκελο \backups\apps

Πολύ καλή εφαρμογή φαίνεται, για να δούμε!

να ρωτησω κι εγω κατι για αυτο, εβαλα να μου παιρνει backup στους google servers,

αυτο τι σημαινει;

επειδη ειμαι κ ασχετος απο android, αν συνδεθω απο αλλη συσκευη android στον google λογαριασμο μου,

πως παιρνω τις εφαρμογες μου; πρεπει να τις ξανακατεβασω ε;

απλα θα εχω τα ιδια settings;;

ξερει κανεις να απαντησει τις παρακατω ερωτησεις;

1. Πως βαζω ελληνικα; Να γραφω δλδ. Δοκιμασα μια εφαρμογη greek keyboard, αλλα δεν εβγαλα ακρη, αν κ του εβαζα ελληνικα, παλι αγγλικα εγραφε αυτο.
  2. Πως ανοιγω το mail; Δηλωσα corporate mail το εταιρικο (settings -> personal -> account & sync), αλλα δεν βρισκω πως ανοιγει
  3. Τι βαζω για να βλεπω acrobat & word attachments;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...