apostolisd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα! Ψάχνω λοιπόν μια tv στις 40-42 ίντσες και μέχρι τα 500 ευρώ γενικά. Με ενδιαφέρει να είναι led (απ' ότι έχω καταλάβει είναι must), να μπορώ να παίξω mkv και θα προτιμούσα sony. Τα τελευταία 2 το ξέρω ότι δεν πάνε μαζί αλλά γενικά εμπιστεύομαι πολύ sony και είδα από πρώτο χέρι ότι έχει πολύ καλό support σε περίπτωση βλάβης. Ουσιαστικά στο σκρουτζ έχω βρει αυτήν http://www.skroutz.gr/s/382105/Sony-KDL-42EX410-42.html οπότε θα ήθελα κάποιες γνώμες ή διαφορετικές προτάσεις. Δυστυχώς βιάζομαι κιόλας για λόγους που δεν έχουν σχέση με εμένα οπότε κάθε βοήθεια θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη Να προσθέσω επίσης ότι οι εφαρμογές internet μου είναι εντελώς αδιάφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Σε άλλη ενότητα πιο πάνω έχουν προταθεί 2 πολύ καλές Samsung 40αρες στα 100Hz. Για κοίτα και αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα