Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 γιατί ο νόμος ορίζει πως αν το επιθυμούμε είναι ευθύνη του πωλητή να συνενοηθεί με τον κατασκευαστή για την εγγύηση...
shodan Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ναι οκ, δεκτόν. Αυτό άλλωστε είναι το λογικό στα πλαίσια της εξυπηρέτησης από το κατάστημα. Απλά θα μπορούσε ο άνθρωπος αντί να παιδεύεται 1 1/2 μήνα να πάρει το μηχάνημα μετά τις πρώτες 10 ημέρες αφού διαπίστωσε ότι δεν επισκευάστηκε και κατευθείαν τηλέφωνο στην εταιρεία για άμεση εξυπηρέτηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 καλά το άμεση εξυπηρέτηση είναι σχετικό, δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το service της Fujitsu στην Ελλάδα...
mooo Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εγώ να φανταστώ είμουν υπερτυχερός που τους πήγα τροφοδοτικό και μου έστειλαν μήνυμα σε 5 ημέρες παρακαλώ!!! για αντικατάσταση
benign Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Παντως αν και λυπαμαι ειλικρινα για την ταλαιπωρια του φιλου θελω να αναφερω την προσωπικη μου εμπειρια πως στο e-shop στην Γαλατσιου εχω εξαιρετικη αντιμετωπιση σαν πελατης,οποτε παιζει να υπαρχει και ευθυνη των υπαλληλων ανα μαγαζι? Γιατι φτιαχνω καθε χρονο για μενα και φιλους μου 10 PCs μεσο ορο και εχω παρει πολλες φορες και μεταχειρισμενα.Τις λιγες φορες που προεκυψε προβλημα ηταν αψογοι.Μιλαμε για 6 χρονια τωρα περιπου.
vasilis-kristin Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Παντως αν και λυπαμαι ειλικρινα για την ταλαιπωρια του φιλου θελω να αναφερω την προσωπικη μου εμπειρια πως στο e-shop στην Γαλατσιου εχω εξαιρετικη αντιμετωπιση σαν πελατης,οποτε παιζει να υπαρχει και ευθυνη των υπαλληλων ανα μαγαζι? Γιατι φτιαχνω καθε χρονο για μενα και φιλους μου 10 PCs μεσο ορο και εχω παρει πολλες φορες και μεταχειρισμενα.Τις λιγες φορες που προεκυψε προβλημα ηταν αψογοι.Μιλαμε για 6 χρονια τωρα περιπου. Εσύ φίλε η έχεις κανένα γνωστό μέσα , η το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχεις , (να κάνουμε και λίγη πλάκα )
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Στην μπαταρία υπάρχουν 2 κουμπιά , το ένα το πατάς κάτω και το άλλο το σέρνεις δεξιά νομίζω , λοιπόν το δεύτερο κουμπί έπαιζε τρελά και δεν άνοιγε η μπαταρία , αλλά και όταν μου το έστειλαν πίσω με 40 ευρώ χρέωση πάλι τρελά έπαιζε και πάλι δεν έβγαινε η μπαταρία. Όσο για τους ιούς που μου έλεγαν , ρε παιδιά έχω αγορασμένη την σουίτα του nod32 και είμαι σίγουρος ότι αυτά περί ίων είναι άκυρα ξεκινάω απο το τέλος που λές για το nod32 κανένα antivirus δεν είναι άτρωτο.. Φυσικά ο καταναλωτής δεν το γνωρίζει και αντε να τον πείσεις οτι δεν τον προφυλάσει μόνο το antivirus. Στο λέω γιατι κάποτε δουλευα σε σερβις και είχα δεί και είχα ακούσει τα απίθανα.. Οσο για τα κλιπσάκια πραγματικά αν δεν στα εφτιαξαν το πάς πίσω και ζητάς τον λόγο.είναι τόσο απλό.
Ntinaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 απο το eshop θα παιρνα μονο κατι χωρις ηλεκτρονικα η κινουμενα μερη και να ειναι πολυ στιβαρο. πχ ενα αμονι.τιποτα αλλο
vasilis-kristin Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ξεκινάω απο το τέλος που λές για το nod32 κανένα antivirus δεν είναι άτρωτο.. Φυσικά ο καταναλωτής δεν το γνωρίζει και αντε να τον πείσεις οτι δεν τον προφυλάσει μόνο το antivirus. Στο λέω γιατι κάποτε δουλευα σε σερβις και είχα δεί και είχα ακούσει τα απίθανα.. Οσο για τα κλιπσάκια πραγματικά αν δεν στα εφτιαξαν το πάς πίσω και ζητάς τον λόγο.είναι τόσο απλό. Αν ήταν μονό τα κλιπσάκια καλά θα ήταν , αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε τι έπαθα από την αρχή
skiabox Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Πρίν κάνεις οτιδήποτε επικοινώνησε με την μητρική εταιρία στην Αθήνα. Ψάξου ΕΔΩ. Η αξία του λαπτοπ είναι μικρή για να βάλεις μόνος σου δικηγόρο.Αν δεν βγάλεις άκρη με τα ινστιτούτα - που πιστεύω οτι θα βγάλεις - ,και δεν θες να σε αποκαλούν @@@@@ τότε βάλε δικό σου. Αλλα να έχεις υπόψη σου πως αμοιβή και παράσταση δικηγόρου θα είναι τσιμπημένη σε σημείο που για να γλιτώσεις την φασαρία αγοράζεις καινούργιο. Δεν έχει απελευθερωθεί η ελάχιστη αμοιβή?! απο το eshop θα παιρνα μονο κατι χωρις ηλεκτρονικα η κινουμενα μερη και να ειναι πολυ στιβαρο. πχ ενα αμονι.τιποτα αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα