IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 παιδια για σας εκανα ενα overclock και την ωρα που ειναι στη μπαρα που φορτωνει τα windows μου πεταει μπλε οθονη ***επειδη δεν εχω δευτερο pc και το post αυτο το κανω απο το κινητο αν μπορει κανεις να μου στηλει σε pm το κινητο του να το παρω τηλ να με βοηθησει πραγματικα θα με εξυπηρετησει πολυ ευχαριστω ***το oc το εκανα απο το turbo v evo και οχι με το κλασικο bios τροπο
stm00192 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Κανε reset το bios για να εκεινη ο υπολογιστης κανονικα και να ειναι λειτουργικος... Διαβασε μετα κανενα σωστο οδηγο υπερχρονισμου και μετα ξεκινα τις προσπαθειες! Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 restart -> παρατεταμένα del -> όλα default στο bios και είσαι έτοιμος. Αν συνεχίσεις να θες να τον ανεβάσεις α)διαβάζεις προσεκτικά έναν από τους χιλιάδες οδηγούς που υπάρχουν γι αυτόν τον επεξεργαστή β) ανοίγεις ένα θέμα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και σε βοηθάνε.
antonl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω τι είναι το turbo v evo αλλά αν είναι κάποιο software, θα βοηθήσει ένα BIOS reset; Δεν παίζει να ξεκινάει στο startup των Windows και να αλλάζει τότε την συχνότητα του επεξεργαστή (οπότε κι ένα safe mode και disable το software θα ταν πιο χρήσιμο);
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Σωστή η σκέψη σου φίλε anton αλλά θα μπορούσε οποιοδήποτε o/c με software να του επιτρέπει να τον πάει τόσο ώστε να πετάει bsod?
antonl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δεν το γνωρίζω, έχω να παίξω με τέτοιου είδους software πολλά χρόνια. Πάντως δεν χάνει τίποτα να δει αν μπορεί να μπει σε safe mode. Πατάς το F6 (ή το F8 - πάντα τα μπέρδευα) πριν το σηματάκι των Win και σου εμφανίζεται ένα menu επιλογής. Διάλεξε safe mode/ασφαλή λειτουργία και δες αν μπορείς να κάνεις reset τα settings που πείραξες προηγουμένως. Στην τελική απεγκατέστησε το πρόγραμμα, προσωρινά τουλάχιστον. Βέβαια δεν χάνεις τίποτα να δεις πρώτα και το BIOS reset που πρότειναν οι συμφορουμίτες.
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ενταξει παιδια το εφτιαξα ευχαριστω οσοι εδωσαν βοηθεια (δεινοσαυρε τελικα με f5 εκανε reset τωρα ειμαι οπως πρωτα 3.3 με turbo 3.7 και ram 1333)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ναι, όπως πρέπει είσαι. Αν θες τις μνήμες δώσε τις χειροκίνητα εσύ στα 1600. Αν δεν ξέρεις πως, μην το πειράξεις, δεν έχει διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα