pmakr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Μετά από 15-20 μέρες ψάξιμο κατέληξα σε 2 τηλεοράσεις για κύρια χρήση ως μόνιτορ pc Samsung UE32D5000 LG 32LV5500 Έστειλα email και στις δύο εταιρίες για το αν μπορώ να χρησιμοποιήσω 1920χ1080 και σε τι συχνότητα με το dsub Η LG μου απάντησε ΝΑΙ 1920χ1080@60Hz (αν κάποιος το έχει κάνει με τη συγκεκριμένη lg ας μου πει) Όσο τώρα για τη samsung, και email έστειλα και τηλέφωνο πήρα και μίλησα online με αντιπρόσωπο στην αμερική.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ήξερε να μου πει σε τι ανάλυση και συχνότητα δουλεύει η σύνδεση με το d-sub. Μου άρεσε περισσότερο το μαύρο χρώμα (δεν ήταν γκρι) της samsung αλλά αν δεν ξέρω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω dsub-1920x1080 δεν μπορώ να την πάρω (έχω ένα kvm με 4 pc επάνω και δουλεύει μόνο με dsub) έχει κανεις τη συγκεκριμένη samsung να μου πει αν το έχει δοκιμάσει; Επίσης εσείς ποια από τις δυο τηλεοράσεις θεωρείτε καλύτερες;; και τέλος ξέρετε τι παιζει με τα input lag τους; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2012 από pmakr
Pokemon640 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Σε τηλεοράσεις μην περιμένεις καλό lag. Έχουν αρκετό lag όλες. Δεν χρειάζεται να κάνεις ερώτηση στις εταιρίες, όταν η οθόνη υποστηρίζει fullhd κατ' επέκταση υποστηρίζει και στο d-sub χωρίς αμφιβολία. Κατά τη γνώμη μου συνδεσέ την με HDMI όσα μέτρα και να είναι. Δεν αξίζει το D-sub (ειδικά πάνω σε switch). Μεταξύ των 2, θα επέλεγα samsung, πολύ καλύτερες και ποιο ποιοτικές. Οι LG είναι μιας χρήσης και όσο αντέξουν. Υ.Γ. Μπορούσες επίσης να κατεβάσεις το βιβλίο οδηγιών της κάθε τηλεόρασης και να δεις το κεφάλαιο D-sub τι γράφει και ποιες αναλύσεις έχει. Δεν υπάρχει τηλεόραση που να μην το εξηγεί αυτό.
KnightRider1996 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα φίλε μου.Αν θες την άποψη μου όπως λέει και ο φιλος Pokemon640 το D-sub δεν αξίζει!!Εγώ προσωπικά όταν είχα προσπαθήσει ναι συνδέσω το PC μου πάνω σε TV με D-sub μου έβγαζε BLEU SCREEN ERROR και μου έκανε restart μόνο του !!Καλύτερα από HDMI σε HDMI παρά από D-sub σε D-sub η σε οποιαδήποτε άλλη έξοδο εικόνας !! HDMI +1 Και πάνω από'λα σου προτήνω τη samsung.Έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία !!
Pokemon640 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 ξέχασα να αναφέρω μια λεπτομέρεια, όταν χρησιμοποιείς d-sub σε tft οθόνη κάνεις στην ουσία κάτι τέτοιο : (ψηφιακό κάρτας γραφικών > αποκωδικοποίηση ψηφιακού σε αναλογικό για D-sub > καλώδιο D-sub > αποκωδικοποίηση (πάλι!) αναλογικού σε ψηφιακό για να προβληθεί στο πάνελ). Κάνεις στην ουσία κύκλο και προσθέτεις miliseconds χωρίς να το θες. Δεν νομίζω εξ' άλλου να είναι τυχαίο που στο Prad.de τις tft τις έχουν στο ψηφιακό (DVI/HDMI) πάντα για να τις μετρήσουν στο lag δίπλα από μια CRT η έστω έναν παλμογράφο. (υποθετικά) ΑΝ όμως το netbook/laptop σου έχει μόνο d-sub τότε αναγκάζεσαι να το κάνεις έτσι.
pmakr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δουλεύω με ένα KVM και έχει d-sub...Στη χειρότερη αν δεν πιάσει 1920χ1080 θα συνδέσω 4 hdmi 1 σε κάθε pc και θα τα αλλάζω απο το remote control, αν και δεν βολεύει. Μάλλον κατέληξα στην Samsung UE32D5000. Έχει λιγο ανεβασμένο το κόκκινο χρώμα αλλα ρυθμίζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα