Gary12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα.Στον υπολογιστή μου έχω αρκετούς ιους και πολύ σαβούρα.Πρόσφατα πέρασα απο χπ τα 7 αλλά και πάλι οι ιοι δεν βγήκαν.Τώρα έχω τα 7,τι να κάνω για να φυγουν ολοι οι ιοι και γενικά όλοι οι φάκελοι και τα αρχεία ?Παρακαλώ εξηγήστε μου λίγο αναλυτικά και κατανοητά γιατί δεν σκαμπάζω και πολλά από υπολογιστές.
sarpan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Προτινω να κανεις καθαρη εγκατασταση.Ριξε μια ματια εδω
Gary12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ναι,έτσι πέρασα τα 7 απο χπ αλλά μου κράτησε τα παλιά αρχεία και οι ιοι δεν έφυγαν.Τώρα να ξαναβάλω το cd και να κάνω το ίδιο?
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 1.λύση,τρέχεις αντί υιικό που φορτώνει από cd http://livecdlist.com/purpose/windows-antivirus για να καθαρίσεις τα πάντα,αν είσαι τυχερός συνεχίζουν να παίζουν κανονικά τα win οπότε κερδίζεις χρόνο. 2.λύση,κάνεις αυτό που λες,αυτό γίνεται με π.χ. το dban αλλά η διαδικασία αυτή είναι πάρα πολύ χρονοβόρα, αναλόγως και το μέγεθος του δίσκου και της δυνατότητες του Η/Υ σου.
sarpan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Εισαι σιγουρος οτι πατησες διαμορφωση του διαμερισματος σου?Και παρ'ολα αυτα εμειναν τα αρχεια?Μηπως εχεις κι αλλον δισκο και μπερδευτηκες?
sarpan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Στο κομματι 7 απο το λινκ που σου εδωσα Αν είχαμε παλαιότερη εγκατάσταση των Windows στο partition που θέλουμε να βάλουμε τα καινούρια, και θέλουμε να κάνουμε καθαρό Format (με συνέπεια να χάσουμε όλα τα δεδομένα που βρίσκονται στο εν λόγω partition), επιλέγουμε (κλικ) το partition και πατάμε Drive Options (advanced) Από τα κουμπιά που εμφανίστηκαν, επιλέγουμε Format:
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Τι διαμόρφωση διαμερίσματος? Οταν επιλεξεις σε ποιο κοαμματι του δισκου ή σε ποιο δισκο υα τα βαλεις εχει ενα κουμπακι απο κατω που λεει κατι σαν εργαλεια δισκων.Το πατας και επιλεγις διακορφωση (format) εκει που θελεις να τα βαλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα