antzen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Χαιρετω απαντες του forum. Ειμαι φοιτητης web design&development αλλα χρειαζομαι ενα καλο βιβλιο εκμαθησης για περαιτερω εξασκηση σε javascript και php. Εχετε να μου προτεινετε καποια πολυ καλα βιβλια τα οποια ειναι κατανοητα και ευκολα στην εκμαθηση? Χρειαζομαι κατι το οποιο ξεκιναει για αρχαριο αλλα προχωραει σε βαθος καθως θελω να κατανοησω πληρως την συνεργασια των δυο αυτων γλωσσων, καθως και να μπορω να εφαρμοζω πληρη δυναμικοτητα σε sites. Θελω να αποφυγω βιβλια του τυπου "μαθετε javascript σε 24ωρες" κτλ. και φυσικα να ειναι στα ελληνικα. Εχω μπει σε sites οπως το w3schools αλλα τιποτα δεν συγκρινεται με ενα καλο βιβλιο.. Ευχαριστω!
thanasis00 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 φίλε εγώ θα επιμείνω στο w3schools και γενικά σε αναζητήσεις στο google. ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις, είναι να πειραματιστείς μόνος σου. Λίγο το documentation της php και της sql, λίγο τα forums που υπάρχουν εκεί έξω, δύσκολα θα κολλήσεις σε κάποιο πρόβλημα. Καλύτερα να προσπαθείς να σκεφτείς και να γράψεις μόνος σου κώδικα, παρά να τον δεις έτοιμο σε ένα βιβλίο.
defacer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Διόρθωση: καλύτερα να καταλάβεις τι κάνει ο κώδικας παρά να κάνεις copy paste και να "ξεκολλάς" χωρίς να ξέρεις τι έκανες. Το που θα διαβάσεις αυτά που σου χρειάζονται για να καταλάβεις παίζει ανάλογα τον άνθρωπο.
antzen Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 εχω μπει στο w3schools αλλα προτιμω ενα καλο βιβλιο. Αν εχει καποιος να προτυνει κατι..
NiKoS WSN Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 φίλε εγώ θα επιμείνω στο w3schools και γενικά σε αναζητήσεις στο google. ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις, είναι να πειραματιστείς μόνος σου. Λίγο το documentation της php και της sql, λίγο τα forums που υπάρχουν εκεί έξω, δύσκολα θα κολλήσεις σε κάποιο πρόβλημα. Καλύτερα να προσπαθείς να σκεφτείς και να γράψεις μόνος σου κώδικα, παρά να τον δεις έτοιμο σε ένα βιβλίο. Συμφωνώ αλλά ένα βιβλίο θα σου εξηγήσει κάποια πράγματα που δεν καταλαβαίνεις και ύστερα από τα copy pastes (που θα έχεις μελετήσει) θα περάσεις στο επίπεδο να φτιάχνεις μόνος σου κώδικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα